Flash igrice u telefonu 9300

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
nemanjajanjic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 01. Okt 2007. 21:06
Kontakt:

Flash igrice u telefonu 9300

Post od nemanjajanjic »

Da li je ikako moguce pokrenutu neku flash igricu na nokia 9300?
Hvala unapred

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

nemanjajanjic, pa taj fon nije za igranje, a ako ti nisi uspero onda neznam. koja igra te konkretno interesuje?
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

nemanjajanjic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 01. Okt 2007. 21:06
Kontakt:

Re: Flash igrice u telefonu 9300

Post od nemanjajanjic »

Ma ne zanimaju mene igrice nego sam mislio uopste flash fajlovi. Znam da na nekim simbian telefonima to ide bez problema. A sa druge strane 9300 moze da otvara sajtove u flashu pa se pitam zasto nebi mogao i obican flash fajl. Ali izgleda da ovaj telefon ne sluzi nicemu drugom osim za text... :smutny:

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

nemanjajanjic, dobar je to fon samo sto je on vise za poslovne ljude, pa njima flash app. nisu tolko bitne.
Postoji neki Nokijin flash player, ali na Nokijinom siteu nema takav program za taj fon, a i da ima neznam od kolke bi ti bio koristi, posto bi mogao jedino da snimas flash app. koje su rezolucije za tvoj fon, a takvih bas i nema.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

djidjo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 05. Apr 2008. 23:22

Post od djidjo »

da li mogu da dobijem savet od korisnika nokie 9300 koj anti virusni program da instaliram?kupio sam taj telefon pre dva dana i posto sam imao problema sa virusima sa prethodnim telefonima i netom,ne zelim da se i sad smaram sa tim,a sa ovim telefonom je neizbezno koriscenje neta

Nokia_uNliMiTeD
Banned
Pridružio se: Pon, 31. Mar 2008. 02:41

Post od Nokia_uNliMiTeD »

Milim da je mnogo bolje da kupite, takodje iz serije komunikatora, E90. On ima flash pleyer i veoma je dobar telefon i za poslovne ljude i za obicne, ali kosta... oko 650 eura... Pfff....

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

djidjo snimi F-sercure, program se placa, i potrebno je da redovno radis update anti-virus baze.

djidjo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 05. Apr 2008. 23:22

Post od djidjo »

hvala!da li znate gde mogu da kupim futrolu za nokiu 9300?sto se samog telefona tice ja samo imam reci hvale,odusevljen sam njegovim mogucnostima

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

djidjo, u svakoj bolje snabdevenoj radnji mobilnih telefona i dodatne opreme sigurno ces naci futrolu.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Odgovori