Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Znachi ovako-udjes u alate-podesavanja-profili-prilagodi i tu ti se nalazi meni gde menjas ton poruke.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Pozz ljudi, imam jedno pitanje za vas. Da li neko zna kako da podesim da mi N70 bude kao modem za PC, ja sam pokusavao nesto peko PC-Suite-a ali nije upalilo, pa ako neko zna ja bih ga zamolio za kratko objasnjenje? Hvala unapred
ja nisam bas siguran ali mislim da bi trebalo da je od 10-15 evra, ono cisto nagadjam posto obicno se krecu takve cene , barem u mom gradu... a prosecno trajanje, pa kao i uvek pola dana ili skoro ceo dan ako ga nenormalno trosis ovako moze da izdrzi i do 3 dana, ako ti je u stanby
da bi priključio n70 da radi kao modem, moras podesiti na kompu ja sam to radio i uspelomi je, moraš da uđeš u control panel na kompu , vidi internet options,network connections,ili phone end modem,
kada me neko cimne , vidim samo broj kao propusten poziv, iako ga imam u imeniku. isto to mi se desava da mi umesto imena posiljaoca poruke stigne njegov br, iako ga imam i tel-u???
molim vas pomozite
Ali,postoje i kartice,konkretno kod mts"a koje imaju tu gresku,tj iako si nekoga samo jednom provereno upisao u imeniku,izlazi ti njegov br kada te zove ili posalje sms,a ne kao sto treba da se vidi ime kako je memorisan u imeniku.jedan moj drug iz kladova ima takvu karticu
Moguce je i da telefon prepoznaje broj ako je memorisan sa prefiksom +381...Recimo ako je broj pozivaoca na ekranu +38164...telefon ga nece prepoznati ako je u imeniku memorisan kao 064...Doduse meni se to desavalo na nekim starijim modelima samsung telefona a sa N70 ne bi trebalo to da bude problem...
Sve zavisi koliko je star i ima li garanciju...Neka realna cena bi bila oko 90-95 evropskih novcanica...
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Kako mogu da resetujem pass koji sam stavila ne za zakljucavanje kartice vec ono za zakljucavanje telefona?
kreten je stavio pass i sad je zaboravio.Znate na sta mislim?Na ono automatsko zakljucavanje tastature...
Poslednja izmena od pinkitanja u Ned, 18. Maj 2008. 17:56, izmenjeno 1 put ukupno.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.