Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 26. Sep 2008. 00:21
Da li postoji opcija da se ukljuci datum i vreme SMS poruke koju sam otvorio kao i da bude prikazan prilikom pregleda spiska poruka.....znam da se taj podatak moze videti na options, message details pa pomeranjem na dole ali to je suvise sporo i neprakticno, malo mi je neobicno da to nema jer do sada nisam imao telefon, ukljucujuci i one od pre 10 godina, da nema tu opciju. Sledeci propust je kada neko posalje veliku poruku koja se sastoji od 2-3 sms-a svaka posebno stize a ne kao jedna velika kakva je i poslata. To je takodje reseno na skoro svim daleko jeftinijim modelima losijih proizvodjaca.
Folderi galerija, slike, klipovi, muzika je u totalnom haosu, nikad ne znas gde se sta nalazi. Na SE Slike su u jednom folderu, a video u drugom bez obzira da li su u memoriji telefona ili kartici a ovde se ne zna ko pije a ko placa. Na memory details fona ili kartice takodje jako lose prikazan utrosak memorije prema odredjenim aplikacijama.
Da li je sve to moguce popraviti?
Sto se tice zvuka u slusalici meni je dovoljno glasan ali je ali je dosta nejasan, nije ni blizu cist kao sto mi je bio na prethodnom SE telefonu
Folderi galerija, slike, klipovi, muzika je u totalnom haosu, nikad ne znas gde se sta nalazi. Na SE Slike su u jednom folderu, a video u drugom bez obzira da li su u memoriji telefona ili kartici a ovde se ne zna ko pije a ko placa. Na memory details fona ili kartice takodje jako lose prikazan utrosak memorije prema odredjenim aplikacijama.
Da li je sve to moguce popraviti?
Sto se tice zvuka u slusalici meni je dovoljno glasan ali je ali je dosta nejasan, nije ni blizu cist kao sto mi je bio na prethodnom SE telefonu
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Madness99, to su modeli koje je vodafon verovatno preuredio, a ima ih preko VIP-a.
Ugljesa, ni oni ti nisu garancija, mislim sto je Comtrade.
Spykeru su oni uvalili lunu, satro novu, a koja je bila koriscena... Doduse ne puno, al opet... Koliko je platio valjda treba da bude nova.
Ugljesa, ni oni ti nisu garancija, mislim sto je Comtrade.
Spykeru su oni uvalili lunu, satro novu, a koja je bila koriscena... Doduse ne puno, al opet... Koliko je platio valjda treba da bude nova.
Nokia E71... Elegant, but deadly
Zanima me da li je neko koristio diktafon na N82, koliko dobro hvata na daljinu, jel bolje od N70?
Imao sam prilike da pogledam video snimak koji je napravio burazer i dosta se bolje i jasnije cuo zvuk nego na N70 (jer sam i ja u isto vreme snimao).
Na N70 koristim Ultimate voice recorder, jel N82 ima neka ogranicenja sto se duzine snimka tice, jel ima fabricki program za snimanje ili mora nesto da se instalira?
Imao sam prilike da pogledam video snimak koji je napravio burazer i dosta se bolje i jasnije cuo zvuk nego na N70 (jer sam i ja u isto vreme snimao).
Na N70 koristim Ultimate voice recorder, jel N82 ima neka ogranicenja sto se duzine snimka tice, jel ima fabricki program za snimanje ili mora nesto da se instalira?
I meni se ovo desava ali nemam resenja za toIDzO napisao:nsvladimir, za sada nema hak za novi sw! Sto se tice instaliranja kad ukljucis tel moguce da kada si radio format nisi obrisao sve programe sa mem kartice a ostali repovi na mem tel! Formatiraj obe mem! Pisao je o tome na forumu toda81 potrazi ima u nekoliko tema njegovo objasnjenje!

Ko zna gde ima da se kupi za 320 evra ,neka mi pise na PP , i da li je tacno za N82 da ima losu matricu ekrana ,tj da ima prosecan ekran i da mu je zvuk dosta tisi u odnosu na N 73 .....I koji su to modeli N 82 finski a koji madjarski,ne mogu da verujem da se ovako kvalitetan telefon proizvodi u Madjarskoj
Forever !!!
nije a koliko sam primetio u rangu je n73 mislim da je malo glasniji al tisi u odnosu na N91.Nema veze dal se telefon proizvodi u Srbiji,Madjarskoj,Kini ili Finskoj.Postoji standard koji fabrika mora da ispustuje za proizvodnju bilo kakvog telefona tako da cisto sumnjam da ima neke razlike.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
kocapro, kamere su iste u oba telefona s tim da N82 pravi mnogo bolje slike uvece zbog Xenona!
Displej je veci na 95-ici i to primetno veci ali ni ovaj na N82 nije za baciti! Sasvim lepo se moze iskoristiti i za net i za GPS, ali ako ces da igras n-gage igrice bolji izbor je 95-ica!
Displej je veci na 95-ici i to primetno veci ali ni ovaj na N82 nije za baciti! Sasvim lepo se moze iskoristiti i za net i za GPS, ali ako ces da igras n-gage igrice bolji izbor je 95-ica!

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●