Nokia E61

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Miloske83
Banned
Pridružio se: Pet, 17. Avg 2007. 18:44

Post od Miloske83 »

To isto i mene zanima evo kod mene u Nisu ni traga ni glasa od ovog fona!!obisao sam sve moguce radnje i nista!! :cry: ako neko zna gde ima da se kupi neka mi pusti poruku na pp....

RLX
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 25. Mar 2008. 03:02
Kontakt:

Post od RLX »

Kako da razvucem sliku za pozadinu preko celog ekrana? Kako god da stavim mala mi je, a slika je velike rezolucije....

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

RLX, jedino ako napravis temu sa tom pozadinom. dobro resenje ti je www.zedge.net i njihov Theme creator, ili www.ownskin.com ili da nadjes Theme DIY pa preko njega.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

RLX
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 25. Mar 2008. 03:02
Kontakt:

Post od RLX »

Hvala:) Bas bzvz, ovoliki ekran a da mi bleji mala slicica, jedino mi je to zamerka na ovaj fon, sve ostalo je fenomenalno...

Hertzog
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Dec 2007. 22:46

Post od Hertzog »

Mozes sliku da prilagodis velicini ekrana. Nadji neki sajt za picture resize i onda ganjaj velicinu slike. Ja sam stavio 1772x1100 i pokrila je celi ekran tako da nisam morao da pravim temu sa tom slikom :wink:
iPhone 4 16GB, MacBook Pro 15", iPad 2 64GB

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Da li E61i moze da podrzi memorijsku karticu od 4GB?
Na Kingstonovom sajtu pise da je max 2GB ali posto je noviji tel mislim da mu je to malo za max podrzano!

Kongston E61i

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

IDzO nisam siguran 100 posto, al sam siguran nekih 80-90 posto da moze, ipak je to noviji telefon i ne bi trebalo da bude problema u radu sa tom velicinom mem. kartice.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Ibrahim Gueye
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Okt 2007. 06:10

Post od Ibrahim Gueye »

ljudi, da ne zna neko (ko je kupio ili ko je video) koja je tastatura (QWERTY ili AZERTY) na E61 iz logic-a? Pretpostavljam da ovi skinuti sa Orange-a imaju tu francusku AZERTY tastaturu... :wacko:
Galaxy Spica Eclair + Sennheiser MX 560

monk
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Apr 2008. 02:45
:: Nokia E61i

Post od monk »

Pozdrav svima!

1. Interesuje me da li postoji mogucnost, i kako da podesim da mi, kada primim mail, svetli tipka(taster) koja sluzi za pokretanje email-a(ona kovertica)!

2.Imam jedan problem sa mail-om! Podesio sam sve kako valja i trebuje(u pitanju je Gmail)! Kada koristim WiFi sve je OK, i salje i prima bez problema. Medjutim, kada pokusam da pristupim preko GPRS-a(MTS) javlja mi ''nema servera''! Jedno vreme je radio OK i sa GPRS-om a sada nece! Molim za pomoc!
Poslednja izmena od monk u Pon, 07. Apr 2008. 03:21, izmenjeno 1 put ukupno.

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

za mail imas u messaging/options/settings/email/indicator light settings,ali ako hoces da ti prikazuje i za primljene poruke ili pozive moraces da instaliras program 'remind me'

monk
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od monk »

Zaboravio sam da kazem da je u pitanju E61i!:unsure:
Ubacio sam remind me ali ne mogu da nadjem tu opciju! Ne mislim na indikatorsku lampicu, vec na sam taster za pokretanje mail-a!

Pozzz
Nokia E61i - Blumax 101 GPS receiver - SonyEricsson T230i, P800
http://www.uredikutak.com/

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Phantom Lord »

aa,pa taster ne moze da svetli,nisam te razumeo :)

Nego da ja pitam stare i nove korisnike nesto u vezi baterije.Cini mi se da je sada,nakon godinu dana,baterija dosta slabija.Traje mi jedva 2 dana,ponekad i manje,a ranije 3,3.5 dana,dok potrosnju nisam bitnije promenio.
Moze li neko ko ima slicnu potrosnju poruka i poziva,da privremeno koristi moja podesavanja i programe,da uporedimo potrosnju?
Ovako:
-osvetljenje 1 stepen ispod max
-network mode:gsm only
-bez muzike,video klipova,bluetooth-a,wifi
-gprs 10ak minuta dnevno
-pozadinski programi 'remind me' i 'anisprite'
-15-20 min razgovora dnevno
-10tak primljenih/poslatih poruka
-oko 20tak minuta organisera,menija i slicno

Mislim da ovo nije nista posebno,a kada ubacim malo muzike,wifi pola sata,traje 1.5 dan. :?
Poslednja izmena od Phantom Lord u Pon, 07. Apr 2008. 03:53, izmenjeno 1 put ukupno.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Ibrahim Gueye bio sam do logica i kažu da nemaju e61 a nameračio sam se da ga uzmem .
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Ibrahim Gueye
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Okt 2007. 06:10

Post od Ibrahim Gueye »

Pa ja ne mogu da verujem... :angry: Totalno mi je otkazao dzojstik na K800i i hteo sam E61 i nema ga... Mada, kad bolje razmislim, posto i on ima dzojstik, kakve sam srece i on bi otkazao... Mozda je i bolje sto ga nemaju, naterace me da uzmem nesto drugo...
P.S. Dzojstici na mobilnim telefonima - jedan od najgorih poteza od kada se prave mobilni aparati :x :x :x
Galaxy Spica Eclair + Sennheiser MX 560

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Phantom Lord »

To mozda na se,na e61 radi kao i prvog dana :wink: .

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Phantom Lord,
Sto se tice baterije, opste postavke za litijum jonske baterije su da je broj punjenja 300 nakon cega se spusta na 80 odsto.
Tako da je mozda i sam baterija u pitanju, jer da bi ti istrosio tih 300 punjenja trebalo bi da imas E61 3 godine sto nije slucaj :roll: .
E sad da je do telefona , na nacin da u njemu nesto stalno melje, ne vjerujem.
Probaj da se zamjenis na par dana sa nekim ko koristi identicnu bateriju, pa ces vidjeti u cemu je stvar.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

Mandats
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 06. Apr 2008. 23:26

Post od Mandats »

Ljudi kako da flesujem E61i....koji mi update-ovi trebaju..(tacno uputstvo) :? :? :? images/smiles/icon_huh.gif
Totalno sam zbunjen...

Mandats
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 06. Apr 2008. 23:26

Post od Mandats »

Ljudi kako da flesujem E61i....koji mi update-ovi trebaju..(tacno uputstvo) :? :? :?
Nemam pojma kako se to radi i by the way da li znate neki dobar program za navigaciju koji nije potrebno kupiti nego samo jednostavno download-ovati???

monk
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od monk »

Moze li neko da odgovori na moje pitanje(br.2) i pomogne mi! Zaista mi je bitno!!! Kada pokusavam da se konektujem preko GPRS-a na mail stalno mi javlja ''Server not found'', a preko wifi-a sve radi perfektno!

pzzzz 8)

dekisha
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 09. Mar 2008. 03:43

Post od dekisha »

monk,
i meni se desava da preko GPRS-a nece da se konektuje iz prve, probaj vise puta, konektovace se, jer ako radi preko WIFI verovatno si ok podesio. Mada ti je bolje da skines Gmail za fon mnogo je brzi i skida manje kb.

pozz

Odgovori