Nokia 8600 luna azijsko trziste
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 11. Okt 2007. 17:41
Nokia 8600 luna azijsko trziste
Bio bih vam veoma zahvalan, da mi kazete kakva je nokia 8600 luna za azijsko trziste, i da li vredi je kupovato za 350 eura, novu full? hvala vam puno unapred....
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Night_Wolf_11, pa alo je proizvodjac bas Nokia (a ne NokLa i tome slicno) onda u tehnickom smislu ne bi trebala da postoji razlika izmedju Lune za Evropsko i Azijsko trziste,ali na ovom za Azijsko ces verovatno imati jezike iz te regije i na prvih 5-6 numerickih tastera imaces iznad oznaka ABC i neke kukuce....ali nista strasno....
SW mozes srediti,a tastere malo teze i skuplje

SW mozes srediti,a tastere malo teze i skuplje

D500&E71
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 11. Okt 2007. 17:41
Re: Nokia 8600 luna azijsko trziste
Hvala vam puno na savetima, ova nokia 8600 sto sam gledao,ima slot za mem karticu,pa po vasim recima verovatno je neka dobra kopija,mada mi lik tvrdi da je original za azijsko trziste.Ipak btw, odustao sam od nje i kupio nokiu 6500 slide, i jako mi se svidja nacin izrade telefona, mateijali od koga je kuciste, a i za sada lepo radi i prezadovoljan sam.