Nokia 3110 classic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Nokia 3110 classic
Pozdrav svima!
Ima li neko nesto da kaze o ovom telefonu? Negativne stvari, nedostatke..? Iskustva..?
Kakva je razlika izmedju modela Classic i Evolve?
Hvala svakome ko odgovori...
Ima li neko nesto da kaze o ovom telefonu? Negativne stvari, nedostatke..? Iskustva..?
Kakva je razlika izmedju modela Classic i Evolve?
Hvala svakome ko odgovori...
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
milankol imao sam prilike da radim sa 3109, modelu slicnom 3110, meni se licno telefon ne svidja, mali displej, losa kamera... ali budimo realni, telefon je skroz OK za te pare, razlike izmdju evolve i classic i nema, classic ima bolji displej, tj. vise boja, sve ostalo je isto, osim samog dizajna koji ide u korist evolve, mada ukusi su razliciti, bolje razmisli o nekom drugom telefonu, pogledaj pod: Kriterijum, tu mozes da nadjes dosta telefona koji bi zadovoljili tvoj budzet.
http://www.mobilnisvet.com/toplists.php
http://www.mobilnisvet.com/toplists.php
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Ipak sam kupio ovaj tel.. mnogo mi se svideo. Imam malkcie problema sa karticom, ali sve u svemu sam zadovoljan..
E samo, da sam 100% zadovoljan ne bih se javljao ovde, zar ne
? Imam problema sa operom mini, na sajtu opere kazu da ovaj tel podrzava verziju 4.1, ali ne uspevam nikako da se povezem preko nje na net. Citao sam svakakve savete, da treba podesiti access point, bio u korisnickom servisu (oni mi naravno pametni pokazali kako ovaj telefon ipak moze da otvori operu -- otvori su sajt www.opera.com
), medjutim i dalje mi ne radi.
Ima li neko nekakvo resenje? Da li ova opera radi samo na Symbian, ili mogu i na svom telefonu da je koristim..?
Hvala unapred na pomoci,
Milan
E samo, da sam 100% zadovoljan ne bih se javljao ovde, zar ne

Ima li neko nekakvo resenje? Da li ova opera radi samo na Symbian, ili mogu i na svom telefonu da je koristim..?
Hvala unapred na pomoci,
Milan
Da ne otvaram novu temu postavicu pitanje ivde!Posedujem telefon nokia 3110c!Verujte mi ne razumem se ni malo u telefone!Moje pitanje je,da li moze da se obrisu brojaci poruka?Znate ono broji koliko sam poruka poslao koliko primio!!!Kad zelim da ponistim trazi mi zastitnu sifru,pa zna li neko zastitnu sifru?
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
pele jel ga kacis na file trasnfer mod? ako ga kacis na taj mod onda bi mozda ovo bilo resenje, ta slika je verovatno sa memorijske karice na pozadini, i kad ti stavis file transfer mode onda on sve aplikacije koje imaju veze sa memorijskom karticom zatvara, kao i sliku koju koristi sa mem. kartice pa onda stavi onu default sliku, tako je meni bio slucaj sa n71, kad stavim file transfer mode onda on vrati telefon na default temu.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- apu
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 26. Avg 2006. 00:07
imam ja jedno pitanje:D dobio sam ovaj fon pre neki dan od firme i malo se razocharao jer ne mogu da trazim unos iz imenika po prezimenu. npr ako se neko zove petar milankovic tel. tje ga natji samo ako kucam P a nikako ako kucam M kao kod "normalnih" tel.
vetj 5 godina sam na symbianu(3650,6600,6630,N70) i sad mi je ovo problem (500 i kusur imena u tel)
ima li neko reshenje za ovo??

ima li neko reshenje za ovo??
veseli p0z
@pu
@pu
Zdravo svima 
Imam malih problema sa telefonom.. Zapravo, nije sam telefon, nego softver.. update-ovao sam sa sajta sa verzije 5.50 na verziju 7.01, i sad kad hocu da povezem tel u nokia modu, on izbaci connected in non-compatible usb mode, i diskonektuje ga. A ako ga ukljucim kao data storage, onda radi, ali samo kao flash, tj ne mogu da backupujem i tako to...
da nije mozda problem u kablu, jer ne koristim original kabl...???
Hvala na pomoci.. pozdrav

Imam malih problema sa telefonom.. Zapravo, nije sam telefon, nego softver.. update-ovao sam sa sajta sa verzije 5.50 na verziju 7.01, i sad kad hocu da povezem tel u nokia modu, on izbaci connected in non-compatible usb mode, i diskonektuje ga. A ako ga ukljucim kao data storage, onda radi, ali samo kao flash, tj ne mogu da backupujem i tako to...
da nije mozda problem u kablu, jer ne koristim original kabl...???
Hvala na pomoci.. pozdrav