Nokia N73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

100 strana *zvuk otvaranja shampanjca* .
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

HITNO mi treba vase misljenje!!

kolika je realna cena, kartica od giga, usb, punjac, godinu dana star..?

dobijam 150..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkado »

to je to otprilike, vishe od 170 nikako .

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

pritom je fon star godinu dana, razdrndan dzojstik, fals crna maska?
N-Naravno..!

DusanV
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 22. Nov 2007. 06:50

Post od DusanV »

e,al primetio sam da je jacina zvuka na mojoj n73 slabija od zvuka na drugim n73,cak i kad je ista pesma u pitanju...inace imam music edition...u cemu li je problem?

Beogradjanka
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 04. Jan 2008. 21:50

Post od Beogradjanka »

Imam Nokiu 73ME, kupljenu preko MTS-a pre 6 meseci.
Počeo je fon da se gasi sam od sebe nezavisno od toga šta radim. U stvari, uglavnom se gasi kad ništa ne radim. Uzmem ga i vidim da je isključen. Pri tom na bateriji imam 3 crtice.
Poizbacivala sam koješta iz telefona, ali se problem nastavio.
Da li bih mogla nekako da utvrdim sama u čemu je problem? Na šta da obratim pažnju?
Na kraju krajeva, telefon je pod garancijom. Gde da ga odnesem?
Hvala!

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkado »

gallee, onda uzmi 150 i pevaj

Beogradjanka, otje poneki n73 da se tako utripuje i uglavnom se reshi samo od sebe, ode kako je i doshlo

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Beogradjanka, mozes da probas da resetujes telefon na fabricko stanje,mozda to resi problem.Kucas *#7370# +lock code je 12345 ako ga nisi menjala.Ako to ne uspe da pomogne nosi ga u Mts na servis ili trazi da ti zamene. :wink:
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

*CoVeRdAle*
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 03. Apr 2008. 00:07

Post od *CoVeRdAle* »

*DusanV- Sto se tice prebacivanja pesama, da li ti pri ubacivanju pesama u fon menjas format iz mp3 u aac1 ili kako se vec zove onaj format koji ti PC Suite ponudi. Ja sam upocetku prebacivao sve u taj format, pesme manje zauzimaju (1-1.5MB) ali to za rezultat ima slabiji zvuk i neko pistanje ili sta vec koje mnoooogo iritira. Dakle, proveri da li si menjao format mozda je to uzrok. Ako nisi, ne znam kako da ti pomognem.
Still Alive and Well...

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

teska srca idem da se nadjem sa ortakom.. :cry: .. mnogo mi je prirastao za srce.. godinu dana smo bili zajedno i vise!!!

al ljudi razumite me sto sam kreten, ipak sam ja EXPERT!! :D :lol:

hvala darkado, !!
N-Naravno..!

DusanV
Novajlija
Novajlija

Post od DusanV »

*CoVeRdAle*, uopste nisam prebacivao u aac1 format,vec kako sam rekao...to je sve preko bluetootha prebaceno...i preko kompa sam isao na direktno prebacivanje,a ne preko PC suite-a...znaci potpuno ista pesma na n73me kod druga je glasnije nego na mojoj,na potpuno istoj jacini,istoj pesmi u istom formatu...

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

DusanV,moguce su razne opcije:1.on ima noviji softver koji je doneo na poboljsanju zvuka 2.Mozda su njemu u plejeru ukljucene dodatne opcije za zvuk:glasnoca i prosireni stereo.3.mozda je neka hardverska greska u tvom telefonu(najmanje moguca opcija)

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Gallee,oce sad jedna N82 da padne? :D:D:D:D::D:D:D da te ocekujemo? :D ja moju ipak necu da prodajem... dzabe... previse je dobra :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

To sto kupujete preko mts-a i telenora tel je najveca greska jer su to teski krsevi.Ja prvo tel dobro "otkinem" radom kao sto ja samo znam i ako tada ne zakuca to je masina.Srecom ova e65 je prosla sve moje "testove izdrzljivosti" i evoluirala je ;)Na n70 sam imao problem da je hteo tel da se sam restartuje i pomoglo mi je ubacivanje novog softwera,ali samo donekle.Tel se vise nije restartovao,ali je zimi znao i po tri puta dnevno da se zakuca,a jedino resenje tada je bilo vadjenje baterije.Kad su poceli topliji dani nije se vise zakucavao.Ti tel kupljeni preko nasih mreza u ogromnom broju imaju tu "falinku" da znaju da se restartuju,a to logicno nije dobar znak.Mnogi to nece cak ni sebi da priznaju.Umalo da zaboravim da kazem da tu telekomovu garanciju mozes da nkacis macku o rep.Imao sam ja njihov tel i bio rob 2god i vise nikada!Tel se pokvario i odnesem ga u njihovu poslovnicu u KG gde sam ga kupio i to nije proslo ni 2meseca od kad sam ga kupio i oni su mi rekli da oni prihvataju garanciju samo prvih mesec dana i da tada salju tel za BG,a meni su rekli da mogu sam da odem do bg i da odnesem tel u njihov servis.To ne pise u ugovoru ali ali gospoda iz mtsa ne postuju ugovore,ali traze da ga ti postujes.Naravno da nisam nosio tel na popravku u bg jer bi me to vise iznelo nego sama popravka.Takva je sudbina vecine koji su ze zeznuli...

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

kapoerista90, hehe.. tesko.. skupljam parice za motor.. mislim hocu da kazem caletu: da ja imam toliko i toliko i da hocu da mi doda, a uslov mi je da prodjem odlican sad na kraju skolske, pa u slucaju da ne uspem, recicu mu da sam skupio ovoliko i da tim otkupljujem neuspeh (ne odlican uspeh)..
druga kombinacija je da prodjem odlican, cale mi kupi motor a ja od svojih para kupim fon, naravno koji kaze kapoerista90, ..!

:D :D :D :) :) :)
N-Naravno..!

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Svidja mi se ova druga kombinacija... KNJIGU U SAKE!!! :D :D :D :D Toda81... Ne mora da znaci. Imas ljude koji su uzeli telefone preko operatera i izuzetno su zadovoljni. Ima slucajeva,ne kazem. Al mislim,mozes i u radnji da uzmes tel koji baguje,i to zestoko,da se ne lazemo... To za garanciju... cist bezobrazluk... al ako ne teras do kraja.. prihvati tako kako je... :|
Go gallee... :lol:
Nokia E71... Elegant, but deadly

DusanV
Novajlija
Novajlija

Post od DusanV »

Sale_M,
1.instalirao sam najnoviji softver,tako da ja imam noviji
2.meni su ukljuceni bili i stereo i glasnoca,a njemu oba iskljucena,i tad je moj slabiji-cak i kad su mi oba iskljucena,tek je tad slabiji
3.ja mislim da je ovo,ali kako da resim taj problem?

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

@kapoerista90,ne kazem ja da svaki ne valja.znam puno njih koji su bili neyadovoljni samim tel.u pravu si da je veliki rizik sta se kupuje i u mobil shopovima posto se life timer moze lako resetovati u par poteza i eto novog tel :)Npr u Jagodini ima servis gde mozes da kupis koji god zelis tel,naravno original,ali je cena i do 100 eura veca nego u mob shopovima u gradu.isto ti je to ako cepas fudbal na betonu pa onda hoces da platis manje i kupis starke i pocepas ih za jedno vece,ali je bolje malo se strpeti i kuphti original adidas i cepati fudbalicu celu sezonu,a i vise
Note IV N9100 dual

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkado »

loshe rezonujesh, telefoni kod operatera treba da postanu naj sigurnija kupovina. zhalbe na telenor fonove su krivica nokie u sluchaju n73, stari balcans sw je bio jako bagovit.

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Dusane,jesi to poredio zvuk preko sluski ili zvucnika?Ako si preko zvucnika moguce je da ti ne radi u potpunosti dobro,a mozda je njemu bila ukljucena opcija 3D tones koja modifikuje zvuk.Ako nije ni to u pitanju onda ne znam,mada ako ti je tel ispravan nemas nekog razloga za brigu..

Odgovori