Nokia 5310 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
sanja94
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 03. Feb 2008. 02:25

Nokia 5310 XpressMusic

Post od sanja94 »

Kupila sam telefon i prezadovoljna sam telefonom.Ali imam nekoliko pitanja u vezi njega.Iznad tastature se nalaze neke crtice.Da li to znaci da je sa azijskog trzista?Takodje me zanima zasto punjac ima neki dodatak?
sanja

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

sanja94, cao...cestitam na kupovini...Rekao sam ti da je to najbolje resenje... :wink: Opisi malo preciznije,kakve crtice??? Taj dodatak je zato sto je kod novijih Nokia manji ulaz za punjenje...sa 3.5mm na 2.5,ako se ne varam... :wink: :wink: :wink: 8)

sanja94
Novajlija
Novajlija

Post od sanja94 »

Pa kao neke arapske crte.Na primer na ovom sajtu kada udjes u kompletan test Nokie 6280 iznad slova pise abvg i td.E a ovde su nacrtane te crte
sanja

PM.po
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 17. Dec 2007. 23:43

Post od PM.po »

To je telefon za azijsko trziste pa ima te crte iznad 1, 2, 3, 4 i 5. Poceli su cesto da se pojavljuju kod nas...

sanja94
Novajlija
Novajlija

Post od sanja94 »

kakve crtice???
Udji na 6500(slike iz ruke)takve crte mi se pojavljuju.

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
sanja

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa kao oni prosti kineski znakovi. Nista posebno. To znachi da je telefon za azijsko trziste, sto mozes i da potvrdis kad pregledas koji su jezici instalirani u njega, kao i product code telefona. Ako te to iritira, uzmes i zamenis tastaturicu :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

sanja94, vazno je da si ti zadovoljna sa telefonom...sto se tastature tice,kao sto je i miodrage rekao:"Ako te to iritira, uzmes i zamenis tastaturicu",ali nema potrebe...super telefoncic...Pozzz

sanja94
Novajlija
Novajlija

Post od sanja94 »

Ma ne iritira me to nego me nervira sto je za azijsko trziste.Ima li to neke razlike u odnosu na Evropsko?
sanja

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Nema ama nikakve... Mozda samo softver... sto bi Spajki rekao,nekako mi se cini da za njohvo trziste imaju novije softvere :D
Nokia E71... Elegant, but deadly

Odgovori