Nokia N95 8GB

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
qwertyka
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 26. Avg 2006. 00:18

Post od qwertyka »

Stefan33 napisao:qwertyka, e jesi ti namestio slajder???
Josh uvek nemam problema sa njim, osetim malo lufta ali mi ne smeta.

Drugu sam sredio na N95 8gb... pola sata posla (bio sam oprezan)... slajder je bio bolji, nego kada ga je kupio (tako on kazhe)... Nakon "operacije" nije bilo lufta i slajder je ok funkcionisao...

Ti imash problema sa tim ili ?

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 30. Jun 2007. 00:06

Post od Stefan33 »

Nemam problema,samo luft,ali mene malko zivcira :)

blaster90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 19:32
Kontakt:

Post od blaster90 »

jaca_85 napisao:ja sam telefon uzela kod nas u posti

Jel mozes da mi pojasnis ovo?

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

grinskrin,internet na e61 radi isto kao i na n95,slicnom brzinom otvaraju stranice (dakle sporo,bolje koristi operu mobile ili mini),imaju ekran iste velicine,baterija ce ti malo vise trajati na e61,jer je veceg kapaciteta i telefon ima sporiji procesor,lakse ces surfovati zbog qwerty,ALI n95 ima jednu bitnu prednost,a to je ram.Ako insistiras na default browser,to ce da te kolje.To je otprilike to :wink:
e da,n95 ima implementiran flash 3,ako to ti znaci nesto...

grinskrin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 24. Mar 2008. 23:45

Post od grinskrin »

Phantom Lord, Pojasni mi jos samo koja je svrha tog Flash-a, pa jos sa oznakom 3 ? Je l' to kao neka cache memorija, sta je ?

Implementiran shvatam sta predstavlja, ne moras da se toliko trudis zbog mene.

Upravo zamisljam internet od 2Mb/s na kompUJteru sa 333MHz i 128 MB SDRAM iz 1998.-99. jer sam ga ja tada imao. Kostao je nov kao otprilike sad 10 tih N95 sa 8GB :) samo u deutsche markama. Cekao sam po 10 minuta da otvori stranicu, sa modemom od 56k, valjda, tek su tada bili pocinjali da se pojavljuju i u Srbiji, i on je takodje kostao nekako veoma nerealno u to doba.

Uglavnom, nisam probao nikakav jaci internet na toj Pentium 2 "masini", inace bih rado to i prokomentarisao, jer kad su ovi domaci shiptari ubacili ADSL tek, pre dve godine, dve i po, 'ajde i 3 nek bude, nisam pomno pratio razvoj, izgubio sam volju zbog monopola itd....
Na svakoj zemlji raste korov, samo sto se u Srbiji zaliva.

jaca_85
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 15:21

Post od jaca_85 »

Blaster_90,naravno da mogu objasnit..ja sam iz bosne i kod nas ima mogucnost da uzmes telefon u posti,kod njih,al na potpisani ugovor od 2 godine,znate kako to ide ima to svugdje ,ima i u srbiji,i uzmes telefon pa ga otplacujes,uglavnom to je to,mada ne mozes dobit telefon da odes i uzmes,nego to sve ide preko stele..eto ako jos sta intersuje reci

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

grinskrin,pa u principu nista bitno,jednostavno podrska za vise sajtova,izmedju ostalog youtube direktno iz browsera,a posto imas poseban program za to,znacajnije prednosti nema.
Mozes da pogledas na youtube kojom brzinom ucitavaju stranice oba telefona,to ce ti najbolje docarati pravo stanje

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

blaster90, Ma to je kao ovo nase preko vipa,telenora,mtsa, bla bla..... .....

jaca_85
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od jaca_85 »

eh to jeste,bas tako nesto..tako da se nadam da moj nije kinezic al vala nebi me nista iznenadilo da je kinezic posto su svi dubrad u posti

qwertyka
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od qwertyka »

Stefan33 napisao:Nemam problema,samo luft,ali mene malko zivcira :)
Nokia N95-8GB Loose Slider Fix

Pogledaj...

