Nokia N82

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Zna li neko,da li kod ovog telefona postoji neki nacin da se pojaca (barem malko) zvuk u slusalici prilikom razgovora...nekako mi je dosta tih u poredjenju sa w850???
D500&E71

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Ja sam na mom morao cak da utisavam koliko je bilo glasno u odnosu na n95 8gb al je opet tise u odnosu na e90,dok sam koristio w850 cini mi se da su slicni po glasnoci.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Vjerovatno zavisi od verzije softvera...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

nsvladimir
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 26. Sep 2008. 00:21

Post od nsvladimir »

Da li postoji opcija da se ukljuci datum i vreme SMS poruke koju sam otvorio kao i da bude prikazan prilikom pregleda spiska poruka.....znam da se taj podatak moze videti na options, message details pa pomeranjem na dole ali to je suvise sporo i neprakticno, malo mi je neobicno da to nema jer do sada nisam imao telefon, ukljucujuci i one od pre 10 godina, da nema tu opciju. Sledeci propust je kada neko posalje veliku poruku koja se sastoji od 2-3 sms-a svaka posebno stize a ne kao jedna velika kakva je i poslata. To je takodje reseno na skoro svim daleko jeftinijim modelima losijih proizvodjaca.
Folderi galerija, slike, klipovi, muzika je u totalnom haosu, nikad ne znas gde se sta nalazi. Na SE Slike su u jednom folderu, a video u drugom bez obzira da li su u memoriji telefona ili kartici a ovde se ne zna ko pije a ko placa. Na memory details fona ili kartice takodje jako lose prikazan utrosak memorije prema odredjenim aplikacijama.
Da li je sve to moguce popraviti?
Sto se tice zvuka u slusalici meni je dovoljno glasan ali je ali je dosta nejasan, nije ni blizu cist kao sto mi je bio na prethodnom SE telefonu

stepa92
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 02. Okt 2008. 15:20

Post od stepa92 »

Da li neko zna da li je probijena zastita na novom firmware-u i gde moze da se nabavi sandisk microsdhc 8gb kartica za ovaj fon?
Nokia N82 8gb Black Edition

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 20. Mar 2008. 06:36

Post od Butters »

stepa92, Karticu, ako smem da kazem, imas u Gigatronu sigurno, a hack-a nazalost jos uvek nema!

kocapro
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 10. Avg 2006. 00:06

Post od kocapro »

Zdravo svima ;) .da li mozete da mi kazete koja je najniza cena za N 82 ,ja sam je nasao za 370 evra ,da li moze da se nadje i po nizoj ceni Pozzzzzzz ;)
Forever !!!

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

kocapro, moze... nisam skoro provjeravao ali zadnji put je najniza cijena, na koju sam ja naisao, za novi N82 bila 320e.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Uglješa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 28. Sep 2008. 15:49

Post od Uglješa »

U Comtrade-u je najskuplji-460e ali je sigurno original.I ja sam naišao na cenu od 320e a kad sam se raspitao rekli su mi da su to telefoni mađarske proizvodnje i sl.Ja sam ga uzeo za 380e,original finski ali preko žice.

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Madness99, to su modeli koje je vodafon verovatno preuredio, a ima ih preko VIP-a.
Ugljesa, ni oni ti nisu garancija, mislim sto je Comtrade.
Spykeru su oni uvalili lunu, satro novu, a koja je bila koriscena... Doduse ne puno, al opet... Koliko je platio valjda treba da bude nova.
Nokia E71... Elegant, but deadly

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Zanima me da li je neko koristio diktafon na N82, koliko dobro hvata na daljinu, jel bolje od N70?
Imao sam prilike da pogledam video snimak koji je napravio burazer i dosta se bolje i jasnije cuo zvuk nego na N70 (jer sam i ja u isto vreme snimao).
Na N70 koristim Ultimate voice recorder, jel N82 ima neka ogranicenja sto se duzine snimka tice, jel ima fabricki program za snimanje ili mora nesto da se instalira?

svarog84
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 28. Maj 2005. 15:51

Post od svarog84 »

IDzO napisao:nsvladimir, za sada nema hak za novi sw! Sto se tice instaliranja kad ukljucis tel moguce da kada si radio format nisi obrisao sve programe sa mem kartice a ostali repovi na mem tel! Formatiraj obe mem! Pisao je o tome na forumu toda81 potrazi ima u nekoliko tema njegovo objasnjenje!
I meni se ovo desava ali nemam resenja za to :( Koristim 3G AP zato sto mi je besplatan pristup Mondu ali me ovo bas iritira. Jel ima neko resenje za ovo?

kocapro
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kocapro »

Ko zna gde ima da se kupi za 320 evra ,neka mi pise na PP , i da li je tacno za N82 da ima losu matricu ekrana ,tj da ima prosecan ekran i da mu je zvuk dosta tisi u odnosu na N 73 .....I koji su to modeli N 82 finski a koji madjarski,ne mogu da verujem da se ovako kvalitetan telefon proizvodi u Madjarskoj
Forever !!!

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

nije a koliko sam primetio u rangu je n73 mislim da je malo glasniji al tisi u odnosu na N91.Nema veze dal se telefon proizvodi u Srbiji,Madjarskoj,Kini ili Finskoj.Postoji standard koji fabrika mora da ispustuje za proizvodnju bilo kakvog telefona tako da cisto sumnjam da ima neke razlike.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33

Post od markosvaba »

Posto sam medju prvima update sw zadnji na n82 i bilo je samo za jedan product cod mogu reci da na tom codu nema da se sadrzi # da bi bilo silent. A na mom fabrickom ima. Kamera je po meni bolja a telefon brzi :lol: NE MENJAJTE PRODUCT CODOVE CEKAJTE PAR DANA DA IZADJE ZA VAS TELEFON UPDATE

kocapro
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kocapro »

Dvoumim se izmedju N82 i N95 8GB ,interesuje me koji pravi bolje fotografije i da li je ekran zaista tako los na N 82,kao sto se prica,prosto ne mogu da verujem
Forever !!!

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 13:51

Post od fxgt »

ekran ja super pa zavisi sta ti treba od fona ako oces veliki display onda N95 ako oces extra fon onda N82 :wink:
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Kocapro, nije on los, vec je manji od N95 8gb... inace, boje mi se cine zivljim, zato sto je iste rezolucije kao i na N95 8gb, a manje je "razvucen"... mada to sam mozda samo ja :D
Nokia E71... Elegant, but deadly

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Postoji ogromna razlika medju tel kada je u pitanju to za koje je trziste radjen jer sam to 2 puta iskusio na sopstvenoj kozi.Koliko para,toliko i muzike!Bolje je dati vecu lovu i kupiti original i ne strahovati od restarta i drugih bugova
Note IV N9100 dual

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

kocapro, kamere su iste u oba telefona s tim da N82 pravi mnogo bolje slike uvece zbog Xenona!
Displej je veci na 95-ici i to primetno veci ali ni ovaj na N82 nije za baciti! Sasvim lepo se moze iskoristiti i za net i za GPS, ali ako ces da igras n-gage igrice bolji izbor je 95-ica! ;)

Odgovori