maska za 8850
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Cakani Caja
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 23. Jan 2005. 15:07
maska za 8850
Molim vas za pomoc, da li neko zna gde moze da se kupi ova maska? Znam da je telefon star ali meni se mnogo svidja. Pukao mi je neki sraf i sad se nista ne vidi na ekranu. Pomozite, sta da radim? 

- Cakani Caja
- Novajlija
Vrlo je teshko naci masku za taj telefon.......znam i meni se svidja ali shta mogu kada je odavno prevazidjen.Shta zapravo trebash da lepish nisam razumeo?
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.
- Cakani Caja
- Novajlija
U gornjem desnom uglu je pukao sraf koji je sastavni deo maske i ne moze da se zameni. Tu mi je telefon potpuno razdvojen i zbog toga se nista ne vidi. Da bi se nesto videlo na ekranu mora taj coskic da se pritisne iz sve snage. Zbog toga su mi oni taj coskic zalepili da ne bih morala da to pritiskam stalno (bole prsti
) , medjutim lepak je drzao par dana i opet se sve vratilo na staro. Zato sam htela da potrazim novu masku, ne ide mi se u servis svaki drugi-treci dan. Uh, smorih te ja ovom pricom.