Nokia N73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Bizmark
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Jul 2007. 10:08

Post od Bizmark »

Ti u prodavnicama nemaju pojma,kakvo bre formatiranje litijum jonskih i litijum polimerskih aterija,kada ti sam proizvodjac kaze da je to totalno nepotrebno.
To je obavezan postupak samo za one stare baterije.

kocapro
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 10. Avg 2006. 00:06

Post od kocapro »

darkado znam ja da se skida,medjutim odlepilo se i pocelo je da spada i dva puta sam ga izgubio ,jedva sama nasao :disgust: Zamenio sam sinoc dzojstik u servisu to su mi zavrsili za sat vremena i kostalo me 1200 dinara i dobio sam garanciju mesec dana za taj novi dzojstik ;)
Forever !!!

MCone
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 24. Jan 2008. 20:03

Post od MCone »

presvega, jel ista procedura skidanja maske i za N73 ME, posto sam ja pokusavao ali nece da sekine prednji deo, ono kad treba kod ,,c", nema sanse, pokusavao sam i noktima i kreditnom karticom, i na kraju sam sjebao kreditnu....

StarkeSu
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 21. Feb 2008. 03:47

Post od StarkeSu »

e pozdrav ljudi! 8)
interesuje me kako mogu da prebacim brojeve telefona koje imam memorisane na nokiji n73 na komp ili na drugi telefon...jer ih imam jako puno i ne vredi mi da ih prepisujem...

MCone
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od MCone »

StarkeSu, mozes da udjes u contacts i markiras sve brojeve, zatim ides send i izaberes da li hoces preko infrareda ili bluetooth da prebacis na drugi telefon...a ako hoces na komp onda udjes u Nokia PC Suite i zatim udjes u Contacts i prekopiras zeljene brojeve na komp...pozzz

presvega
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 17:39

Post od presvega »

MCone-Naravno da je isto i za ME, ali ako ti ne ide skidanje, bolje neka ti to odradi neko ko je to vec radio, neki serviser mozda, kako ne bi doslo do ostecenja maske...

MCone
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od MCone »

e da, hteo sam ovo da pitam, pa nisam znao gde, sta je Wi-fi???? .

sibela
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 21. Feb 2008. 06:00

Post od sibela »

Nova sam na ovom forumu i čitajući vaše komentare u totalnoj sam nedoumici za ovu nokiu, neko kaze dobra je neko kaže nije, kome sad vjerovati? Namjeravam da je kupim, pa nek mi napiše neko ko je ima zaista kakav je telefon!? hvala puno :) :? :unsure: :|
Poslednja izmena od sibela u Čet, 21. Feb 2008. 06:12, izmenjeno 1 put ukupno.

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Bezicni internet... Ne treba ti nista osim sifre i mesta gde radi :) :) nadam se da je malko jasnije :D
Nokia E71... Elegant, but deadly

MCone
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od MCone »

mozes malo detaljnije, koju sifru trebam imati i gde radi taj Wi-fi?
sibela, ja imam ovaj tel. skoro godinu dana (tj. Nokiu N73 ME), i mene je sasvim ok sluzio....
Po meni je jedino mana ovog telefona: MNOGO JE SPOR. Vrlina ima stvarno puno, u odnosu na druge tel. ovaj ima najglasnije zvucnike (ima 2, jedan gore i jedan dole), dobru kameru, super zvuk na sluskama, velik display...

Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje!Sve to može u jednoj poruci! Koristi opciju "Izmeni"

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Pazi,imas Wi-Fi hotspots,poput kafica itd.. e sad kad oces da izadjes,valjda ti treba sifra(nisam probao na mobu) a oni ti uglavnom daju,ne naplacuju nista... i kraj... imas net :)

sibela
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 21. Feb 2008. 06:00

Post od sibela »

hvala MCone, mislim ipak da ću ostati pri ovom izboru telefona N73!Ko ne riskira taj ne profitira, zar ne? :) :wink:

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Ma nije toliko spor,veruj mi... Moja stalno radi i super je... mozda malo zabode ponekad al to je stariji SW pa zato... srecno sa kupovinom :)

