Da li je ikako moguce pokrenutu neku flash igricu na nokia 9300?
Hvala unapred
Flash igrice u telefonu 9300
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 01. Okt 2007. 21:06
- Kontakt:
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
nemanjajanjic, pa taj fon nije za igranje, a ako ti nisi uspero onda neznam. koja igra te konkretno interesuje?
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 01. Okt 2007. 21:06
- Kontakt:
Re: Flash igrice u telefonu 9300
Ma ne zanimaju mene igrice nego sam mislio uopste flash fajlovi. Znam da na nekim simbian telefonima to ide bez problema. A sa druge strane 9300 moze da otvara sajtove u flashu pa se pitam zasto nebi mogao i obican flash fajl. Ali izgleda da ovaj telefon ne sluzi nicemu drugom osim za text... 

- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
nemanjajanjic, dobar je to fon samo sto je on vise za poslovne ljude, pa njima flash app. nisu tolko bitne.
Postoji neki Nokijin flash player, ali na Nokijinom siteu nema takav program za taj fon, a i da ima neznam od kolke bi ti bio koristi, posto bi mogao jedino da snimas flash app. koje su rezolucije za tvoj fon, a takvih bas i nema.
Postoji neki Nokijin flash player, ali na Nokijinom siteu nema takav program za taj fon, a i da ima neznam od kolke bi ti bio koristi, posto bi mogao jedino da snimas flash app. koje su rezolucije za tvoj fon, a takvih bas i nema.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- Nokia_uNliMiTeD
- Banned
- Pridružio se: Pon, 31. Mar 2008. 02:41