Nokia N73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Ching
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 15. Avg 2008. 05:51

Post od Ching »

A da li postoji mogucnost kod Nokie N73 da se npr. vide snimci,slike itd premeste u foldere koji se naprave da ne bude nabacano sve na jednom mestu kao u kontejneru.Da li postoji ta mogucnost kao i kod sony ericsona,da se lepo razvrstaju datoteke.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Ching, NE.. nema sanse nikakve. Kako je - takoje.

milanovic986
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 22. Dec 2006. 13:46
:: Nokia E7

Post od milanovic986 »

To je mene najvise nerviralo i kod N70. A da li moze da se preko negog file managera to odradi pa da se onda tu pretrazuju tako lepo razvrstani fajlovi?
NOKIA E7 User

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Ching, naravno da je moguce razvrstati slike i klipove ali u tom slucaju ih neces moci pregledati u galeriji vec preko file manager-a. Preko file manager-a napravis folder "temp" i tu razvrstavas kako zelis i pravis podfoldere po zelji. I onda te fajlove mozes gledati samo preko file manager-a ali ih nece biti u galeriji tako da nece sve biti nabacano.

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

danas sam ubio n73 od ortaka... krenuo flash preko NSUa i sve super i onda se nesto desilo i telefon je pocrneo i izbacio oonu poruku reconect and connect remove battery and charger itd...

stasno bas sam se iznervirao, moram sutra do nekog servisa da vidim...

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

janka_88, MA to gubi smisao pregleda. Jednostavno momak hoce da razvrsta slike po folderima i klipove a da ima thumbnail prikaz.. hoce sto svaka normalna osoba hoce ali.. oni iz nikoje bas i nisu normalni.

milanovic986, I kada ih gledas preko nekoh explorera ..kao sto rece, nema thumbnail fajla pa ono.. ne znas koju sliku otvaras. Imas par programa samo za slike gde mozes razvrstat po folderima ali.. nema to za klipove.. razvrstat po folderima i thumbnail prikaz. Frustrirajuce znam.. meni je to bio prvi samar a posle ih je bilo jos dosta od glupana iz Nokia tima.

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Jbg jeste da to nije to, ali opet je bolje nego da sve bude nabacano u galeriji.... :wink: A kao sto kazes za slike i nije problem jer ima raznih explorera kao sto je po meni najbolji Photo Rite za pregledanje slika a za video klipove stvarno nisam siguran jel ima..... pozzz

milanovic986
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 22. Dec 2006. 13:46
:: Nokia E7

Post od milanovic986 »

Evo sad koristim k550 i uopste nisam uspeo da zamenim ime slikama koje slikam kameron a nalaze se u folderu Camera album. Pise samo DSC..... Isto glupost teska :shock: :shock:
NOKIA E7 User

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

milanovic986, da jos jedna u nizu nebuloza.

janka_88, Kao sto rece, bar za slike jije prob.. ja koristim Resco Photo Viewer koji dosta solidno obavlja posao.

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 13:51

Post od fxgt »

Mirko BGD napisao:danas sam ubio n73 od ortaka... krenuo flash preko NSUa i sve super i onda se nesto desilo i telefon je pocrneo i izbacio oonu poruku reconect and connect remove battery and charger itd...
tose i meni desilo i uspeli da ga vrate u zivot u najboljem servisu u gradu tj WSC oni su inace ovlasceni servis od NOKIA-e :D

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

cena? :unsure:

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od fxgt »

za takvu intervenciju cena je oko 30tak eura konkretno u mobisu 2800din kad sam ih zvao to mi rekli pa i to je bolje nego da nemas nista od fon-a
zato sam u par postova i na forumu i tamo kod nokia N73 rekao da se sa flashom ne treba igrati da nesto zeza u zadnje vreme
jednostavnije je dato oma 10-20e pa ti u servisu odrade lepo flash nego da posle placas ozivljavanje vise nego tu intervenciju :wink:
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Imam jedno pitanje,zasto kada pokusam da spojim n73 sa kompom i odaberem mass sorage,kaze mi da memorijska kartica koristi drugu aplikaciju,a u taskman menadzeru nema nista aktivno,sve sam zatvorio,cak sam i temu vratio na onu fabricku nokia :unsure: :unsure: :unsure:
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od fxgt »

recimo obicno kuka za poruke posto vecina nas cuva poruke na mem karticu ili recimo teme ako su sa mem kartice znaci nista ne sme da bude pokrenuto sa nje mozda je i taj task man pokrenut sa nje :chytry:

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Onace task man se automatski sam instalira na memoriju telefona.... A ja npr. ne koristim memorijsku karticu za poruke i opet se i meni to desi. U tom slucaju ja restart telefon i onda normalno aktiviram MASS STORAGE rezim. pozz

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Mirko BGD, u bilo kom normalnom servisu će ti flešovati N73 za maksimalno 10€, sve preko te cifre je iživljavanje. Ne postoji softverski problem koji boks ne može da reši, a neuspelo flešovanje je upravo samo softverski problem. Princip je isti samo se eventualno označi opcija "dead phone flashing" a može da se ubaci i starija verzija firmvera.

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od fxgt »

pa ne bih se bas slozio mani su u SM-u pokusali na dva mesta da oprave fon i nisu uspeli tek su u WSC-u uspeli da ga vrate u zivot i to posle 2 nedelje zezanja tako da nije bas sve tako prosto zavisi u kom delu flasha ode fon tj u prekine se sam upis

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

fxgt, sve zavisi koliko je sposoban serviser i koliko je raspoložen da se drnda. N73 se vraća u život za manje od pola sata, uz maksimalno dva do tri flešovanja. Lično sam oporavljao neke primerke.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Kako mislis restart telefona,jel sa ovim kodom *#7780#,zar on nebrise sve iz telefona?,ni je nekoristim memorijsku karticu za poruke,ali mi se desava navedeni problem. :dry:
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

znemanja, probaj samo da restartujes telefon.Ako ne pomogne mozes da probas da vratis na factory settings *#7780#
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Odgovori