Nokia E61
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Zelim da podelim sa vama problem koji sam imao i nacin na koji sam ga resio (e61)
Frings je posle instalacije pravio probleme sa wifi-jem. Naime kada god nakon starta frings-a izaberem wifi kao nacin konektovanja, frings priakze zelenu ikonicu kao da se konektovao, ali kada zelim nekoga da pozovem - diskonektuje se. Logging in proces trajao je u beskonacnost (zaglavljivao se). Takodje i lista kontakta mi je bila poluprazna. Wifi nije dobro radio, nije mogao da se stabilno konektuje. Gprs - sve radilo bez problema.
Resenje: Settings>Connection>Wireless LAN>Advanced settings>Power saving>Disabled
Nadam se da ce ovo jos nekome pomoci.
Frings je posle instalacije pravio probleme sa wifi-jem. Naime kada god nakon starta frings-a izaberem wifi kao nacin konektovanja, frings priakze zelenu ikonicu kao da se konektovao, ali kada zelim nekoga da pozovem - diskonektuje se. Logging in proces trajao je u beskonacnost (zaglavljivao se). Takodje i lista kontakta mi je bila poluprazna. Wifi nije dobro radio, nije mogao da se stabilno konektuje. Gprs - sve radilo bez problema.
Resenje: Settings>Connection>Wireless LAN>Advanced settings>Power saving>Disabled
Nadam se da ce ovo jos nekome pomoci.
da li neko zna kako da promenim shortcut ikonice sa leve strane da stoje gore kao na svim novijim symbian telefonima
skoro sam uzeo telefon i ne mogu da provalim nikako, nema nista u settings-u za podesavanja a vidjao samo e61 sa normalnim rasporedon shortcut ikonica. pomagaj te ljudi
Izmenila Ninolina:: koristi opciju izmeni, nemoj pisati postove jedan za drugim
skoro sam uzeo telefon i ne mogu da provalim nikako, nema nista u settings-u za podesavanja a vidjao samo e61 sa normalnim rasporedon shortcut ikonica. pomagaj te ljudi
Izmenila Ninolina:: koristi opciju izmeni, nemoj pisati postove jedan za drugim
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
dule_357, verovatno ti je telefon sa neke mreže... Jel možda imaš ikonice u meniju i oznaku na telefonu? To mi liči na Orange...
Ako je brendiran, jedino flash sa originalnim firmware-om može da ti sredi taj redosled ikonica... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
dekisha, gledas gde je najpovoljnije, sto se tice radnji smeju da se spominju samo ove koje se reklamiraju a imas i brojeve pa zovi, i na kraju bitno ti je da trazis qwertY tastaturu i full pakovanje. Softver se da srediti, imas uputstvo ovde tako da to je to
P.S. I naravno garancija sto duza to bolja

P.S. I naravno garancija sto duza to bolja

Ovde ti je spisak prodavnica koje prodaju E61 pa ih nazovi i pitaj da li salju brzom postom!
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/873/Nokia/E61
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/873/Nokia/E61
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
spaja, o i te kako postoji, imas nekoliko prpograma koji toreshavaju,
viewtopic.php?t=8377
viewtopic.php?t=8377
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
kada hocu da zakacim tel. sa kompom kao data transfer
on mi izbacuje poruku
unable to actvate date transfer mode. Memory card in use by another apllication. (ili tako nesto)
prebacio sam porukice da mi cuva na memoriji tel, i opet ista prica.
kako bih mogao da znam sta ga muci, necu valjda morati da brisem sve sto sam instalirao do sada.
on mi izbacuje poruku
unable to actvate date transfer mode. Memory card in use by another apllication. (ili tako nesto)
prebacio sam porukice da mi cuva na memoriji tel, i opet ista prica.
kako bih mogao da znam sta ga muci, necu valjda morati da brisem sve sto sam instalirao do sada.