Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- take it easy
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 08. Jun 2007. 19:59
@napalm death
ja to neznam. evo jos jedan ali sa makro modom:

moj aparat od 250 kb do 1.4 mb pravi sliku. ali je na night modu je katastrofa.
e da ni ja nemogu da updatujem firmware trenutnio je 4.0736.3.2.1. juce sam skinuo sve (nsu, pc suite). e sad sta znaci ovo nokia n73 (Z5.01). moguce da zbog toga nema update?
ja to neznam. evo jos jedan ali sa makro modom:

moj aparat od 250 kb do 1.4 mb pravi sliku. ali je na night modu je katastrofa.
e da ni ja nemogu da updatujem firmware trenutnio je 4.0736.3.2.1. juce sam skinuo sve (nsu, pc suite). e sad sta znaci ovo nokia n73 (Z5.01). moguce da zbog toga nema update?
There's a thing in my pocket but it's not one thing it's many. N 73 ME & 2GB
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
MCone, a koje bi ti slušalice? Nokia? Neke druge? Jesi li zvao Mobis? Alpha Copy? Gledao u Halo oglasima?
Ako hoćeš ove, spremi se da se bogato otvoriš.
Nokia Bluetooth Stereo Headset BH-903
http://europe.nokia.com/A4487180
Pozovi Mobis, baci pogled na link, imaš tamo i kontakt telefon.
http://www.mobis.co.yu/enhancements.asp?acc_id=33
Izgleda da ih trenutno nemaju ali verovatno možeš da ih naručiš.
Takođe možeš da kontaktiraš Araphela na PP, on je prodavao Plantronics sluške vrlo povoljno.
Ako hoćeš ove, spremi se da se bogato otvoriš.
Nokia Bluetooth Stereo Headset BH-903
http://europe.nokia.com/A4487180
Pozovi Mobis, baci pogled na link, imaš tamo i kontakt telefon.
http://www.mobis.co.yu/enhancements.asp?acc_id=33
Izgleda da ih trenutno nemaju ali verovatno možeš da ih naručiš.
Takođe možeš da kontaktiraš Araphela na PP, on je prodavao Plantronics sluške vrlo povoljno.
● PRAVILA FORUMA ●
E,pozdrav svima...
Imam jedno malo trivijalno pitanjce....
znate kad imate u music playeru opciju za smanjenje i povecanje zvuka?E ,to meni od skoro ne radi,a jutros jeste...Inace ti zum dugmici rade,jer sa njima zumiram na kameri...u cemu je problem?mislim,meni je ok,zvuk mi je na max,al me nervira sto ne mogu da smanjujem...
inace imam n73 music...poz

Imam jedno malo trivijalno pitanjce....
znate kad imate u music playeru opciju za smanjenje i povecanje zvuka?E ,to meni od skoro ne radi,a jutros jeste...Inace ti zum dugmici rade,jer sa njima zumiram na kameri...u cemu je problem?mislim,meni je ok,zvuk mi je na max,al me nervira sto ne mogu da smanjujem...

inace imam n73 music...poz
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
DusanV, prosto je nemoguce da ti tasteri sa strane rade za zum na kameri a ne rade za smanjivanje zvuka u plejeru,ali ako je tako pravac servis,a sto se tice premotavanja samo treba da zadrzis u levo/desno malo duze kad slusas pesmu i premotavace ti normalno.
MCone, pa Miskoni ti je upravo preporucio bluetooth sluske i one jesu iz jednog dela.
MCone, pa Miskoni ti je upravo preporucio bluetooth sluske i one jesu iz jednog dela.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
DusanV, najbolje bi bilo prvo da probas da instaliras najnoviju verziju softvera,pa ako i dalje budes imao isti problem,i ako ti je tel. u garanciji reklamiraj.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
Khm...nesto opet nije u redu! Naime,iako je radilo sve sa novim softverom apsolutno ok,kad sam dao drugu telefon,on je nesto cacko i slucajno kao i ja dan pre toga,ponovo iskljucio onu opciju.e sad,posto sam sad 100% uveren da nije do softvera,da li neko moze da mi kaze sifru kojom se vraca telefon na fabricka podesavanja,da ne bi instaliro softver hiljadu puta...
ljudi pozdrav svima.
imam jedan problem.pokusavam da update-ujem softver na n73.skinuo sam sa Nokia sajta Nokia software updater i uredno ga instalirao,međutim kada pokrenem program prijavi mi nekakav error i program se zatvori.pokusavao sam da ga obrisem pa ponovo instaliram ali nepomaze.molim vas ako neko zna o cemu se radi da mi pomogne.hvala unapred.
imam jedan problem.pokusavam da update-ujem softver na n73.skinuo sam sa Nokia sajta Nokia software updater i uredno ga instalirao,međutim kada pokrenem program prijavi mi nekakav error i program se zatvori.pokusavao sam da ga obrisem pa ponovo instaliram ali nepomaze.molim vas ako neko zna o cemu se radi da mi pomogne.hvala unapred.
Pazi tu moze biti brdo razloga zbog cega program puca...Pretpostavljam nesto u vezi windowsa...Kada sam ja imao slican program, instalirao sam ne secam se sad koju verziju ''Net Frameworka'' i posle je sve bilo ok. Probaj sa tim, ali napominjem, mozda je nesto sasvim deseto u pitanju...nikolam napisao:ljudi pozdrav svima.
imam jedan problem.pokusavam da update-ujem softver na n73..