Možeš da izbaciš tu opciju za teme na desktop i da ih menjaš u jednom potezu. No, ako želiš da dobiješ ikonicu za teme u meniju i za to postoji caka. Idi u tools, pokreni device manager a zatim idi desno u profiles. Izaberi new server profile i popuni polja kako zeliš i potom to sačuvaj. Onda klikni na start configuration i potvrdi sa yes. Posle izvesnog vremena pritisni cancel i izađi iz aplikacije. Sada bi trebalo da dobiješ ikonu za teme u folderu tools.materijalmen napisao:Kad zelim da menjam temu onda mora u settings,genereal settings itd...al je komplikovan ovaj tel...
Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 10. Sep 2008. 23:50
-
- Povremeni posetilac
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
chaply brown da bi nasao Sys/Bin namesti u xploreru u opcijama da ti pokaze skrivene i sistemske fajlove i resio si problem
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
- Povremeni posetilac
Puno hvala svima na pomoci! @toda81 odradio sam onako kako si mi objasnio. instalirao sam par igrica i programa uglavnom .sisx formata, ali kad god sam pokusao instalirati .SIS ili 3D igricu na ekranu je pisalo "instalacija nije podrzana" ili "telefon nije konpaktibilan" i slicno.
Da li ovaj tel podrzava 3D aplikacije, i sta je potrebno uraditi da bi se pokrenule? kako da instaliram aplikacije sa .SIS formatom? svaki put kad pokusam telefon mi odbije, pise "format nije podrzan". da li trebam nesto instalirati prije toga?
Sori ako sam malo naporan. Hvala na strpljenju.
Da li ovaj tel podrzava 3D aplikacije, i sta je potrebno uraditi da bi se pokrenule? kako da instaliram aplikacije sa .SIS formatom? svaki put kad pokusam telefon mi odbije, pise "format nije podrzan". da li trebam nesto instalirati prije toga?
Sori ako sam malo naporan. Hvala na strpljenju.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
charly brown,taj tel podrzava sve igre i app koje su za symbian os9.To sto ti pise da format nije podrzan je verovatno do toga sto si skidao igre za os7 ili 8 a one se ne mogu instalirati na os9.Kada pise da npr igra nije kompatibilna ti ipak pokusaj da je instaliras pa ako nece to znaci da nije za os9,a ako hoce probaj da je pokrenes.Mnogi pisu gluposti o tome da os9 podrzava samo .sisx a ne ..sisx i to je velika glupost jer su te .sisx app u stvari potpisane app.Bitno je samo da je app za os9!
Note IV N9100 dual
-
- Povremeni posetilac
-
- Povremeni posetilac
Nova verzija SW na N82 ne moze da se hakuje!
"The bad news is that this firmware is NOT HACKABLE at least it is confirmed that Hello Carbide method is not working so better think twice before the update and wait until someone will try the older but (tweaked) app trk method!"
"The bad news is that this firmware is NOT HACKABLE at least it is confirmed that Hello Carbide method is not working so better think twice before the update and wait until someone will try the older but (tweaked) app trk method!"
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
-
Da dopunim IDza, update radi jedino sa Euro 1 product codom,Balkan i ostali ne funkcionisu
Mali update:
Odradio sam update i iznosim prve utiske koji su samo pozitivni
:
Za ovo kratko vreme primetio sam da je softver nesto brzi,sto je jako dobro.
Dodata je opcija share online u active stand by meniju i jedna aplikacija My Nokia u meniju.
Ono sto je jos dobro da update ne remeti rad nijedne ranije instalirane aplikacije pa cak i one u javi.
A glavna stvar je da Hack nije ponisten nakon update-a,licno sam proverio i mogu se instalirati aplikacije bez ikakvih problema

Mali update:
Odradio sam update i iznosim prve utiske koji su samo pozitivni

Za ovo kratko vreme primetio sam da je softver nesto brzi,sto je jako dobro.
Dodata je opcija share online u active stand by meniju i jedna aplikacija My Nokia u meniju.
Ono sto je jos dobro da update ne remeti rad nijedne ranije instalirane aplikacije pa cak i one u javi.
A glavna stvar je da Hack nije ponisten nakon update-a,licno sam proverio i mogu se instalirati aplikacije bez ikakvih problema

-
E jedino ne znam za ngage,nemam nijednu instaliranu.
eto ti odgovora,a kod je 0558752Sale_M napisao:Da dopunim IDza, update radi jedino sa Euro 1 product codom,Balkan i ostali ne funkcionisu