Ne znam u cemu je problem. Hteo je ranije lepo da radi ali je odjednom poceo da brljavi. Fora je sto sa blootootha preko kompa nece skoro nista da primi,dok sa drugog fona hoce da primi manje fajlove.
 Ne znam u cemu je problem. Hteo je ranije lepo da radi ali je odjednom poceo da brljavi. Fora je sto sa blootootha preko kompa nece skoro nista da primi,dok sa drugog fona hoce da primi manje fajlove.Nokia 6630
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Pozdrav.Treba mi pomoć. 
Telefon je počeo da brljavi sa sms-ovima u inbox-u. Naime, kada mi stigne sms, on ga često smesti na, recimo 5. ili 10. mesto, a onda odseče deo poruke i nastavi sa nekom ranije primljenom porukom. U početku sam mislio da je do kartice, jer sam tamo smeštao poruke. Sad sam namestio da idu na telefon, ali ista priča. Da li je neko imao sličan problem?
Ovo sam primetio da mi se dešava samo kad mi devojka šalje poruke. Međutim, kod nje je u poslatim porukama sve ok... Da li je moguće da njen 5310 nešto brljavi?

Telefon je počeo da brljavi sa sms-ovima u inbox-u. Naime, kada mi stigne sms, on ga često smesti na, recimo 5. ili 10. mesto, a onda odseče deo poruke i nastavi sa nekom ranije primljenom porukom. U početku sam mislio da je do kartice, jer sam tamo smeštao poruke. Sad sam namestio da idu na telefon, ali ista priča. Da li je neko imao sličan problem?
Ovo sam primetio da mi se dešava samo kad mi devojka šalje poruke. Međutim, kod nje je u poslatim porukama sve ok... Da li je moguće da njen 5310 nešto brljavi?

pozdrav, jeli neko probao da napravi temu u "theme maker"-u na sajtu Zedge za 6630? uvek kad je napravim ostane mi njen default wallpaper preko teme koju kreiram?! znas li u cemu je problem?
http://img171.imageshack.us/img171/3949/fescr000ks1.jpg

http://img171.imageshack.us/img171/3949/fescr000ks1.jpg
- milanovic986
- Redovni učesnik 
- Pridružio se: Pet, 22. Dec 2006. 13:46
- :: Nokia E7
- Azimuth
- Moderator 
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Baggle, mozes ali ti treba jedan od programa za navigaciju. Mozda bi ti bilo najpametnije da instaliras Tom Tom jer je i najjednostavniji pa ako pozelis mozes kasnije da probas i Garmin ili mozda iGO koji je po meni i najkompletniji. Uz telefon ti treba i neki modul, e sad tu je caka, ne vazi ona "koliko para toliko muzike" ali recimo da za nekih 60-80e mozes naci solidan koji ce ti odraditi posao na zadovoljavajucem nivou
P.S. Nokia Maps nisam koristio ali ove gore pomenute jesam.

P.S. Nokia Maps nisam koristio ali ove gore pomenute jesam.
- milanovic986
- Redovni učesnik 
- Pridružio se: Pet, 22. Dec 2006. 13:46
- :: Nokia E7
- 
				Sandrina789
- Slučajni prolaznik 
- Pridružio se: Čet, 30. Okt 2008. 23:26
- Dexter
- Expert 
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Evo prodacu ti ja moj!   

Nema toga u prodaji, jedino ako je nekom, negde ostalo al' teshko. Pre cesh ga naci preko oglasa za 50-60...
EDIT: Pa i nije toliko mala ram meorija, nije ni bog zna shta, ali za neke osnovne programe itd. radi vishe nego dobro...
Mozesh i N70 da uzmesh, on je josh bolji a njega mozesh i novog da nadjesh.

Nema toga u prodaji, jedino ako je nekom, negde ostalo al' teshko. Pre cesh ga naci preko oglasa za 50-60...

EDIT: Pa i nije toliko mala ram meorija, nije ni bog zna shta, ali za neke osnovne programe itd. radi vishe nego dobro...
Mozesh i N70 da uzmesh, on je josh bolji a njega mozesh i novog da nadjesh.