Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ljudi skinite kao sto je milann rekao nove verzije NSS-a i NSU-a i normalno sa kodom 0539291 NSU ponudi novu verziju koja je stvarno odlicna.Osim novina koje sam napisao ima jos jedna a to je da se sa novim softverom dobija aplikacija Mobile Tv,nisam provalio kako radi ali trazi bluetooth konekciju,valjda da se poveze sa nekim Tv prijemnikom.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Pazi,kad startujem fon i ugasim music player bude slobodno otprilike skoro 21mb rama,ali evo za sada mi ram nije pravio nikakve probleme a znam da koristim po 5 aplikacija istovremeno.Jedino ne moze toliko da ih bude aktivno ako su neki veci programi u pitanju,ali uvek 3 aplikacije bez problema mogu.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
ima slika sa n73 1.4 mb.. ne znam gde sada da je nadjem ali video sam.. Naj bolje pokupiti sve detalje jeste slikati nesto sa jakim i vise boja i to vani. Recimo gomilu cveca i slicno. Ipak sve utice i nikada se ne zna koliko detalja ce pokupiti kamera. Recimo neki dan sam uslikao u jednom kaficu pri jako splabom osvetljenju sa dosta suma sliku koja je ispala 1119 KB dok sam vani uslikao nesto i bilo je nesto nize od 900KB. Slikao sa n80.
janka_88, mozes li postaviti dve slike uslikane sa k800 i n73 ako konkretno imas. Ipak to su dve razlicite firme. Dve razlicite kamere. Dva razlicita sociva i slicno tako da. Ne mora znaciti ako oba imaju 3 mp kameru da ce davati indenticne slike.
janka_88, mozes li postaviti dve slike uslikane sa k800 i n73 ako konkretno imas. Ipak to su dve razlicite firme. Dve razlicite kamere. Dva razlicita sociva i slicno tako da. Ne mora znaciti ako oba imaju 3 mp kameru da ce davati indenticne slike.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Trenutno nemam 2 identicne na racunaru ali cim ih uradim okačiću ih. Nije sad da meni nikad nije slika bila od nekih 1MB ali zaista rijetko postize te velicine i to samo na otvorenom prostoru dok SE sve i jedna slika nije ispod 600kb dok kod mene ako je neki zatvoreni prostor ide od 200kb pa do 600kb a prosjek velicine slika mi je nekih 600kb do 650kb. Ja sam uporedjivao vise slika uslikanih iz potpuno istih polozaja i da uhvati skoro sve iste detalje pa me zato zanimalo kako to da na SE sve zauzimaju više.
Mozda ti je na N73 namesten kvalitet slike na normal ili low; a na SE high. A mozda jednostavno prilikom obrade slike N73 bolje kompresuje slike; a najverovatnije je, po meni, to da k800 ipak za nijansu pravi bolje i kvalitetnije slike sto mozes i sam da proveris uporedjujuci njihove identicne fotke.
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
Re: Nokia N73
treba mi pomoc oko gpsmap programa. Da li on moze da se instalira na nokiju n73 ili ne ako moze pozovite me na 063 595 596. placam 

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
milann, nema na N73 podesavanje kvaliteta, samo velicine, tj. podesena je na 3M. A K800i definitivno pravi bolje slike po noći ali po danu se ne bih slozio bas, bar po meni bolje su slike sa N73 jer su mi nekako ostrije i boje su zasicenije i jednostavno mi djeluju puno bolje sa N73 slike ali po danu jer K800 ima xenon tako da je besmisleno uporedjivati nocne snimke... pozzz
Probaj da goooooglas pa ces naici na njega i videces da li ce raditi!kljun napisao:postoji program koji pretvara tvoj telefon u web cam. i zove se Mobiola web camera, program moras da platis ako hoces full verziju, a ako hoces da dodjes do full verzije za dzabe, e to na ovom forumu neces dobiti jer je ovde piraterija zabranjena.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- take it easy
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 08. Jun 2007. 19:59
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47