Nokia N70

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Ima fontova koji se automatski instaliraju na c:/system/Fonts pa ti mozes samo da prekopiras x-plorerom taj folder Fonts na e:/system .font brises tako sto folder Fonts preimenujes u Fontsa pa ga obrises i restartujes tel i tada ti se vrati stari font.a to sto se backupa tice,to je teska glupost ko radi.ja sam sve te systemske fajlove dok sam imao n70 cuvao u .Zip-u,naravno trebas da znas sta je sta,a mozes da sacuvas bukvalno sve od notesa,opera symb i opera mini bookmarka,tel browser bookmarka,podesavanja za gprs,mms,kontakata u imeniku,accounta i mailova u profi mailu,java i sis instalacija i jos mnogo toga.znate li da preradjujete java app pomocu svog tel?ja sam napravio puno mutacija raznih app,a cak imam i neke svoje app...
Note IV N9100 dual

isaksm
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 05. Jun 2008. 03:49

Post od isaksm »

ej imam pitanje...
:wacko:
Devojka ima N70..
kada primi pesmu preko bluetooth-a,ne mozhe da je sachuva na memo karticu,pishe da je memorija telefona puna,a prazana je ,kao i memorija mem kartica...
I kada pishe da je upaljen bluetooth on je ugashen i obrnuto...
Shta rditi?
:cry:
Hvala u napred!!!
:)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Mom drugu se isto tako esilo da mu je "poludeo" bluetooth pa smo pokusali svasta da radimo pa cak i sa systemom i nista nije pomoglo.tek kada je formatirao mmc i uradio reset tel tada je bluetooth poceo da radi normalno.e sada,mozda niste podesili u podesavanjima poruka da se koristi memorijska kartica
Note IV N9100 dual

Jordan23
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Jul 2007. 14:35

Post od Jordan23 »

isaksm, tu radi jedno dobro formatiranje telefona, pa onda propbajte... A nije do opcija u porukama, vec se to javlja na svim starijim S60 telefonima, da se neki primljeni fajlovi ne mogu snimiti, ne znam razlog.... Ali ako se isti fajl posalje sa drugog tel moze da se snimi.. probaj pa javi, ako ne uspije smislicemo vec nesto!!!! :D :wink:
N97, iPhone 4 on its way!

Djinajlu
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 04. Dec 2007. 22:14
Kontakt:

Post od Djinajlu »

E aj preporucite neke dobre igrice za n70 i neki dobar sajt gde mogu da ih skinem, hvala...

E da i jos jedno pitanjce, da li blic moze da radi jace kada se snima neki klip???

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Djinajlu, moze da svetli jace blic ptilikom snimanja uz program N70 Torch a za sajt samo kucaj u google npr. symbian forum i naci ces ih nekoliko.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Djinajlu
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 04. Dec 2007. 22:14
Kontakt:

Post od Djinajlu »

Preporucite neki dobar antivirus za ovaj model

Da li kada udjem u galeriju mogu da podesim da mi podeljeni budu video snimci i slike???

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

F-Secure;Kaspersky...
8)

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Sta ce ti antivirus kada ne postoji virus koji moze da ti skrlja telefon?
Mozda ima programa sa nekim bagovima pa brljavi fon ali koliko sam ja do sada upoznat nema virusa! ;)

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

IDzO,F-Secure prijavljuje 'hellocarbide'(znas koji je to file) kao virus 8)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Sta se zezate sa tim av app kad to nije potrebno uopste.Ja sam na mom sajtu drzao u posebnom folderu viruse pa ko je hteo mogao je da ih skida i da se zeza sa njima kao sto sam ja radio.Instaliram virus pa ga rucno cistim i trazim gde se baca parcice.To je bas zanimljivo kada se zasitite sa drugim app i hocete da unesete malo novine i da dignete sebi adrenalin,a puno toga moze i da se nauci
Note IV N9100 dual

cmoka80
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 05. Avg 2008. 17:33

Post od cmoka80 »

Cao, forumasi! :)
Prvi put sam ovde i ne snalazim se nesto mnogo, ali sam htela da vas zamolim za pomoc, mada je u pitanju, verujem, jednostavna stvar.. :oops:
Znate kako se u gornjem desnom uglu na displeju telefona pojavi ikonica npr. kada ste imali propusten poziv, ili kovertica kada je stigla poruka?
E, na mom telefonu se jutros, sama od sebe u tom gornjem desnom uglu pojavila slicica kao slusalice. Kako, zasto, kako to da sklonim?
Hvala unarped na pomoci!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

To je bas cudno i meni se to nikad nije dogodilo na n70.Jesi li probala da gasis i palis tel,tj da ga restartujes?Ako ti to ne pomogne onda probaj da odradis najprostiji telefonski reset tako sto odes u settings-phone-general pa tu na dnu str imas Orig. phone settings i tu ukucaj 12345 i posle toga ce ti se restartovati tel i trebalo bi da se sve vrati u normalu,ali ce ti se pobrkati podesavanja,tj vratice se na fabricka sto i nije nikakav problem da se vrati posle.Ako ti to ne pomogne onda ces morati da uradis onaj "ozbiljan reset" sa *#7370# pa kucas 123456 i tada ce se tel restartovati i obrisace ti se sve sto si imala na memoriji tel i popucati one app koje si imala na mmc poput LCG app,a ostale ce ti ostati netaknute
Note IV N9100 dual

cmoka80
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od cmoka80 »

@toda81

Hvala na odgovoru, resila sam problem..
Pitala sam na drugom forumu i ispostavilo se da se nije desilo "samo od sebe" vec sam ja to uzrokovala. :roll:
Decko je pomenuo da ume da bude problem voda ili vlaga i to me je tek podsetilo sta se desilo.. Malo sam prsnula vode iz case i valjda je dosla u kontakt sa dzekom, pa je tako reagovao. Posle iskljucivanja telefona, slusalice su nestale.. Mada mi taj decko savetuje da svakako odnesem telefon na pregled, da ne bi zardjao taj dole deo..

I jos da te pitam, ako slucajno znas, da li moze negde da se kupi samo onaj centralni deo za ovaj model (dzojstik)? Oljustila mi se ona sjajna zastita, pa mi izgleda glupo..
Ili moram da menjam celu masku?
I ima li gde da se kupi original i koliko to kosta?
Hvala unapred! :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Najbitnije je da si resila problem.Ja nisam znao za te detalje koje si sada iznela pa nisam ni mogao da mu postavim pravu dijagnozu :) Imao sam n70 do pre 3meseca i rasturao sam ga i dzojstik ide zajedno sa tastaturom tako da ces morati da kupis celu tastaturu.Sve zavisi gde zivis,ali ti je najbolje da odes u neki ovlasceni servis i tada neces da brines da li si kupila originalnu tastaturu
Note IV N9100 dual

cmoka80
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od cmoka80 »

Zivim na Novom Beogradu, a iskreno, nemam pojma gde ima ovlasceni servis?? Ako neko zna, recite i ako znate cenu, please..

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Pitacu ja sutra druga gde se nalazi taj legendarni Alpha copy pa cu ti napisati najverovatnije pp jer ce mi mozda obrisati post ako to protumace kao reklamu
Note IV N9100 dual

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Idi ili bolje prvo nazovi: MOBIS ELECTRONIC http://www.mobis.co.yu

Maloprodajni objekti: YBC, Bul. Mihaila Pupina 10v 011 / 31.32.820

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 13:51

Post od fxgt »

najbolji ovlasceni servis je WSC meni su vratili u zivot N73
imas na nokiinom sajtu gde se nalaze
da ne bi ovde pravio reklamu

zuperman
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 14. Avg 2008. 21:50

Post od zuperman »

Imam problem sa N70 ne mogu da promenim pozadinu kad pokkusam da postavim odredjenu sliku na pozadinu izbaci mi da nema dovoljno memorije u galeriji :? . Ako neko moze da mi kaze zasto se to desava i kako to da promenim neka javi.
Unapred sam zahvalan :) .
isaksm napisao:Devojka ima N70..
kada primi pesmu preko bluetooth-a,ne mozhe da je sachuva na memo karticu,pishe da je memorija telefona puna,a prazana je ,kao i memorija mem kartica...
neka tvoja devojka udje u poruke i nek klikne na opcije/podesavanja/ostalo/aktivna memorija i tu neka promeni na mem. karticu.
Nadam se da sam pomogao :D !!!

Odgovori