Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Nova sam na ovom forumu i čitajući vaše komentare u totalnoj sam nedoumici za ovu nokiu, neko kaze dobra je neko kaže nije, kome sad vjerovati? Namjeravam da je kupim, pa nek mi napiše neko ko je ima zaista kakav je telefon!? hvala puno

Poslednja izmena od sibela u Čet, 21. Feb 2008. 06:12, izmenjeno 1 put ukupno.
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
mozes malo detaljnije, koju sifru trebam imati i gde radi taj Wi-fi?
sibela, ja imam ovaj tel. skoro godinu dana (tj. Nokiu N73 ME), i mene je sasvim ok sluzio....
Po meni je jedino mana ovog telefona: MNOGO JE SPOR. Vrlina ima stvarno puno, u odnosu na druge tel. ovaj ima najglasnije zvucnike (ima 2, jedan gore i jedan dole), dobru kameru, super zvuk na sluskama, velik display...
Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje!Sve to može u jednoj poruci! Koristi opciju "Izmeni"
sibela, ja imam ovaj tel. skoro godinu dana (tj. Nokiu N73 ME), i mene je sasvim ok sluzio....
Po meni je jedino mana ovog telefona: MNOGO JE SPOR. Vrlina ima stvarno puno, u odnosu na druge tel. ovaj ima najglasnije zvucnike (ima 2, jedan gore i jedan dole), dobru kameru, super zvuk na sluskama, velik display...
Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje!Sve to može u jednoj poruci! Koristi opciju "Izmeni"
- kapoerista90
- Expert
- kapoerista90
- Expert
- Optimus_Prime
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 15. Feb 2006. 02:40
- Kontakt:
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
MCone, Wifi je tehnologija zvana bezicni internet,koja je prilagodjena i na mob. telefonima.U principu ista je situacija kao na lap topu.Stvar je u tome da telefon ima u sebi integrisanu antenu preko koje hvata signal.Znaci koristis ga tako sto statujes Wifi koji trazi signal putem opticke vidljivosti i ako nadjes neku mrezu ili hot spot,normalno se nakacis i preko nje koristis internet-surf,download i to uglavnom besplatno.Eto to ti je cela filozofija

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
sibela, ljudi su imali razlicita iskustva sa pvim telefonom, zato ima toliko razlicitih komentara. U mojoj okolini vec godinu dana imaju 3 komada i od toga se jedan nikad nije kvario, mom sam jednom zamenio dzoistik i drug je malo cesce lomio dzoistik (mada smo zakljucili da je to jer je divljak).
Sve u svemu telefon je kao svaki drugi, zna ponekad da se zaglupi ali to se bar u mom slucaju nije desavalo cesto. Sto se brzine tice najbolje bi ti bilo da nadjes neki u blizini i da je malo cackas, vidis da li ti odgovara, meni je brzina bila sasvim ok.
Sve ove komentare trebas da posmatras sa dozom rezerve (cak i ovaj moj) jer neko je imao dobro iskustvo i hvali telefon do neba, dok je neko imao lose iskustvo i nikako ne preporucuje ovaj telefon. Moje misljenje je da neces pogresiti ovom kupovinom.
PozZ
PS
Wi-fi nije samo bezicni iternet, nego bezicno umrezivanje uopste.
Wiki:
Wi-Fi (pronounced wye fye, IPA: /ˈwaɪfaɪ/), a wireless-technology brand owned by the Wi-Fi Alliance, promotes standards with the aim of improving the interoperability of wireless local area network products based on the IEEE 802.11 standards. Common applications for Wi-Fi include Internet and VoIP phone access, gaming, and network connectivity for consumer electronics such as televisions, DVD players, and digital cameras.
Wi-Fi is an abbreviation of Wireless Fidelity.
The Wi-Fi Alliance, a consortium of separate and independent companies, agrees on a set of common interoperable products based on the family of IEEE 802.11 standards. The Wi-Fi Alliance certifies products via a set of defined test-procedures to establish interoperability. Those manufacturers with membership of Wi-Fi Alliance and whose products pass these interoperability tests can mark their products and product packaging with the Wi-Fi logo.
Sve u svemu telefon je kao svaki drugi, zna ponekad da se zaglupi ali to se bar u mom slucaju nije desavalo cesto. Sto se brzine tice najbolje bi ti bilo da nadjes neki u blizini i da je malo cackas, vidis da li ti odgovara, meni je brzina bila sasvim ok.
Sve ove komentare trebas da posmatras sa dozom rezerve (cak i ovaj moj) jer neko je imao dobro iskustvo i hvali telefon do neba, dok je neko imao lose iskustvo i nikako ne preporucuje ovaj telefon. Moje misljenje je da neces pogresiti ovom kupovinom.
PozZ
PS
Wi-fi nije samo bezicni iternet, nego bezicno umrezivanje uopste.
Wiki:
Wi-Fi (pronounced wye fye, IPA: /ˈwaɪfaɪ/), a wireless-technology brand owned by the Wi-Fi Alliance, promotes standards with the aim of improving the interoperability of wireless local area network products based on the IEEE 802.11 standards. Common applications for Wi-Fi include Internet and VoIP phone access, gaming, and network connectivity for consumer electronics such as televisions, DVD players, and digital cameras.
Wi-Fi is an abbreviation of Wireless Fidelity.
The Wi-Fi Alliance, a consortium of separate and independent companies, agrees on a set of common interoperable products based on the family of IEEE 802.11 standards. The Wi-Fi Alliance certifies products via a set of defined test-procedures to establish interoperability. Those manufacturers with membership of Wi-Fi Alliance and whose products pass these interoperability tests can mark their products and product packaging with the Wi-Fi logo.
- Optimus_Prime
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 15. Feb 2006. 02:40
- Kontakt: