Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Evo uspjela sam instalirala sam ponovo pc suite i konvertovo mi je jest mu trebalo dobra 2 sata al dobro je,i pustila sam extra je,samo nema subtitles al nema veze snimit cu neki drugi player
hvala vam
Ne11,
samo lociranje tvoje pozicije ne ide preko neta, i nema "prenosa podataka kao kad si na nekom sajtu". E sad, ako ides preko Nokia Maps, a nisi pre toga skinuo mape preko kompa i ubacio ih u telefon, on ce ih skidati preko net konekcije ako mu to dozvolis.
moj n95 ne prepoznaje tv kabl. sta da radim. samo izbaci ono sa izborom za prosirenje i ja izaberem tv out i nema slike na tv-u. dok caletov n95 izbaci sliku na tv
ehhh sad...to mi uspeo...sad se mucim posto ovaj samo hoce preko bluethoota da trazi GPS...ako neko zna kako da prebacim na interni mucim seeeeeeeeeeeeeeeeee . .jel zna neko kako da radim?
izbaci da connection is allowed only for garmin gps devices
Poslednja izmena od Csorbica u Čet, 05. Jun 2008. 20:13, izmenjeno 2 puta ukupno.
Ne postuj uzastopno poruke,nego koristi opciju Izmeni .
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Zdravo. Imam N95 8gb i manji problem. Baterija mi traje nekih 24h top iako je originalna i ne koristim telefon nesto ultra.
Primetio sam da mi punjenje traje samo nekih 20 minuta i baterija je puna. Tako uvek. Ne znam razlog. Menjao sam i punjače. Koristio spoljne punjače ali izgleda da je do telefona koji izgleda neće ispod nekog napona. Zvao sam neke servise i oni kažu da je uredu da traje 1 dan. Ali zašto onda puni samo 20 minuta. Ako neko ima sličan problem ili još bolje rešenje, hvala unapred.
pa dobro je i da toliko traje.Sta sve ima,a jos i 8G.Moje resenje ti je da kupis jos jednu bateriju,tako kada ti se isprazni,ubacis ovu drugu.Ja mislim da drugo resenje nepostoji.poz.
vd.raka, neko je bio izbacio neku sliku kao "produzene bat" za N95, pa to mozda uspije, al ja se nme bih petljao s tim, nego bih ostavio tu bat. i punio!!!:)
mvujad, proveri koja je verzija firmvera, možda ti novija reši problem ako je već nisi ubacio. Slažem se da je čudno što punjenje traje samo 20 minuta. Ne bi bilo loše da zameniš bateriju sa drugarom na par dana, čisto testa radi.
ljudi ima jedan problem.Kada skinem temu sa interneta ona je u .sis fajlu,ali kada prebacim preko blutuda u mob. pri instaliranju mi pokaze poruku ~not supported.Sta da radim da bi mi instaliralo temu
vd.raka jedino sta mi pada na pamet jeste da skidas temu koja nije pisana za symbian s60 3rd verziju, jedino bi to moglo biti u pitanju, da je u pitanju sertifikat, pisalo bi exired sertificate ili sertificate error.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.