Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
kljun, ja koristim nokiu N95,pa me interesuje na kom sajtu mogu da skinem teme,posto na sajtu nokiazone.com ima dosta tema za symbian ali kada skines na PC i prebacis na mob. on pokaze gresku -not supported-
Ubih se trazeci neku aplikaciju koja radi kao minute beep,znaci da me na svakih minut razgovora obavestava.
Trazio sam po forumu ali bez uspeha pa se izvinjavam ako je negde bilo reci (mozda nisam uneo prave reci u pretragu)
Ni googlanje mi nije pomoglo...
Imam jedan problem, naime od juce nemogu da udjem u web pretrazivac, kliknem na web i on me stalno izbacuje u meni. Sta da radim? Posto mi je internet veoma potreban...
NSB_N95, probaj iskljuchi fon, izwadi/wrati bateriju,ako to ne pomaze onda sachuwaj podatke sa memorije fona i wrati swe na fabrichko *7370#,to bi trebalo da pomogne...
da li moze nekako da se life timer koji se dobija ukucavanjem *#92702689# vrati na pocetno stanje,da li tako mogu da budem siguran pri kupovini n95 da nije koriscena?hvala
Jedno pitanje, pa ako mozete vi mi odgovorite jer iskreno nemam vremena da listam stranice.Da li n95 obicna naravno ima onolika restartovanja kao n73, jer sam sa n73 imao velikih problema ? Toliko, hvala unapred.
markolaza, sve zavisi mod softvera... NA v12 to je cesta pojava, al kad update-ujes, nema nista od toga... JA ga evo koristim otkad je izasao i sa V21 nijednom mi se dosad nije restartovao...
NE znam dal ovo pitanje da postavim ovdje ili u servisiranju, al ajde neka bude ovdje... NA nokia-i N95, kad prikljucim slusalice, i pritisnem na daljinskom od sluski bilo koje dugme, tel. mi poludi, smanjuje zvuk, stopira i pauzira pjesme, a ponekad se i restartuje???
Mozda su se slusalice pokvarile a i telefon zabagovao.Probaj da odradis format i kupi druge sluske
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.