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

jaca_85, a ostaje ti da se nadas da nije :P

blaster90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 19:32
Kontakt:

Post od blaster90 »

Mislio sam da si iz Srbije pa mi nije bilo jasno...
hvala 8)

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

qwertyka, gledao sam to, ali necu da otvaram jer je plastika zalepljena, ko zna sta ce onda tek da bude.

qwertyka
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od qwertyka »

Ja sam otvarao, chisto iz znatizhelje... meni se zalepilo OK kada sam vratio...

Ili odnesi u servis pa neka ti oni to odrade... (ako znaju)... ili odlepi, sredi i zalepi super lepkom :D :D

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Nikako super ili bilo koji drugi lepak! Može u farbarama da se kupi dvostrana lepljiva traka, uostalom, pomoću iste je i zalepljeno kućište. Nisam siguran da je ovo iz klipa dobro rešenje jer je suviše mala površina na koju se lepi izolir-traka (scotch, štagod), mora da bude jako kvalitetna da se ne odlepi i zaroza unutra.

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

Miškoni, qwertyka, Necu se upustati u ovakve radnje :) nije jos klimav do te mere da me natera da ovo uradim :)

jaca_85
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od jaca_85 »

nisam iz srbije,pa imal to kod vas? jel to ko uzima? kod nas je telefon oko 1300 KM
INstalirala sam kamaru neki applikacija i jedna od tih je shake SMS i bila sam zadovoljna dok nisam vidila da kad mrdnes desno ude u poruku a mrdnes lijevo zakljuca tel,al meni se pocelo desavat da kad ude u poruku i nako slucajno malo mrdnem lijevo on zakljuca tel,al kad se vratim u poruke da procitam sms,posto nisam stigla procitat,nema poruke izbrise mi je jednostavno,mislim da je to jako veliki bug i to mi se ne svida nikako,al sve u svemu prezadovoljna sam telefonom,imala sam prije n73 i ovaj izgleda ko tv naspram n73 8)

grinskrin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od grinskrin »

Phantom Lord, odlicno rade. Za moj ukus dovoljno brzo. Jos cu da sacekam pa da vidim da li ce ove domace jajare da povecaju "polje zracenja" tog interneta preko citavog grada ili ce nastaviti u parku na 200 kvadratnih metara i da to objavljuju kao svetsko cudo. Koliko sam ja informisan oko toga, samo Srbija i Crna gora imaju taj jajarski bezicni internet na po 20 lokacija od po 50 kvadratnih metara, naravno 90% lokacija su kafici gde naplacuju nekoliko stotina dinara par megabajta ili jos uvek ne naplacuju(citaj rade na svoju stetu) u nadi da ce privuci jos vise musterija. Cak i u Skoplju i Zagrebu je obuhvacena vecina(ceo grad), i naravno da je dzabe, odnosno 0 NULA dinara ili eura ili jena, za Bukurest jos uvek nisam siguran...
sad sam se setio da sam pre nekoliko meseci izbrojao u susednoj Hrvatskoj 91. (devedeset i jedno) predstavnistvo Nokia-e; a koliko ih ima u Srbiji ? Jedno ? Mozda dva ? I jos se usudjuju da kradu kao ludi.

Tako da me ne bi nimalo cudilo da mobilna telefonija jos i poskupi ovih dana, a i ne isplati mi se da platim 200 eura za e61 koji cu 95% vremena da koristim za iste stvari kao i 7110 od pre 10 godina, nisam bas toliko zaludjen ekranom u boji. Nadam se da necu umreti za 2 meseca i da cu zaista jednog dana doziveti besplatan bezicni internet i u Beogradu. Ionako necu ziveti ovde za koju godinu, ali malo unapredjenja u ovom trenutku svakako nije na odmet.
Poslednja izmena od grinskrin u Sre, 18. Jun 2008. 18:27, izmenjeno 1 put ukupno.

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

grinskrin, da nisi malo promašio temu? :roll:

grinskrin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od grinskrin »

pogledaj malo na proslu stranu, moja greska je sto nisam boldovao kome saljem poruku, ali evo, ispravio sam upravo. Izvini za zabunu.

Odgovori