Nokia N96
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
DVB-H je vezana za digitalnu televiziju, a kod nas je jos uvek analogna, ali u poslednjih nekoliko godina (XXI vek), digitalna televizija se masovno pojavljuje i siri u raznim zemljama sveta.
Samim tim, analogna televizija ce se potpuno potisnuti iz upotrebe kao prevazidjena. Neke razvijenije evropske zemlje vec su, u proteklih godinu/dve, potpuno zamenile analogni signal digitalnim. EU cak planira da do 2012 godine potpuno izbaci analognu televiziju iz upotrebe.
Samim tim, analogna televizija ce se potpuno potisnuti iz upotrebe kao prevazidjena. Neke razvijenije evropske zemlje vec su, u proteklih godinu/dve, potpuno zamenile analogni signal digitalnim. EU cak planira da do 2012 godine potpuno izbaci analognu televiziju iz upotrebe.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Lobachewsky
- Gatekeeper
Nesto slicno kao i kod analognih medijuma (magnetne trake, gramofonske ploce) i digitalnih (diskovi danas- CD, DVD... flash memorije i sl.). Kvalitetnija reprodukcija, kvalitetnija slika, kvalitetniji ton, jaca bezbednost sadrzaja, podaci su vise imuni na uticaj spoljasnjih faktora, u originalnijem obliku dolaze do prijemnika...
@vi koji ste bacili oko na N96, mozda ne bi bilo lose da nabavite nekakav mobilni punjac, jer ko zna kada ce Nokia da izbaci normalnu bateriju...

@vi koji ste bacili oko na N96, mozda ne bi bilo lose da nabavite nekakav mobilni punjac, jer ko zna kada ce Nokia da izbaci normalnu bateriju...

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Memory:
The N96 offers you 16GB internal memory which are enough for videos, music, pictures and any other kind of data. However, if this isn’t enough for you, you also can insert a microSD card. Yet microSD cards are available up to 16GB and soon we’ll see even 32GB cards.
16GB interna memorija jos i nekako....ali da sve to povecam sa microSD karticom od 16GB ili cak 32GB...uopste ne vidim svrhu svega toga.Zasto bi neko punio svoj telefon filmovima i hiljadama pesama i samim tim usporavao svoj mob.
A cena microSD od 16GB ili 32GB ne bih zeleo da znam
The N96 offers you 16GB internal memory which are enough for videos, music, pictures and any other kind of data. However, if this isn’t enough for you, you also can insert a microSD card. Yet microSD cards are available up to 16GB and soon we’ll see even 32GB cards.
16GB interna memorija jos i nekako....ali da sve to povecam sa microSD karticom od 16GB ili cak 32GB...uopste ne vidim svrhu svega toga.Zasto bi neko punio svoj telefon filmovima i hiljadama pesama i samim tim usporavao svoj mob.
A cena microSD od 16GB ili 32GB ne bih zeleo da znam
Zar nije osnovna prednost digitalne televiije da imate "sopstveni kanal", tj. da vam je ponudjen sadrzaj, a da Vi samo odaberete sta zelite da gledate?
Prijatelj iz Engleske to ima vec dve godine, mislim da je to digitalna, ali mozda i gresim, ko zna koliko su oni ispred nas, mozda je to cak nesto bolje...
Prijatelj iz Engleske to ima vec dve godine, mislim da je to digitalna, ali mozda i gresim, ko zna koliko su oni ispred nas, mozda je to cak nesto bolje...
iPhone + CX300
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
DVB-H je deo DVBa a DVB je tandard koji je prihvacen za Digitalnu Televiziji. Njegovo sediste je u Zenevi a on se deli na
DVB-S[satelite],
DVB-C [cable],
DVB-T[Terrestrial],
DVB-H[Handheld].
Eto to je to u kratko
ovo sto je spomenuo Spyker, je samo jedna od usluga koje pruzi odredjeni TV operater, ako se dobro secjam tu uslugu pruza SBB svojim korisnicima i bilo je reci da ce ptt ili kako oni sebe nazivaju KDS da uvede to medjutim nista
DVB-S[satelite],
DVB-C [cable],
DVB-T[Terrestrial],
DVB-H[Handheld].
Eto to je to u kratko
ovo sto je spomenuo Spyker, je samo jedna od usluga koje pruzi odredjeni TV operater, ako se dobro secjam tu uslugu pruza SBB svojim korisnicima i bilo je reci da ce ptt ili kako oni sebe nazivaju KDS da uvede to medjutim nista
Mirko BGD, sada na prolece ce biti kompletna reorganizacija i preuredjenje KDS-a pa mozda i donesu neke novine! Barem su tako najavili!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Evo ga Eldarov test na Engleskom : http://www.mobile-review.com/review/nokia-n96-en.shtml
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
Ovo je napisaano u Eldarovom testu: "The N96 is set to arrive in August – September 2008 and will retail for around 550 Euro in Europe"
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Vjerujte mi da mi je tako rekao ovaj momak sto je narucio 5 komada, a 3 je vec rezervisano tako da su mu ostala 2 i ja odlucio da uzmem. Ja sam pitao jel to 100% N96 i on je opisao telefon sa 16GB memorije, dupli slajd i ostale funkcije koje ima N96 po specifikacijama i rekao da ga malo gdje ima kupiti. Ko ce mu znati, mozda su i neki ukradeni.... al nebitno kad dobijem ja ih slikam i radim upload pa cemo vidjeti. Vjerujte mi da nebi pricao bezze, ako on pogresio koji je to tel onda sam vam i ja prenio pogresno. Uglavnom do kraja sedmice trebam ih dobiti. Osim ako nisu neke kineske kopije al i to se lako utvrdi.....