Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Zadnja verzija softvera je izasla 21-03-2008 i tu verziju imam i ja. A ovo sto se tice opterecenja baterije prilikom punjenja stvarno ne znam i ne vjerujem da bi Nokia isporucivala telefone sa punjacima koji brzo pune ako ce to stetiti bateriji i na neki nacin je opterecivati. pozz
ma manije najbitnije da moze i sa tim da ne kupujem jos sad i novi punjac pored nove baterije
jos malo i mogao sam novi fon kupiti
ali sta ces kad volem da ceprkam po svemu sto ima cpu
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT
Pozdrav svima. Imam jedan problem koji me jako brine. kupio sam N73 nov inakon par meseci sam menjao softver i od onda su mi slike mutne u gornje levom uglu. Menjao sam softver jos jednom i menjao socivo, NISTA NE POMAZE! Mozda neko od vas zna u cemu je problem. hvala unapred.
Nista i nece pomoci i nikakvo mjenjanje sociva jer je to do samog softvera, a ne znam kako to nikako da isprave jer i ja imam isti problem sto me poprilicno iritira ali Boze moj, sta se moze....
@wucinac Vidi to ti je sigurno do softvera, ako si flesovao istom verzijom onda nista ne dobijas. Probaj da je flesujes sa drugom verzijom softvera ili je jednostavno preflesuj u N73 ME. Pozdrav.
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
nema samo najnovija verzija tih problema. Unazad nekoliko verzija se pojavio taj problem... I ne vjerujem da se prasina moze na vise telefona pojaviti na istom mjestu tako da ja stojim iza toga da je stvar iskljucivo softverske prirode...
Nece svaki tel isto da se ponasa sa istom verzijom softwera.Neki cak nece ni da prihvate odredjenu verziju softwera pa posle update nece da se upale sto je npr bio slucaj sa mojim e65 pa su morali da ga vrate na staru verziju.Ima tu puno finesa i zackoljica.Da napomenem da su mi to radili u servisu u kom znaju sta rade,a ne u nekom gde rade indijanci
Kupio sam polovnu N73 i kada sam hteo da resetujem brojac, trazila mi je da unesem security code, prethodni vlasnik ga je promenio, a kada sam ga zvao i pitao za kod, rece mi da je zaboravio. Kako da resetujem kod na fabricki 12345
Zasto ste mi obrisali post kad hocu da pomognem medi011 da mu generisem novi lock kod?To stvarno nema smisla vise!Medo napisi mi ovde imei tvog tel pa cu ti ja otkljucati tel i dati ti novi lock kod pa ces moci ti posle lako da ga zamenis
Mozda nije dozvoljeno, pa nek ti pise na private.
A imao sam i ja tako neki code generator ali je radio samo sa starijim nokia telefonima. Vec na 6630 ili N70 nije htio svaku otkljucati za ostale ne znam. pozzz
Znate šta da li meni neko moze reci kako da se brisu teme na N73 Music Edition,jer kad pritisnem komandu C za brisanje uopste nece da izbrise.Pa da li je neko mozda od vas imao taj problem pa da ga je resio.Hvala unapred
Da bi brisao teme moras prvo da hacknes tel,a teme brises tako sto udjes na e:/private/10207114/import i tu nadjes temu koju hoces da obrises,tj obrises ceo podfolder gde je ta tema
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.