Nokia N78

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
wasssup
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
:: Samsung galaxy Ace 2

Post od wasssup »

Ja sam ga juce uzeo i imam fm trasnmiter,i radi mi odlicno!!!Ja sam cuo da se sa ubdajtom za balkansko podrucje dobia fm transmiter.I buy the way da kazem da me tel odusevio!
Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

wasssup, cestitam na kupovini i neka te dugo sluzi :wink:
Ocekujem od tebe za par dana mali review u kome bih voleo da mi kazes izmedjuostalog i kakav zvuk muzike na slusalicama,pozz :wink:
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

wasssup
Mobil fan
Mobil fan

Post od wasssup »

Hvala!!Samo da ti kazem da nisam dobio sluske koje idu uz njega,nego neke druge...Mislim da se takve dobijaju uz 5610.Ej molim te kakav izum,tel ima 3.5mm ulaz za sluske a dobio sam za njega adapter!Mislim stvarnoo....

wasssup
Mobil fan
Mobil fan

Post od wasssup »

D akrenem prvo od zvuka na slusalicama...I ako slusalice nisu one koje treba da se dobiju,neko xpressmusic slusalice,zvuk je odlican!I ako neko voli da experimentise za ekvilajzerima(kao sto sam ja uradio) moze dobiti i vise nego dobar zvuk!To kazem sa sigurnoscu jer sam prestao da koristim mp4 player :D !Dalje baterija me takodje odusevila jer i pored ne ispustanja iz ruku i drndanja non-stop on je izdrazao 2 dana.Jedino mu je ta tastatura i uopste svi dugmici malo problematicni,ali samo prvog dana.A evo meni posle 5-6 dana korsicenja apsolutno odgovara tastatura!Znaci lako je privici se!Kamera,za moje pojmove je dobra,lepo se vide slike na kompu!A dobre slike pravi i u zatvorenom prostoru!I isto da napomenem da je telefon zadivljujuce brz!!!To kazem ja koji sam preso sa samunga D600 koji je imao skoro momentalni odziv! :wink: A navi wheel je prilicno zgodna stvarcica,moze da posluzi,a i zanimljiva je! :lol: E i da kazem da sam koristo wifi koji odlicno radi!Naime u mojoj skoli imaju wirless internet i bezicno,putem rutera ga rasturaju po skoli,i onda mi skola dodje kao hot-spot :D :D :D Nema bolje zanimacije na casovima!Znaci jednom recju,prezadovoljan sam.....pozz

beochanin
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 12. Okt 2008. 22:36

Post od beochanin »

Klasicna kopija n82,ja mislim da se isplati pre kupiti n82 i dodati karticu 8gb i imati iste karakteristike kao na n95 8gb,ali misljenja se razlikuju,meni je n78 totalna kopija n82.. Ali nema veze.. ja sam uzeo n95 8gb.
N95 8gb zauvek!

nick6
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
:: Cubot Note S
:: Lumia 640

Post od nick6 »

Hm, ruzan telefoncic :dry: ali ima uglavnom sve sto treba :D .

@Wassup, da li moze nekako da se iskljuci Multimedia key (mislim onako potpuno, da ne radi uopste) jer mislim da dosta smeta pri koriscenju levog softkey-ja ?

Drugo pitanje, da lis se mnogo vide masni otisci na prednjem panelu (od prstiju) ?
Motorola Moto G

wasssup
Mobil fan
Mobil fan

Post od wasssup »

Iz podesavanja ne moze..mozda uz pomoc nekog programa,neznam!Navi wheel moze da se iskljuci i podesavanjima ako nekom smeta,ali to je bas zgodno!A sto se tice levog soft keya prvog dana mi je smetalo,a sada uopste ne!A primetio sam da kada mi neko uzme tel jedva pogadja crvenu slusalicu i lefi soft key :lol: !Ali vrlo lako i brzo se naviknes..A da vide se.Mislim kada ga obrises i on se sav sjaji!A onda ga uzmes u ruke i pipnes neki taster i to mu dodje malo ruznjikavo... :unsure: Ali posle minuta-dva se nista ne primecuje! :D Ali stvarno...

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 13:51

Post od fxgt »

rastavi fon i ubaci izolir traku ispod dugmeta kus jednostavnije od toga 8)

aman pa bice neki program polako :wink:
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT

wasssup
Mobil fan
Mobil fan

Post od wasssup »

:lol: :lol: :lol: :lol: Ma dugme je sasvim ok!Jeste da su malo gusce rasporedjeni tu oko njega ,ali zacas se navikne covek! :wink:

zllaja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 09. Dec 2007. 01:09

Post od zllaja »

wasssup,cestitike za fon i de mi malo objasni ovo navy wheel kako to funkcionise,jel to osjetljivo na dodir,npr.kao kod laptopa,ili kako,htjeo bi mijenjati n73 za n78 (jako privlacna ponuda pa...) a pojma nemam kako to radi,i kako oni tasteri za menu,i oni ostali oko numericke tastature rade jel isto tako ili?
Nokia N95 8GB

wasssup
Mobil fan
Mobil fan

Post od wasssup »

Hvala,hvala! :roll: Pa da osetljivo je na dodir,samo navy wheel!I to samo ona povrsina unutar d-pada!Znavi kada tu napravis ceo krug on ide po meniju i mozes vrlo brzo da skrolujes gde ima povise fajlova(muzika,poruke....)Znaci samo prelazis prstom u krug preko tog kvadrata i on pici!Ali to je stvarno jako dobro odadjeno da se ne aktivira npr. kad predjes preko njega kore-dole,nego samo u krug.Znaci slicno je kao kod laptopa samo sto je potrebno napraviti krug da se aktivira!Uff koliko li sam puta napisao krug... :lol: :lol: :lol: Vrlo dobro radi i lako se koristi!A svi tasteri su mu mehanicki,znaci nema senzore(osi navy wheelcheta :D )I veoma su dobro odradjeni,lako se pritiskaju i koriste!Ja sam bas imao zelju da uzmem N73ME kao i sto sam znas,ali eto odlucio sam se za ovaj jer je dosta noviji i brzi!A i prilicno je zanimljiv sa dugmicima koji lice na senzore,a nisu!I jos navy wheel....

nick6
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
:: Cubot Note S
:: Lumia 640

Post od nick6 »

E pa super drago mi je da si zadovoljan 8) . Bilo bi glupo da je noviji model a sporiji od N73 :lol: .
A jel mozes da koristis Navi Wheel u svim programima (npr. u Wordu) ?
Motorola Moto G

zllaja
Mobil fan
Mobil fan

Post od zllaja »

wasssup, hvala,mislim da sam skonto sad.Danas cu je malo procackati kod druga da vidim kakva je,da znam kad ju uzmem dal da ju zadrzim ili proslijedim dalje :)
Nokia N95 8GB

wasssup
Mobil fan
Mobil fan

Post od wasssup »

zllaja, pa da,ne mozes nista da vidis dok ne uzmes fon u ruke!Da sam osetis!Samo pazi mozda ce na pocetku da ti bude malo nezgodno!
nick6, nisam ga probao u word-u.Nisam stigao :D Radi u veini stvari....Javljam kad probam!

zllaja
Mobil fan
Mobil fan

Post od zllaja »

Hej wasssup, pogledaj sta pise kod mene u potpisu 8)
Nokia N95 8GB

wasssup
Mobil fan
Mobil fan

Post od wasssup »

Pa jel to znaci to sto znaci?! :lol: :lol: :lol: Cestitke za fon!!!I kako ti se cini?Zadrzaces ga?

wasssup
Mobil fan
Mobil fan

Post od wasssup »

E da nick6, probao sam ga u word-u i adobe readeru i nije radio :smutny: Prava steta za to!Mozda ce na nekoj novijoj verziji raditi!To sam probao sa wordom koji je isao uz fon,nije lienciran.

zllaja
Mobil fan
Mobil fan

Post od zllaja »

wasssup napisao:Pa jel to znaci to sto znaci?!
Aha 8) dao sam N73 (procijenjena na 120e) i 170e :) Na prvi pogled je super,malo tastatura zivcira al valjda cu se naviknuti.Ako ne bude valjala,imam opciju da je prodam za oko 330e :) pa vidjecemo
Nokia N95 8GB

wasssup
Mobil fan
Mobil fan

Post od wasssup »

Ma navicices se,garant!Ja poruke kucam ne gledajuci u mob!Pa ti bi sa tih 330 e profitirao,ali moj savet ti je da ga ne menjas!!! :uhuh: A koliko je kod vas nov,kada ti mozes da ga zenis za 330?! :o

beochanin
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 12. Okt 2008. 22:36

Post od beochanin »

Niste mi jasni zasto kupujete N78 kada imate N82 koji je puno bolji od N78,to je moje misljenje... ali meni se ne svidja ni jedan ni drugi,tako da sam opredeljen za N95 8gb i imam je tek 8dana i sasvim sam zadovoljan,ali stvarno bolje uzmite N82 nego N78 mala je razlika u ceni.POZZDRAV
N95 8gb zauvek!

Odgovori