Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
DusanV, kapoerista90, da bi mogli pesmu da stavitekao ringtone morate ih iskopirati u E-i u jedan od foldera Digital ili Simple
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Zaboravih da napisem u Sounds,darkado, moguce je .
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
zoreli, i mene to zanima.Postoji tip takozavanih Micro SDHC kartica od 4gb,za njih jedino ne znam da li rade na N73 u kombinaciji sa Mini SD adapterom,a inace na nokia sajtu kao podrska i dalje stoji najvise 2gb.
Moj burazer je kupio n73 me i ja ne mogu da verujem da se toliko jako cuje mp3!ubija kako su mu jaki zvucnici,a plus je sto ih je 3.najveci nedostatak mu je tastatura koja je najgora moguca.tasteri su mali,poravnani i sto je nagore nema razmaka izmedju njih.kao da je pravljena za one sa prsticima kao stapici.
nebih rekao da su za stariju verziju.skidao sam samo teme za simbyan 9.1,sa razlicitih sajtova i nijedna tema nije htela da se instalira.stvarno neznam sta mu je
Ljudi evo bas u Italiji koristim internet preko UMTS mreze i stvarno radi besprekorno samo ima jedna stvar. Nakon 20-ak min koristenja iste telefon se zagrije i prednja i zadnja strana. Da li je to normalno?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.