Nokia E61
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
™wL@dA™, program se zove Mobi Tubia i tako ga trzi u Google-u i ostalo ce ti biti sve jasno! 

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
ok .... hvala .. probao sam program bas po imenu 'youtube' al mi stalno izbacuje da nema konekcije
ovaj radi savrseno samo da bi video isao glatko treba prvo da ucita jedno 15%-20% i onda play...hvala

Dell Studio 1735: 4GB DDR2, 360GB HDD, Intel® Core2® Duo Mobile T8300 2.4GHz, ATI Mobility Radeon HD 3650 (256 MB), 17''(WUXGA, 1920×1200, TrueLife™)
Pozdrav svima, ( posle dužeg vremena )
podesio sam e-mail ( dva naloga ) i lepo skidam poruke ali ne mogu da šaljem poruke! Odlazni SMTP server su mi iz tehničke podrške rekli da mora da bude SMTP mob. operatera npr.: SMTP.062.rs; ali to nikako ne funkcioniše.
Zna li neko nešto o tome.
Unapred hvala
podesio sam e-mail ( dva naloga ) i lepo skidam poruke ali ne mogu da šaljem poruke! Odlazni SMTP server su mi iz tehničke podrške rekli da mora da bude SMTP mob. operatera npr.: SMTP.062.rs; ali to nikako ne funkcioniše.
Zna li neko nešto o tome.
Unapred hvala
szabad, EUnetov mejl mozes da proveravas ako se konektujes preko njih, isto tako je i za Tippnet !
szabad, pa ako se ne konektujes preko EUneta ili Tippneta ne mozes da proveris mejl koji imas kod njih npr: xyz@eunet.yu ne mozes proveriti preko Tippneta nego samo ako se konektujes sa svojim EUnet nalogom! Isto vazi i obrnuto! Kapis? 

Da vam javim da je proradilo!
Pretpostavljam da su, nakon što sam danas opet nazvao da provere da li je možda do njih, opet proverili podešavanja koja su do njih.
Znači odlazni SMTP server mora biti upisan server mobilnog operatera; kod telenora je to: SMTP.062.telenor.rs
Ja sam u ranijem postu upisao pogrešno server jer sam napamet iz glave pisao ali je inače bio dobro upisan; izgleda da se moraju cimnuti oni ako nešto ne štima.
Hvala svima na trudu
Pretpostavljam da su, nakon što sam danas opet nazvao da provere da li je možda do njih, opet proverili podešavanja koja su do njih.
Znači odlazni SMTP server mora biti upisan server mobilnog operatera; kod telenora je to: SMTP.062.telenor.rs
Ja sam u ranijem postu upisao pogrešno server jer sam napamet iz glave pisao ali je inače bio dobro upisan; izgleda da se moraju cimnuti oni ako nešto ne štima.
Hvala svima na trudu
Imam jedan problem. Kada pokušam da se konektujem na net preko WiFi-ja izbaci mi poruku ''Nema odgovora mrežnog prolaza''! Inače mrežu pronađe normalno. Čini mi se da je problem negdje u komunikaciji računar - mobilni! Inače imam ruter ali nisam podešavao nikakv filtering... Radio je normalno do skora!
Nokia E61i - Blumax 101 GPS receiver - SonyEricsson T230i, P800
http://www.uredikutak.com/
http://www.uredikutak.com/
Ljudi,imam problem(cic) sa e61...
Naime,kada krenem u npr. propustene pozive da pritisnem >>options<< na neki broj (da ga sacuvam jeli) on jednostavno nece da prihvati? a svuda drugo radi
tako i sa slikama npr,u meniju hoce,kao i u galeriji,ali na sliku nece,i tako u svemu,znaci cim dodjem do "krajnjeg fajla" (kad nema vise kud) tel. me kulira za options ...I tako svuda,na svakom fajl-u,u svakom programu.
To mi se nije desavalo, inace uopste ne baguje .Jeli se kome desavalo isto? sta da se radi?
Naime,kada krenem u npr. propustene pozive da pritisnem >>options<< na neki broj (da ga sacuvam jeli) on jednostavno nece da prihvati? a svuda drugo radi

To mi se nije desavalo, inace uopste ne baguje .Jeli se kome desavalo isto? sta da se radi?
.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
ZzHn, jesi probao da iskljuchish/ukljuchish fon? Znam da je bezveze, ali ponekad reshi sve. Elem, ako to ne reshi, onda resetuj fon sa 87370#, i mislim da ce to da reshi sve probleme. Pre toga, na kartici pobrishi direktorijume Data, private, resource, system i sys
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
miodrage, to je bilo to
thank u.
Za trenutak sam se iscimo da cu morati da mijenjam software...
Imam jos jedno pitanje,jel bi mogao da mi preporucis neki dobar mp3 player ? probao sam jedan (ne mogu da se sjetim kako se zvao) ali krs je... malo sam je nabudzio da bi slusao muziku,a ovaj player mi bas i neodgovara...

Za trenutak sam se iscimo da cu morati da mijenjam software...
Imam jos jedno pitanje,jel bi mogao da mi preporucis neki dobar mp3 player ? probao sam jedan (ne mogu da se sjetim kako se zvao) ali krs je... malo sam je nabudzio da bi slusao muziku,a ovaj player mi bas i neodgovara...
.
toda81, naso sam i instaliro verziju 2.15... dobar je
,ali vjerujem da je novija verzija jos bolja,sad nemam bas vrem. da googlam ali prvom prilikom skidam 2.40 verziju...
Svidja mi se sto nemoram da upotrebljavam joystick za svaku stvar... i bas je brz player.
mali off: inace ja sam kupio sluske genius HP-02 (mrzim Genius ali sam se odusevio slusalicama) i prezadovoljan sam,tako da ako je neko u nedoumici koje sluske da uzme nece se prevariti ako uzme ove.

Svidja mi se sto nemoram da upotrebljavam joystick za svaku stvar... i bas je brz player.
mali off: inace ja sam kupio sluske genius HP-02 (mrzim Genius ali sam se odusevio slusalicama) i prezadovoljan sam,tako da ako je neko u nedoumici koje sluske da uzme nece se prevariti ako uzme ove.
.