Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
ovako
interesuje me iduca stvar
cuo sam da N73ME pravi problem sa tim sto se kod njega ne moze u TASK MANAGER-u da ugasi MUSIC player pa zbog toga dolazi do stopanja fona i fon radi sporije
jel ovaj navod istinit ????
ja sam se odlucio da kupim N73ME a sad me ovaj drug sto mi je ovo ispricao malo poljuljao,kontam da je najbolje da pitam ljude koji znaju pa sam tu
isplati li se dati 25e vise za ME,znaci u kompletu uz ME dobijem 2gb mini sd + one bolje slusalice sto idu uz ME ???
jel to realna razlika ???
interesuje me iduca stvar
cuo sam da N73ME pravi problem sa tim sto se kod njega ne moze u TASK MANAGER-u da ugasi MUSIC player pa zbog toga dolazi do stopanja fona i fon radi sporije
jel ovaj navod istinit ????
ja sam se odlucio da kupim N73ME a sad me ovaj drug sto mi je ovo ispricao malo poljuljao,kontam da je najbolje da pitam ljude koji znaju pa sam tu

isplati li se dati 25e vise za ME,znaci u kompletu uz ME dobijem 2gb mini sd + one bolje slusalice sto idu uz ME ???
jel to realna razlika ???
N 73 ME
telefon je strava,ali...
sta predstavlja ono plavo svetlo pored pomocne kamere koje treperi i nervira?I kako da stavim pozadinu preko celog ekrana?i sta mi treba da bi mi citao .avi i ostale fajlove?i zasto nece na net,kad probam da se konektujem,bude samo ceo ekran beo? aaaa
ponavljam,telefon je bombona,ima mane koje su podnosljive i nebitne,pogotovo u odnosu na cenu...a ja se bas ne razumem u te stvari,pa se gubim tu vec dva dana
sta predstavlja ono plavo svetlo pored pomocne kamere koje treperi i nervira?I kako da stavim pozadinu preko celog ekrana?i sta mi treba da bi mi citao .avi i ostale fajlove?i zasto nece na net,kad probam da se konektujem,bude samo ceo ekran beo? aaaa
ponavljam,telefon je bombona,ima mane koje su podnosljive i nebitne,pogotovo u odnosu na cenu...a ja se bas ne razumem u te stvari,pa se gubim tu vec dva dana
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
StarkeSu ta plava lampica blinka kad je telefon u stand by modu, i to je sasvim normalno za n73, da bi citao .avi fajlove moras imati snimljen odgovarajuci program, izbor programa je velik, CorePlayer, SmartMovie...
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
ok fala.za net sam se snasao...instalirao sam MSN ,stavio sam valjda neki BS player ...,e sad me interesuje jos samo da li postoji neki program koji bi ovaj moj fon mogao da pretvori u veb kameru,a da nije trajal verzija i to...nasao sam trial verziju,ali fucka mi se za to,ocu full
i jos jednom:simbian je zakon,nokija je zakon!

i jos jednom:simbian je zakon,nokija je zakon!
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
StarkeSu postoji program koji pretvara tvoj telefon u web cam. i zove se Mobiola web camera, program moras da platis ako hoces full verziju, a ako hoces da dodjes do full verzije za dzabe, e to na ovom forumu neces dobiti jer je ovde piraterija zabranjena.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
milann, videcu da kad uradim neku sliku napolju da postavim.
darkado, sa product codom 0539291 bez problema NSU ponudi novu verziju
darkado, sa product codom 0539291 bez problema NSU ponudi novu verziju
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey