Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Igor88bg, imao si N95 ali vjerovatno sa starim softverom, ti misli sta hoces ali ja mogu da potpisem da nisu NISTA bolje(ako nisu cak i malo losije, mada je to mozda do onoga koji slika) od N95ice sa najnovijim softverom!
Uostalom pogledaj slike od N95 sa novim softverom u temi slike sa telefona pa ces vidjet i sam
I da, zabranjeno je uzastopno postovanje, procitaj pravila
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
pa imao sam i n958gb ali kretko i slike su mi bile kao da su NE PRIRODNE ne znam neni su ovo najbolje slike na telefonu a imao sam i n82 u mraku mi jace puca xenon nego na n82 toliko!
zvicnik je extra i jacina vrhunska na istom ali na sluskama je JAKO TIHA pogotovo radio ne znam zasto ali tako je Videcu da kupim druge sluske ali koje 2.5mm???
Sa bilo cime, gurnutim u tu rupu (znam da zvuci perverzno ) ce raditi radio. Najnormalnije. Adapter pogledaj u bilo kojoj radnji koja ima sluske. Negde ih ima na stotine, negde nema ni za leka...
U tom testu pise da telefon snima video u maksimalnoj vga rezoluciji sa 15 frejmova po sekundi!
To mi nije jasno zasto su stavili samo toliko kad vec godinama unazad nokia telefoni snimaju sa 30fps
E da, i na kraju se zale da je jako tih telefon, valjda su mislili u toku razgovora, posto kazu da se zvono dobro cuje...
Ostalo je sve manje-vise vec vidjeno ali sasvim dobro, jedino taj wifi bas mnogo nedostaje...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Ako je istina da snima sa 15fps,meni je to sasvim logicno,jer bi u suprotnom ugrozila poziciju N modela a vjerovatno zbog toga nema wifi sto je bas bzvz,ajd VGA rez. sa 15fps i nekako ali da nema wifi...
Ma snima 30 f/ps sto posto.To se Eldar zeznuo kao i za N82... .
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Pročitao sam u temi o GPS-u u Kafiću da je izašao Garmin 4.20.20 koji bi trebao da radi na Symbianu 9.3. Da li je neko uspeo da pokrene Garmina na 6220c?
Inače, da li je 6220c konačno stigao u ovlašćene prodavnice? Meni bi do kraja meseca trebao telefon sa GPS-om k'o leba. Skoro da uzmem N82 u par navrata, ali me izgled odbija. Crni je mnogo lepši ali ga nema kod zvaničnog distributera. 6220c deluje kao dostojna zamena za N82. Nedostatak WiFi bih preživeo, samo da mu je GPS kvalitetan kao na N82. Ako je neko stigao da proba GPS na 6220c, neka podeli iskustva.
jojjj garmin ne radi a ako hoces nokia maps eruj NE UZIMAJ GA jer je nokia maps 1.0 bolje odradjen tacnije mapa za srbiju je bolje odradjena na 6220 je blagi ocaj mapa nista sem aerodroma nije detaljno uradjeno mozda i auto put nista vise ps trebao bi do kraja avgusta da izadje u prodaju ja sam ih zvao zbog oca i jos par ljudi a cenu ne znaju!
Igor88bg, u temi viewtopic.php?t=7222&start=520Mirko BGD je spomenuo da je izasao Garmin 4.20.20 koji radi i na Symbianu 9.3, tako da bi trebao da radi i na 6220 classic.
Ako ce se 6220c pojaviti tek krajem avgusta, to mi je malo kasno, posto mi GPS treba za pocetak septembra. Dok nateram Garmina da radi, mozda mi bude prekasno. Izgleda da mi ne gine N82.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.