Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
boki_9414, moze biti da ekvalajzer nije dobro podesen pa neka njega provjeri kao i podesavanja zvuka mada ne vjerujem da ovo drugo moze imati veze sa tim sto kaze. Ako nije do ekvalajzera onda je vjerovatno hardverski kvar jer sumnjam da bi se tako nesto desilo da je do softvera problem (mada je moguce i da je do softvera sto bi bilo sigurno bolje nego da je hardver)....

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 15. Jun 2007. 13:09
- Kontakt:
Poz za sve pa ako mozete da mi pomognete. Tel me dobro sluzi (N73) skinut sa TIM mreze, mada je od pre neki dan kad hocu da posaljem poruku izadje natpis ' Not enough memory to perform operatio. Delete some data first', zbog cega ne mogu da kucam poruke, jer se stalno javlja. Molim da mi neko objasni. Unapred hvala.
Mislim da sam resio problem, tako sto sam obrisao par stvari iz memorije telefona. Memorija je bila puna. Samo ne znam kako da obrisem iz Aplikacija, tu je mnogo zauzeto, ali ne mogu da udjem direktno u Aplication. A tel mi mnogo brze radi kada sam izvadio memorijsku karticu od 1 gb.
Mislim da sam resio problem, tako sto sam obrisao par stvari iz memorije telefona. Memorija je bila puna. Samo ne znam kako da obrisem iz Aplikacija, tu je mnogo zauzeto, ali ne mogu da udjem direktno u Aplication. A tel mi mnogo brze radi kada sam izvadio memorijsku karticu od 1 gb.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
stefantss, to stoti se pojavi certificate eror znaci da je greska u sertifikatu i da bi takvu aplijkaciju mogao da instaliras morao bi da napravis svoj nalog na sajtu www.symbiansigned.com
i da napravis svoj licni sertifikat preko koga bi signovao aplikacije
dzadzi, mora telefon da udje u applicatinos ili applications menager na sta pretpostavljam da si mislio samo treba malo vise vremena,preporucujem ti da odradis update softvera ako znas a ako ne odnesi kod nekog da ti to odradi i telefon ce ti mnogo stabilnije i brze raditi
Csorbica, za tebe vazi ovo prvo sto sam napisao

i da napravis svoj licni sertifikat preko koga bi signovao aplikacije
dzadzi, mora telefon da udje u applicatinos ili applications menager na sta pretpostavljam da si mislio samo treba malo vise vremena,preporucujem ti da odradis update softvera ako znas a ako ne odnesi kod nekog da ti to odradi i telefon ce ti mnogo stabilnije i brze raditi
Csorbica, za tebe vazi ovo prvo sto sam napisao

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Csorbica na symbiansigned.com nemozes da se registrujes sa hotmail, gmail ili yahoo email adrese, moras sa email adrese tvog provajdera, na tom sajtu ces da zatrazis sertifikat za tvoj telefon, sa kojim ces kasnije da sertifikujes programe.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Sledeca stvar mi nije jasna. Radi se o snimanju u uslovima slabog osvetljenja. Nije mi bas jasno zbog cega video ispada toliko lose. Koja podesavanja vi koristite? Ne postoji prosta opcija kao sto je bila kod N70 (ukljucis ’’night mode’’ i to je to). Da li ja moram rucno podesiti nesto oko ’’white balance’’ i slicno ili je to to sto se tice ovog telefona. Naime pri uslovima slabe osvetljenosti boja video zapisa je neverovatno losa tj. Ljubicasta. Da li je tako i kod vas? Evo vam ’’capture’’ izvucen iz video zapisa. Snimak nacinjen u kaficu, uvece...Da napomenem da je kod ortaka na N70 snimak bio mnogo bolji i osvetljeniji. Klasicna N73 je u pitanju.
http://img254.imageshack.us/img254/6730/11lm0.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/6730/11lm0.jpg
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Sto se tice video snimka u slabim uslovima osvetljenja to je boljka svake sedamdesettrojke.Ne znam odakle ti to da ne postoji night mode.A kvalitet snimka eventualno mozes da poboljsas tako sto ces u tim uslovima osvetljenja staviti white balance na fluorescent.
XIAOMI Mi 11 midnight grey