Nokia accessories, al ne od Nokie
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Nokia accessories, al ne od Nokie
Hteo bih da si uzmem auto punjač za N95, ali mi se ne daje 1000 dindži za Nokiin, pa me interesuje jel može neko da preporuči neku zamensku firmu koja je OK što se tiče tih proizvoda, a da su joj proizvodi nešto niže cene od Nokiinih.
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Pa vidte 'vako....
Planirao da zamenim mobilni i definitivan izbor padne na K800i/6120c (najvećim delom zbog para), i onda dobijem na poklon N95. Tada kupim torbicu za nju, mazim je, pazim je i vičem joj "my Preciousssssssss"
E sad, taj auto punjač bi mi bio zgodan, ali u nekim retkim trenutcima, pa kontam da uzmem neki zamenski, jer dati 1000 din za nešto što će uglavnom da stoji u kolima......
.....naravno, nije smak sveta al nije ni najpraktičnije rešenje. Reko da vidim dal ima neka dobra marka zamenskih punjača da mi nebi "my Precious" otišao u "vulkansko grotlo"
ko što se spominje koje kude po netu, da bude problema ako se koriste neoriginalni auto punjači....
Ako ništa, bar se poneko nasmejao
....
Planirao da zamenim mobilni i definitivan izbor padne na K800i/6120c (najvećim delom zbog para), i onda dobijem na poklon N95. Tada kupim torbicu za nju, mazim je, pazim je i vičem joj "my Preciousssssssss"

E sad, taj auto punjač bi mi bio zgodan, ali u nekim retkim trenutcima, pa kontam da uzmem neki zamenski, jer dati 1000 din za nešto što će uglavnom da stoji u kolima......

Ako ništa, bar se poneko nasmejao

- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Sve razumem i hvala na zezanju od par minuta
Moje stanoviste a i tako razmisljam od kad sam poceo pre 12 godina da zaradjujem sam za sebe , je da sve sto imam vredno ili sto sam platio mnogo itd. , cuvam i pazim kao ti svog "Precious"-a
i kad sam ga vec platio toliko ili toliko vredi , onda za njega sve nabavljam originalno i sigurno .
Sto da te boli glava , bez obzira sto ce to da stoji u kolima , da ukljucis sutra prekosutra u taj punjac N95 i da se nesto desi vrednom telefonu zbog 500 kinti razlike u ceni ili otprilike toliko ?

Moje stanoviste a i tako razmisljam od kad sam poceo pre 12 godina da zaradjujem sam za sebe , je da sve sto imam vredno ili sto sam platio mnogo itd. , cuvam i pazim kao ti svog "Precious"-a

Sto da te boli glava , bez obzira sto ce to da stoji u kolima , da ukljucis sutra prekosutra u taj punjac N95 i da se nesto desi vrednom telefonu zbog 500 kinti razlike u ceni ili otprilike toliko ?
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas