Nokia N95 8GB
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Sta je onda sa ovima sto se ovde u Beogradu prodaju za oko 550-600 eura ? Kradeni mozda ? Mali dodatak: Ja kada sam se dvoumio ono pre neki dan, "imao sam" N95 8GB za 420 eura sa navodno ful opremom, ne znam sad sta spada u tu takvu ful opremu, jer sam samo telefon video, inace je koriscen mozda ni mesec dana, rekao bih po stanju da je tek izvadjen iz kutije.
Sta konkretno imas ti od "opreme" ili "full opreme" ?
Sta konkretno imas ti od "opreme" ili "full opreme" ?
Na svakoj zemlji raste korov, samo sto se u Srbiji zaliva.
ja sam kupio n95 8gb u neotvorenoj kutiji, tacnije "otpecatili" su je ispred mene elem u kutiji se nalazilo sledece:
-aparat
-baterija
-stereo slusalice
-usb kabal
-punjac
-dvd sa softverom
-brdo brosura (uputstva...)
a da i tv-out kabal
-aparat
-baterija
-stereo slusalice
-usb kabal
-punjac
-dvd sa softverom
-brdo brosura (uputstva...)
a da i tv-out kabal

Poslednja izmena od dojlimi u Pon, 16. Jun 2008. 04:08, izmenjeno 1 put ukupno.
A N D R O I D
Mrzi me da pisem sad sve,uglavnom ista ovakva kutija zapecacena i sve sto treba u njoj:
http://www.gsmarena.com/nokia_n95_8gb-review-188p2.php
PS.I preko navlaka spiderman na slici
http://www.gsmarena.com/nokia_n95_8gb-review-188p2.php
PS.I preko navlaka spiderman na slici

qwertyka, hvala na ponudi, mozda kupim ovu kantu tamo negde oko nove godine, jer mi se jos uvek cini kao bacanje para. Kupio sam pre neki dan fotoaparat, ovih dana zagledam onu e61... cisto kao igracku za internet i proveravanje e-mailova dok nisam kod kuce, inace, je l' ima ova N95 nesto "bolje", "brze" ili "modernije" sto se tice interneta i tih budalastina i kako radi Wireless internet na vasim N95 8GB i da li ste posebno zadovoljni nekom uslugom koja ne obuhvata pozivanje i pisanje sms-ova i mms-ova ? Uopste, da li ih ima i kakvog su kvaliteta ? Ako sam postavio nejasna pitanja, pisite pa cu da razjasnim.
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
mislEo sam da li na N95 sa 8GB wireless internet i ostali izumi te sorte rade iliti funkcionisu brze u odnosu na E61 i "ostale ne-fensi sa 5 megapiksela i dzi pi es - om" aparate i uredjaje.
A za ostale usluge, mislim da znam na sta mislis
jer i ja tako mislim
samo bih radije da to potvrdim sa tudjih vec bacenih 500-600 ili 1000 eura
nego sa svojih jos uvek virtuelnih.
A za ostale usluge, mislim da znam na sta mislis

grinskrin, Cemu raspitivanje ako mislis da je bacanje para,po meni vredi svaki evro i nijednog trenutka se ne kajem sto sam dao toliko...sve funkcionise odlicno i ja sam ga prvenstveno kupio zbog kamere,pogotovo video zapisa..ne vidim zasto je to fensi i sta ti ja znam,totalno glupi izrazi,naravno da je kvalitetan i da ima kvalitetne funkcije...bar po meni.jedina zamerka je slajd koji se rasklima posle nekih mesec dana,ali prezivecu i to.Uzmi malo negde,pogledaj ga ,procackaj ako mozes,pa vidi sam.Ja ne znam za cega ti treba telefon,mozda ga stvarno neces koristiti u potpunosti tj. sve njegove blagodeti
pa ces stvarno baciti pare.ne znam sta ti je prioritet ...
zzzzzzz 

Pazi... vredi svaki evro... chak sam sada i zadovoljan kamerom... malo sam se "ushtosao"...
Internet radi extra, ja sam zbog toga i uzeo... Wifi non-stop koristim u gradu (ima na par mesta besplatan, i do 2mb/s)... telefon je EXTRA BRZ !!!
Slajder se moze resiti vrlo lagano, bez velike nauke... YouTube (Slider fix n95 8gb)... i ne rasklima se puno... to je problem na svim slajder telefonima...
Internet radi extra, ja sam zbog toga i uzeo... Wifi non-stop koristim u gradu (ima na par mesta besplatan, i do 2mb/s)... telefon je EXTRA BRZ !!!
Slajder se moze resiti vrlo lagano, bez velike nauke... YouTube (Slider fix n95 8gb)... i ne rasklima se puno... to je problem na svim slajder telefonima...
Vidi, ne sumnjam ja da si ti i/ili mozda bas svi koji imaju taj telefon prezadovoljni, niti to koristim u svrhu da bilo koga omalovazavam, prozivam, vredjam itd. Jednostavno me zanima da li taj telefon ima nesto bolje reseno oko interneta, pre svega tog novouspostavljenog wirelessa, u odnosu na onaj E61 koji kosta 3 puta manje. Vec sam nekoliko puta napisao da sam kupio fotoaparat, pa sam pretpostavio da se podrazumeva da me video zapis i fotografije ne interesuju na telefonu, a i imam neke svoje predrasude kako se flet kabl kida, prelama itd. ali to nije sad tema.
Bitno mi je ako E61 ima identicno "resen" internet kao i N95 GB, onda cu naravno da kupim E61, a vama da se smejem jer imam bolje fotografije i bolji video zapis, a vi se meni smejte sto nosim fotoaparat u drugom dzepu i to je to. Nista licno, dakle, samo me zanima.
Skraceno:
1. Je l' treba na nesto posebno da obratim paznju kod nekog telefona koji podrzava wi-fi ?
2. Je l' zavisi mnogo od modela telefona ili verzije softvera ili firmvera ili tog wi-fi cipa, prijemnika ili cega vec, brzina protoka ? I da li uopste ima razlike ili se sve radi kao "isto sranje drugo pakovanje". Onda samo da izaberem koji mi se vise svidja po izgledu.
3. Koliko dugo moze baterija na N95 8GB da trpi to "cackanje po internetu" u odnosu na pricu ili kucanje sms-ova, samo pretpostavljam da se isto trosi kao i kod sms-a.(zbog baterije sam poceo da spominjem E61, jer ima, koliko sam nasao 1500mAh i verujem da i pored onolikog ekrana moze da izdrzi makar 72 sata i tako nesto meni treba, jer me stvarno ne zanimaju "kombinacije" sa rezervnim punjacem u zadnjem dzepu ili rezervnom baterijom u carapi i sta znam gde sve ne).
Pozdrav.
Bitno mi je ako E61 ima identicno "resen" internet kao i N95 GB, onda cu naravno da kupim E61, a vama da se smejem jer imam bolje fotografije i bolji video zapis, a vi se meni smejte sto nosim fotoaparat u drugom dzepu i to je to. Nista licno, dakle, samo me zanima.
Skraceno:
1. Je l' treba na nesto posebno da obratim paznju kod nekog telefona koji podrzava wi-fi ?
2. Je l' zavisi mnogo od modela telefona ili verzije softvera ili firmvera ili tog wi-fi cipa, prijemnika ili cega vec, brzina protoka ? I da li uopste ima razlike ili se sve radi kao "isto sranje drugo pakovanje". Onda samo da izaberem koji mi se vise svidja po izgledu.
3. Koliko dugo moze baterija na N95 8GB da trpi to "cackanje po internetu" u odnosu na pricu ili kucanje sms-ova, samo pretpostavljam da se isto trosi kao i kod sms-a.(zbog baterije sam poceo da spominjem E61, jer ima, koliko sam nasao 1500mAh i verujem da i pored onolikog ekrana moze da izdrzi makar 72 sata i tako nesto meni treba, jer me stvarno ne zanimaju "kombinacije" sa rezervnim punjacem u zadnjem dzepu ili rezervnom baterijom u carapi i sta znam gde sve ne).
Pozdrav.
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Upravo tako, E61 sigurno nema nista losiji wi-fi od N95 8gb.grinskrin napisao:"isto sr*nje drugo pakovanje".
I za to "cackanje" po internetu E61 ti je mnogo bolji od N95 8gb jer je to njegova osnovna svrha tj. on je poslovni telefon pravljen za surfovanje, kuckanje mejlova...dok je N95 multimedijalni. Naravno baterija je mnogo bolja na E61 upravo iz tog razloga cemu je namenjen taj telefon.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
I ja sam takode uz telefon dobila,kutiju naravno usb, slusalice jako puno upustava,naravno tv kabal,punjac,dvd softver,baterija,sve je bilo upakovano extra,neznam dal smijem da kazem,ja sam telefon uzela kod nas u posti tako da se nadam da je ok,al opet nista me nebi cudilo da je kakav kinezic mada mi ne lici na kinezica...