Optimus_Prime
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 15. Feb 2006. 02:40
Kontakt:

Post od Optimus_Prime »

e ljudi treba mi mala pomoc, danas sam odradeo softver reset i posle toga sve ponovo podesio fon ali nisam uspeo da nadjem opciju da mi izbacuje vreme trajanje razgovora :lol: nego polje je prazno u toku razgovora a kad prekinem poziv on mi izbaci koliko je trajao.
Nokia N73 + Samsung U700

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Optimus_Prime, to ti je u podešavanja, telefon, poziv.
Prikaži trajanje poziva-Da
Statistika poziva-Uključeno
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

StarkeSu
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 21. Feb 2008. 03:47

Post od StarkeSu »

MCone
fala druze ;)

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

MCone, Wifi je tehnologija zvana bezicni internet,koja je prilagodjena i na mob. telefonima.U principu ista je situacija kao na lap topu.Stvar je u tome da telefon ima u sebi integrisanu antenu preko koje hvata signal.Znaci koristis ga tako sto statujes Wifi koji trazi signal putem opticke vidljivosti i ako nadjes neku mrezu ili hot spot,normalno se nakacis i preko nje koristis internet-surf,download i to uglavnom besplatno.Eto to ti je cela filozofija :wink: 8)
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

sibela, ljudi su imali razlicita iskustva sa pvim telefonom, zato ima toliko razlicitih komentara. U mojoj okolini vec godinu dana imaju 3 komada i od toga se jedan nikad nije kvario, mom sam jednom zamenio dzoistik i drug je malo cesce lomio dzoistik (mada smo zakljucili da je to jer je divljak).

Sve u svemu telefon je kao svaki drugi, zna ponekad da se zaglupi ali to se bar u mom slucaju nije desavalo cesto. Sto se brzine tice najbolje bi ti bilo da nadjes neki u blizini i da je malo cackas, vidis da li ti odgovara, meni je brzina bila sasvim ok.

Sve ove komentare trebas da posmatras sa dozom rezerve (cak i ovaj moj) jer neko je imao dobro iskustvo i hvali telefon do neba, dok je neko imao lose iskustvo i nikako ne preporucuje ovaj telefon. Moje misljenje je da neces pogresiti ovom kupovinom.

PozZ

PS
Wi-fi nije samo bezicni iternet, nego bezicno umrezivanje uopste.

Wiki:
Wi-Fi (pronounced wye fye, IPA: /ˈwaɪfaɪ/), a wireless-technology brand owned by the Wi-Fi Alliance, promotes standards with the aim of improving the interoperability of wireless local area network products based on the IEEE 802.11 standards. Common applications for Wi-Fi include Internet and VoIP phone access, gaming, and network connectivity for consumer electronics such as televisions, DVD players, and digital cameras.

Wi-Fi is an abbreviation of Wireless Fidelity.

The Wi-Fi Alliance, a consortium of separate and independent companies, agrees on a set of common interoperable products based on the family of IEEE 802.11 standards. The Wi-Fi Alliance certifies products via a set of defined test-procedures to establish interoperability. Those manufacturers with membership of Wi-Fi Alliance and whose products pass these interoperability tests can mark their products and product packaging with the Wi-Fi logo.

Optimus_Prime
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 15. Feb 2006. 02:40
Kontakt:

Post od Optimus_Prime »

Gameforce: pa nema kod mene ta stavka Prikaži trajanje poziva ali ima Statistika poziva i ukljucio sam je ali ona sluzi da pokaze na kraju razgovora koliko je trajao isti,
ili je stavka Prikaži trajanje poziva nestala ili sam ja luuud pa nemogu da je nadjem :o
Nokia N73 + Samsung U700

nikolam
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 19. Dec 2007. 04:28

Post od nikolam »

Sale_M,da li znaš možda kako se taj Wi-Fi konkretno koristi preko mob-a,tj kako u nekom kafiću koji ima taj internet da se spojim na njega preko telefona?

Odgovori