Nokia N95

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
jaca_85
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 15:21

Post od jaca_85 »

Evo uspjela sam instalirala sam ponovo pc suite i konvertovo mi je jest mu trebalo dobra 2 sata al dobro je,i pustila sam extra je,samo nema subtitles al nema veze snimit cu neki drugi player
hvala vam :wink:

Ne11
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 03. Jun 2008. 17:26

Post od Ne11 »

jel zna neko da li se N95 kaci na net kada koristis gps ili ne? mislim da li se placaprenos podataka kao kad si an nekom sajtu? Hvala

bygynon
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 13. Okt 2007. 06:13

Post od bygynon »

Ne11,
samo lociranje tvoje pozicije ne ide preko neta, i nema "prenosa podataka kao kad si na nekom sajtu". E sad, ako ides preko Nokia Maps, a nisi pre toga skinuo mape preko kompa i ubacio ih u telefon, on ce ih skidati preko net konekcije ako mu to dozvolis.

boki_9414
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 14. Dec 2007. 05:22

Post od boki_9414 »

moj n95 ne prepoznaje tv kabl. sta da radim. samo izbaci ono sa izborom za prosirenje i ja izaberem tv out i nema slike na tv-u. dok caletov n95 izbaci sliku na tv
Nokia N73 ME

Csorbica
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 05. Nov 2007. 23:35

Post od Csorbica »

odakle bi mogo da skinem neki program za gps?i koji bi bilo najbolji ako neko moze da mi pomogne?hvala unapred

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 30. Jun 2007. 00:06

Post od Stefan33 »

Garmin Mobile XT 4.10.80 za S60 V3 :wink:

Csorbica
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Csorbica »

evo pokusao sam i kad otvorim file i nadje fon pocne da prebacuje i odma kod prvog filea atane izbavi kao eror:(:(

Csorbica
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Csorbica »

ehhh :roll: :roll: :roll: malo sam razgledao po netu...snaso se...al hvala stefane..nadam se da ce mi uspeti

Csorbica
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Csorbica »

ehhh sad...to mi uspeo...sad se mucim posto ovaj samo hoce preko bluethoota da trazi GPS...ako neko zna kako da prebacim na interni :D mucim seeeeeeeeeeeeeeeeee . .jel zna neko kako da radim?

izbaci da connection is allowed only for garmin gps devices
Poslednja izmena od Csorbica u Čet, 05. Jun 2008. 20:13, izmenjeno 2 puta ukupno.

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Ne postuj uzastopno poruke,nego koristi opciju Izmeni .
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

vd.raka
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 05. Jun 2008. 01:28

Post od vd.raka »

da li moze neko da mi kaze gde mogu da skinem novu verziju mape.Cuo sam da je izasla,ali neznam gde da je skinem.unapred hvala

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Ako mislis na Nokiine mape onda ovde: http://europe.nokia.com/A4984199

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 30. Jun 2007. 00:06

Post od Stefan33 »

To prebacivanje na interni je malo ilegalno :) , sto se tice mapa,ako je za nokiine IDzO je dao link,a za garminove sa garminovog sajta..

mvujad
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 06. Jun 2008. 04:06

Post od mvujad »

Zdravo. Imam N95 8gb i manji problem. Baterija mi traje nekih 24h top iako je originalna i ne koristim telefon nesto ultra.
Primetio sam da mi punjenje traje samo nekih 20 minuta i baterija je puna. Tako uvek. Ne znam razlog. Menjao sam i punjače. Koristio spoljne punjače ali izgleda da je do telefona koji izgleda neće ispod nekog napona. Zvao sam neke servise i oni kažu da je uredu da traje 1 dan. Ali zašto onda puni samo 20 minuta. Ako neko ima sličan problem ili još bolje rešenje, hvala unapred.

vd.raka
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od vd.raka »

pa dobro je i da toliko traje.Sta sve ima,a jos i 8G.Moje resenje ti je da kupis jos jednu bateriju,tako kada ti se isprazni,ubacis ovu drugu.Ja mislim da drugo resenje nepostoji.poz.

Jordan23
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Jul 2007. 14:35

Post od Jordan23 »

vd.raka, neko je bio izbacio neku sliku kao "produzene bat" za N95, pa to mozda uspije, al ja se nme bih petljao s tim, nego bih ostavio tu bat. i punio!!!:)
N97, iPhone 4 on its way!

mvujad
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 06. Jun 2008. 04:06

Post od mvujad »

Imam ja još jednu bateriju, ali ortaku koji ima isti ovaj telefon baterija traje i do 3 dana, bez gašenja, pa reko da vidim da li sam u problemu.

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

mvujad, proveri koja je verzija firmvera, možda ti novija reši problem ako je već nisi ubacio. Slažem se da je čudno što punjenje traje samo 20 minuta. Ne bi bilo loše da zameniš bateriju sa drugarom na par dana, čisto testa radi.

vd.raka
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od vd.raka »

ljudi ima jedan problem.Kada skinem temu sa interneta ona je u .sis fajlu,ali kada prebacim preko blutuda u mob. pri instaliranju mi pokaze poruku ~not supported.Sta da radim da bi mi instaliralo temu

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

vd.raka jedino sta mi pada na pamet jeste da skidas temu koja nije pisana za symbian s60 3rd verziju, jedino bi to moglo biti u pitanju, da je u pitanju sertifikat, pisalo bi exired sertificate ili sertificate error.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Odgovori