Nokia N82

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

materijalmen napisao:Kad zelim da menjam temu onda mora u settings,genereal settings itd...al je komplikovan ovaj tel...
Možeš da izbaciš tu opciju za teme na desktop i da ih menjaš u jednom potezu. No, ako želiš da dobiješ ikonicu za teme u meniju i za to postoji caka. Idi u tools, pokreni device manager a zatim idi desno u profiles. Izaberi new server profile i popuni polja kako zeliš i potom to sačuvaj. Onda klikni na start configuration i potvrdi sa yes. Posle izvesnog vremena pritisni cancel i izađi iz aplikacije. Sada bi trebalo da dobiješ ikonu za teme u folderu tools.

charly brown
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 10. Sep 2008. 23:50

Post od charly brown »

Pozdrav svima, nedavno sam dobio n82, 8) odlicno me sluzi, fontel je strava. Ali da ne duzim interesuje me zasto kad pokusam da instaliram neku igricu ili slican .SIS fajl na tel. pise "instalacija nije podrzana" :shock:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Moras da udjes u app menager pa options-software installation stavi ALL,a online certif check OFF i tada bi trebalo sve da bude ok.Naravno,neke app neces moci da instaliras bez sertifikata ili da hacknes tel
Note IV N9100 dual

charly brown
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od charly brown »

pokusao sam da hacknem fon, ali nikako ne mogu da nadjem ono /sys/bin. :uhuh: jel se to treba automatski instalirati sa x-plorerom, ili postoji neki dr. nacin?

zllaja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 09. Dec 2007. 01:09

Post od zllaja »

To treba vec da ima u sistemu i moze da se pronadje preko x-plorea ili nekog drugog file managera ali ja preporucujem x-plore
Nokia N95 8GB

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33

Post od markosvaba »

Moras da imas instaliran onaj hellocarbide i da bude pokrenut da bi hakovao inace ja sam uspeo da da hacknem

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

chaply brown da bi nasao Sys/Bin namesti u xploreru u opcijama da ti pokaze skrivene i sistemske fajlove i resio si problem
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Evo za par min dobijas detaljno uputstvo za hack tel tako da neces moci da napravis gresku i sve ce biti ok.Videces u uputstvu sve,ali da ti sada cisto kazem da kad udjes u x-plorer samo klikni taster nula i stikliraj sve kvadratice pa ce sve posle da bude ok
Note IV N9100 dual

charly brown
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od charly brown »

Puno hvala svima na pomoci! @toda81 odradio sam onako kako si mi objasnio. instalirao sam par igrica i programa uglavnom .sisx formata, ali kad god sam pokusao instalirati .SIS ili 3D igricu na ekranu je pisalo "instalacija nije podrzana" ili "telefon nije konpaktibilan" i slicno.

Da li ovaj tel podrzava 3D aplikacije, i sta je potrebno uraditi da bi se pokrenule? kako da instaliram aplikacije sa .SIS formatom? svaki put kad pokusam telefon mi odbije, pise "format nije podrzan". da li trebam nesto instalirati prije toga?

Sori ako sam malo naporan. Hvala na strpljenju.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

charly brown,taj tel podrzava sve igre i app koje su za symbian os9.To sto ti pise da format nije podrzan je verovatno do toga sto si skidao igre za os7 ili 8 a one se ne mogu instalirati na os9.Kada pise da npr igra nije kompatibilna ti ipak pokusaj da je instaliras pa ako nece to znaci da nije za os9,a ako hoce probaj da je pokrenes.Mnogi pisu gluposti o tome da os9 podrzava samo .sisx a ne ..sisx i to je velika glupost jer su te .sisx app u stvari potpisane app.Bitno je samo da je app za os9!
Note IV N9100 dual

charly brown
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od charly brown »

pokusao sam "need for speed" oznacenu kao n82 app ali nije je instalirao. gdje mogu naci bilo kakvu os9 .SIS app pa da pokusam

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

charly brown,poslao sam ti na pp link sa symbian app i igricama pa skidaj u deo gde pise symbian os9.xx.Meni svaka app i igrica odatle skinuta radi
Note IV N9100 dual

charly brown
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od charly brown »

instalirao sam unzip na fonu. jel ja prvo moram uraditi unzim na netu pa tek onda skinuti app na PC ili mogu odmah skidati onako kompresovane?

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

charly brown,nemoras uraditi unzip na netu,jednostavno downloduj fajl tako kompresovan i kada se zavrsi download onda ga raspakuj.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ako imas npr Handy Zip u tel,a skidas neki .zip fajl,on ce ti si na kraju downloada otvoriti i ponuditi opcije copy i open,a ti idi na copy pa ga kopiraj negde na E da bi imao tu app i za ubuduce.Posle je mozes raspakovati i preko x-plorera
Note IV N9100 dual

benens
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 09. Jun 2008. 03:33

Post od benens »

izasao i nama konacno novi softver 30.0.018
nisam ga jos instalirao.

Nego meni niko da kaze jel zna gde ima i dal neko prodaje futrole bas za n82. :wacko:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Nova verzija SW na N82 ne moze da se hakuje!

"The bad news is that this firmware is NOT HACKABLE at least it is confirmed that Hello Carbide method is not working so better think twice before the update and wait until someone will try the older but (tweaked) app trk method!"

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Da dopunim IDza, update radi jedino sa Euro 1 product codom,Balkan i ostali ne funkcionisu

Mali update:

Odradio sam update i iznosim prve utiske koji su samo pozitivni :) :
Za ovo kratko vreme primetio sam da je softver nesto brzi,sto je jako dobro.
Dodata je opcija share online u active stand by meniju i jedna aplikacija My Nokia u meniju.
Ono sto je jos dobro da update ne remeti rad nijedne ranije instalirane aplikacije pa cak i one u javi.
A glavna stvar je da Hack nije ponisten nakon update-a,licno sam proverio i mogu se instalirati aplikacije bez ikakvih problema

8) 8) 8)

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 20. Mar 2008. 06:36

Post od Butters »

Sale_M, Znaci ostaje mi N-Gage i sve instalirane igrice u njemu i moci cu i dalje da instaliram nelegalne full igrice???

BTW meni javlja da jos nema novog FW. pc mi je valjda 0551522

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

E jedino ne znam za ngage,nemam nijednu instaliranu.
Sale_M napisao:Da dopunim IDza, update radi jedino sa Euro 1 product codom,Balkan i ostali ne funkcionisu
eto ti odgovora,a kod je 0558752

Odgovori