Nokia N95

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Tha_Maddog
neaktivan nalog
Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19

Post od Tha_Maddog »

Sale_M napisao: probaj da ih izbrises direktno iz foldera applications
Probao sam i to nakon neuspješnog pokušaja u app. manageru, isto neće da ih makne... Još neki savjet?

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 30. Jun 2007. 00:06

Post od Stefan33 »

prikaci fon na usb,data transfer i onda udjes preko kompa u tel,nadjes u folderu private gde su i brises :) :wink:

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Tha_Maddog, ako ne uspes da ih izbrises na ovaj nacin sto stefan kaze,jedino ti ostaje da probas sa programom X-Plore
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Jordan23
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Jul 2007. 14:35

Post od Jordan23 »

Ljudi,danas sam oborio rekord...Baterija mi je uz minimalnu upotrrebu bez punjenja izdrzala dva dana,i ima je jos pola,dako izdrzi i treci.... :D :D :D :D
N97, iPhone 4 on its way!

Tha_Maddog
neaktivan nalog

Post od Tha_Maddog »

Stefan33, hvala na savjetu, uspio sam da maknem iz app. managera tako, ali ne znam kako ove u meniju ikone da maknem... isto u private ili?

Poslije micanja ovih .jar fajlova nisam kopao dalje po private folderu, jer sam mislio da je sve odstranjeno.

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

e vidis ja imam isto jedan problem,slican....obrisao sam tako video klip i on mi i dalje stoji u video centru ne znam kako da ga maknem :x :x :x

Tha_Maddog
neaktivan nalog

Post od Tha_Maddog »

Evo kako izgleda kod mene u Games folderu... prve 3 okej rade, na telefonskoj memoriji su, ostale 4 su samo ovdje ostale. Pritisnem C i ovo mi izbaci.

Slika

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

to ti je sve u private 100% ...tamo cacni i naces 8)

bygynon
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 13. Okt 2007. 06:13

Post od bygynon »

Ili ako iscrpiš sve mogućnosti, jednostavno je instraliraj ponovo. Tu će te u jednom trenutku obavestiti da već postoji ista aplikacija na telefonu i pitati da li da je zameniš, ti kažeš DA, i onda kad se instalacija završi odeš u App. Manager pa na Remove. Na ovaj način će nestati i ikone i sve ostalo.

Tha_Maddog
neaktivan nalog

Post od Tha_Maddog »

Hvala na savjetima momci, ovih dana nisam čačkao oko toga ali kad probam ove cake javljam kako je prošlo. 8)

SouL
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 19. Jan 2008. 05:20

Post od SouL »

da li se na n95 mogu blokirati SMS poruke... block sender kao sto se moze uraditi sa mailom? ili da se divert-uju i pozivi i poruke samo jednog broja?

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

SouL, naravno da mogu,postoje specijalani programi za to kao sto su Handy Black List i Advanced call Menager :wink:
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

branci
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 21. Jan 2008. 19:33

Post od branci »

imam n95 8gb, obzirom da sam imao e50 u inboxu i sent boxu na svakoj poruci sam imao vreme i datum primljenje ili posalte poruke, kako da to isto podesim i na n95, fabricki nije podeseno... unpred zahvalan □
jovan ducic

Jordan23
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Jul 2007. 14:35

Post od Jordan23 »

branci, mislim da se to ne moze,osim na options,pa message details,i vidis vrijeme,ali ne znam koliko je to pouzdano,jer meni nekad prikaze,a nekad ne prikaze tacno vrijeme....
N97, iPhone 4 on its way!

k08r4
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 14. Jan 2008. 18:30

Post od k08r4 »

Kako da izvrsim update softvera na N95 modelu, a i da sacuvam sve podatke (u pitanju je N95 8gb)

Unapred hvala

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

k08r4 veoma jednostavno, uradis backup imenika, poruka, kalendara, a ostale mulitmendijalne fajlove (slike, muzku, video zapise prebacis na racunar).
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

k08r4
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 14. Jan 2008. 18:30

Post od k08r4 »

a posto sam pocetnik kako to da izvedem (bekap podataka i sa kojim programom) mozes malo opsirnije da mi to obljasnis

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

ja sam pre neku nedelju radio update.....idi na tools>uttitles>memory
zatim options>backup phone memory....e onda updateujes soft,i posle update,ides isto na tools>uttitles>memory
zatim options>restore phone memory....

i kazes da si pocetnok,pa da te upozorim STROGO vodi racuna o pravilima updatea,i prati korake tacno onako kako pisu,jer je mnogim ljudima crkao tel.pozz

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

k08r4 mozes da uradis backup i preko racunara, treba samo da prikacis telefon na USB i pokrenes Nokia PC Suite, i odaberes opciju Backup, tu podesis sta hoces da uradis pod backup i racunar ce sve odraditi, posle update fw-a odes opet na Backup i ides na Restore, to ce ti vratiti imenik, poruke i sve ostalo sto si radio pod Backup.
a ako budes to radio preko telefona, kao sto je Stefan33 objasnio, onda ce to ici na mem. karticu, al bolje ti je da uradis preko racunara.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

jejena
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 01. Feb 2008. 09:07

Post od jejena »

cao svima,
kupila sam pre par dana n95 8gb,tel je odlican,brz i jako mi se dopada,ali imam jedno pitanje-kako da konvertujem filmove ili serije tako da mogu da ih prebacim na tel i gledam???
pritom nisam neki strucnjak za telefone uopste pa ako moze neko da mi objasni neki najjednostavniji nacin!!!

pokusala sam sa nekim videora koji je inace konverter za ipod i kad sam konvertovala neki spot da probam radilo je medjutim kad sam konvertovala epizodu neke serije i pustila je u real playeru cuje se samo zvuk a slike nema :smutny: ne znam sta da radim,a bas bih voella da mogu da prebacim neki filmic ili serijicu!

hvala unapred na pomoci/odgovoru :)
pozzz
jelena

Odgovori