Nokia E61

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
spaja
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 28. Feb 2008. 16:16

Post od spaja »

Moj savet ti je da obratis paznju na tastaturu.. Da sada mogu da se vratim 5 dana unazad pre bi dao vise para za pravu querty tastaturu nego manjak pa onda problemi sa novim softverom, gubljenje vremena i novca, itd...

patka
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 01. Mar 2008. 21:07

Post od patka »

QWERTY tastatura sa engleskim rasporedom je moj favorit, nadam se da cu je pronaci... :)

Btw. hvala na brzim odgovorima!

spaja
Novajlija
Novajlija

Post od spaja »

Zelim da podelim sa vama problem koji sam imao i nacin na koji sam ga resio (e61)

Frings je posle instalacije pravio probleme sa wifi-jem. Naime kada god nakon starta frings-a izaberem wifi kao nacin konektovanja, frings priakze zelenu ikonicu kao da se konektovao, ali kada zelim nekoga da pozovem - diskonektuje se. Logging in proces trajao je u beskonacnost (zaglavljivao se). Takodje i lista kontakta mi je bila poluprazna. Wifi nije dobro radio, nije mogao da se stabilno konektuje. Gprs - sve radilo bez problema.

Resenje: Settings>Connection>Wireless LAN>Advanced settings>Power saving>Disabled

Nadam se da ce ovo jos nekome pomoci.

Vrh
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Nov 2006. 11:06

Post od Vrh »

da li neko zna gde moze da se nadje crystal case za 60 keca?da se razumemo,znam gde ih je bilo pre mesec dana ali mi treba gde sada moze da se nadje jer tamo gde je bilo vise nema... :|
Blackberry 9700

dule_357
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 06. Mar 2008. 01:41
Kontakt:

Post od dule_357 »

da li neko zna kako da promenim shortcut ikonice sa leve strane da stoje gore kao na svim novijim symbian telefonima

skoro sam uzeo telefon i ne mogu da provalim nikako, nema nista u settings-u za podesavanja a vidjao samo e61 sa normalnim rasporedon shortcut ikonica. pomagaj te ljudi

Izmenila Ninolina:: koristi opciju izmeni, nemoj pisati postove jedan za drugim

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

dule_357, verovatno ti je telefon sa neke mreže... Jel možda imaš ikonice u meniju i oznaku na telefonu? To mi liči na Orange... :roll: Ako je brendiran, jedino flash sa originalnim firmware-om može da ti sredi taj redosled ikonica... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

spaja
Novajlija
Novajlija

Post od spaja »

Ikonice sa leve strane su meni indikator orange-ovog softvera. Mozes menjati samo pretposlednju - settings/phone/standby mode. Ja ti savetujem flashovanje, pa onda ce ti se verovatno promeniti tastatura i raspored tastera --> kupis novu tastaturu i resis problem.

dekisha
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 09. Mar 2008. 03:43

Post od dekisha »

Zdravo ljudi, ja bih da kupim ovaj telefon, pa me zanima kakva su vasa iskustva sa radnjama u kojima ste kupili i da li imate neku preporuku.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

dekisha, gledas gde je najpovoljnije, sto se tice radnji smeju da se spominju samo ove koje se reklamiraju a imas i brojeve pa zovi, i na kraju bitno ti je da trazis qwertY tastaturu i full pakovanje. Softver se da srediti, imas uputstvo ovde tako da to je to :wink:
P.S. I naravno garancija sto duza to bolja :)

Miloske83
Banned
Pridružio se: Pet, 17. Avg 2007. 18:44

Post od Miloske83 »

Drugari jel moze neko da mi izadje u susret i da mi da br.telefona radnje u bg ili okolini koja ima nokiu e61 i da salju telefone na kucnu adresu!posto ja u nisu nigde ne mogu da je nadjem :cry: ..hvala

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Ovde ti je spisak prodavnica koje prodaju E61 pa ih nazovi i pitaj da li salju brzom postom!

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/873/Nokia/E61

Miloske83
Banned
Pridružio se: Pet, 17. Avg 2007. 18:44

Post od Miloske83 »

Ova prva radnje ne salje a druga nema e61 :dry: :chytry: jel moze neko da mi pomogne!!![size=24][/size]

spaja
Novajlija
Novajlija

Post od spaja »

postoji li tweak da kada me neko zove da slika tog kontakta bude veca (npr preko celog ekrana) a ne samo mali thumbnail??? lepse bi mnogo izgeldalo

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

spaja, o i te kako postoji, imas nekoliko prpograma koji toreshavaju,
viewtopic.php?t=8377
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Vrh
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Vrh »

miodrage, znas gde ima kod nas crystal case?sve radnje koje sam obisao vise nemaju...ili mozda ti imas neki case viska za prodaju :| ?
Blackberry 9700

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

ja sam narucivao od ex-tel toys-a iz subotice nekoliko komada i ok su, ali ne traju bas dugo, oko 2 meseca, cena 280din/kom. imas negde ovde temu u kojoj je miodrage naveo njihove podatke
::luv phonez::

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Ja imam za sebe jos 2 komada, i nisu na prodaju, a probaj da nadjes u ovoj temi Ex-Tel u Subotici kao sto je djoxie rekao.

Vrh
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Vrh »

miodrage, djoxie,

ok hvala vam...prosto neverovatno koliko kojekakvih gu[posti imas u radnjama za mobilne telefone a ovoga nema skoro nigde...
Blackberry 9700

Goxxyy
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 04. Avg 2007. 12:46

Post od Goxxyy »

kada hocu da zakacim tel. sa kompom kao data transfer
on mi izbacuje poruku

unable to actvate date transfer mode. Memory card in use by another apllication. (ili tako nesto)

prebacio sam porukice da mi cuva na memoriji tel, i opet ista prica.
kako bih mogao da znam sta ga muci, necu valjda morati da brisem sve sto sam instalirao do sada.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Goxxyy, probaj da ugasis pa upalis fon, meni se to par puta desavalo i ovo je obicno reshavalo problem, a ponekad i reset kompa.

Odgovori