Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- milanovic986
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 22. Dec 2006. 13:46
- :: Nokia E7
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Ching, naravno da je moguce razvrstati slike i klipove ali u tom slucaju ih neces moci pregledati u galeriji vec preko file manager-a. Preko file manager-a napravis folder "temp" i tu razvrstavas kako zelis i pravis podfoldere po zelji. I onda te fajlove mozes gledati samo preko file manager-a ali ih nece biti u galeriji tako da nece sve biti nabacano.
- napalm death
- Mobil manijak
janka_88, MA to gubi smisao pregleda. Jednostavno momak hoce da razvrsta slike po folderima i klipove a da ima thumbnail prikaz.. hoce sto svaka normalna osoba hoce ali.. oni iz nikoje bas i nisu normalni.
milanovic986, I kada ih gledas preko nekoh explorera ..kao sto rece, nema thumbnail fajla pa ono.. ne znas koju sliku otvaras. Imas par programa samo za slike gde mozes razvrstat po folderima ali.. nema to za klipove.. razvrstat po folderima i thumbnail prikaz. Frustrirajuce znam.. meni je to bio prvi samar a posle ih je bilo jos dosta od glupana iz Nokia tima.
milanovic986, I kada ih gledas preko nekoh explorera ..kao sto rece, nema thumbnail fajla pa ono.. ne znas koju sliku otvaras. Imas par programa samo za slike gde mozes razvrstat po folderima ali.. nema to za klipove.. razvrstat po folderima i thumbnail prikaz. Frustrirajuce znam.. meni je to bio prvi samar a posle ih je bilo jos dosta od glupana iz Nokia tima.
- milanovic986
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 22. Dec 2006. 13:46
- :: Nokia E7
- napalm death
- Mobil manijak
tose i meni desilo i uspeli da ga vrate u zivot u najboljem servisu u gradu tj WSC oni su inace ovlasceni servis od NOKIA-eMirko BGD napisao:danas sam ubio n73 od ortaka... krenuo flash preko NSUa i sve super i onda se nesto desilo i telefon je pocrneo i izbacio oonu poruku reconect and connect remove battery and charger itd...

za takvu intervenciju cena je oko 30tak eura konkretno u mobisu 2800din kad sam ih zvao to mi rekli pa i to je bolje nego da nemas nista od fon-a
zato sam u par postova i na forumu i tamo kod nokia N73 rekao da se sa flashom ne treba igrati da nesto zeza u zadnje vreme
jednostavnije je dato oma 10-20e pa ti u servisu odrade lepo flash nego da posle placas ozivljavanje vise nego tu intervenciju
zato sam u par postova i na forumu i tamo kod nokia N73 rekao da se sa flashom ne treba igrati da nesto zeza u zadnje vreme
jednostavnije je dato oma 10-20e pa ti u servisu odrade lepo flash nego da posle placas ozivljavanje vise nego tu intervenciju

N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Imam jedno pitanje,zasto kada pokusam da spojim n73 sa kompom i odaberem mass sorage,kaze mi da memorijska kartica koristi drugu aplikaciju,a u taskman menadzeru nema nista aktivno,sve sam zatvorio,cak sam i temu vratio na onu fabricku nokia

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Mirko BGD, u bilo kom normalnom servisu će ti flešovati N73 za maksimalno 10€, sve preko te cifre je iživljavanje. Ne postoji softverski problem koji boks ne može da reši, a neuspelo flešovanje je upravo samo softverski problem. Princip je isti samo se eventualno označi opcija "dead phone flashing" a može da se ubaci i starija verzija firmvera.
● PRAVILA FORUMA ●
pa ne bih se bas slozio mani su u SM-u pokusali na dva mesta da oprave fon i nisu uspeli tek su u WSC-u uspeli da ga vrate u zivot i to posle 2 nedelje zezanja tako da nije bas sve tako prosto zavisi u kom delu flasha ode fon tj u prekine se sam upis
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
fxgt, sve zavisi koliko je sposoban serviser i koliko je raspoložen da se drnda. N73 se vraća u život za manje od pola sata, uz maksimalno dva do tri flešovanja. Lično sam oporavljao neke primerke.
● PRAVILA FORUMA ●