Nokia E61

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

™wL@dA™, program se zove Mobi Tubia i tako ga trzi u Google-u i ostalo ce ti biti sve jasno! :wink:

™wL@dA™
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 14. Okt 2008. 00:05

Post od ™wL@dA™ »

ok .... hvala .. probao sam program bas po imenu 'youtube' al mi stalno izbacuje da nema konekcije :dry: ovaj radi savrseno samo da bi video isao glatko treba prvo da ucita jedno 15%-20% i onda play...hvala
Dell Studio 1735: 4GB DDR2, 360GB HDD, Intel® Core2® Duo Mobile T8300 2.4GHz, ATI Mobility Radeon HD 3650 (256 MB), 17''(WUXGA, 1920×1200, TrueLife™)

szabad
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 11. Jan 2008. 06:43

Post od szabad »

Pozdrav svima, ( posle dužeg vremena )
podesio sam e-mail ( dva naloga ) i lepo skidam poruke ali ne mogu da šaljem poruke! Odlazni SMTP server su mi iz tehničke podrške rekli da mora da bude SMTP mob. operatera npr.: SMTP.062.rs; ali to nikako ne funkcioniše.
Zna li neko nešto o tome.
Unapred hvala

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Reci mi samo da li ti taj smtp treba za telenor mail ili za gmail.Ja koristim mondo mail da dobijam mailove sa mog sajta,a inace koristim gmail i oba mi perfektno rade
Note IV N9100 dual

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Reci mi samo da li ti taj smtp treba za telenor mail ili za gmail.Ja koristim mondo mail da dobijam mailove sa mog sajta,a inace koristim gmail i oba mi perfektno rade
Note IV N9100 dual

szabad
Novajlija
Novajlija

Post od szabad »

Koristim EUnet, danas sam opet pozvao telenor i ništa ne znaju.
Besmisleno je da ovakav telefon ne koristim i za takve stvari

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

szabad, EUnetov mejl mozes da proveravas ako se konektujes preko njih, isto tako je i za Tippnet !

szabad
Novajlija
Novajlija

Post od szabad »

IDzO: kako misliš preko njih? Ne misliš valjda da se kačim na njihov web mail?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

szabad, pa ako se ne konektujes preko EUneta ili Tippneta ne mozes da proveris mejl koji imas kod njih npr: xyz@eunet.yu ne mozes proveriti preko Tippneta nego samo ako se konektujes sa svojim EUnet nalogom! Isto vazi i obrnuto! Kapis? :)

szabad
Novajlija
Novajlija

Post od szabad »

Da vam javim da je proradilo!
Pretpostavljam da su, nakon što sam danas opet nazvao da provere da li je možda do njih, opet proverili podešavanja koja su do njih.
Znači odlazni SMTP server mora biti upisan server mobilnog operatera; kod telenora je to: SMTP.062.telenor.rs
Ja sam u ranijem postu upisao pogrešno server jer sam napamet iz glave pisao ali je inače bio dobro upisan; izgleda da se moraju cimnuti oni ako nešto ne štima.
Hvala svima na trudu

monk
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Apr 2008. 02:45
:: Nokia E61i

Post od monk »

Imam jedan problem. Kada pokušam da se konektujem na net preko WiFi-ja izbaci mi poruku ''Nema odgovora mrežnog prolaza''! Inače mrežu pronađe normalno. Čini mi se da je problem negdje u komunikaciji računar - mobilni! Inače imam ruter ali nisam podešavao nikakv filtering... Radio je normalno do skora!
Nokia E61i - Blumax 101 GPS receiver - SonyEricsson T230i, P800
http://www.uredikutak.com/

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Nije do telefona nego do rutera. Ocito da se negde pokarabasilo sa adresama, i sa network bridge-om. Sustina je da Internet ne ide kroz ruter, pa ces morati to manuelno da ispodeshavash. Sigurno je do toga.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

ZzHn
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 20. Jun 2006. 18:28
:: Xiaomi A3/128 Grey

Post od ZzHn »

Ljudi,imam problem(cic) sa e61...
Naime,kada krenem u npr. propustene pozive da pritisnem >>options<< na neki broj (da ga sacuvam jeli) on jednostavno nece da prihvati? a svuda drugo radi :? tako i sa slikama npr,u meniju hoce,kao i u galeriji,ali na sliku nece,i tako u svemu,znaci cim dodjem do "krajnjeg fajla" (kad nema vise kud) tel. me kulira za options ...I tako svuda,na svakom fajl-u,u svakom programu.
To mi se nije desavalo, inace uopste ne baguje .Jeli se kome desavalo isto? sta da se radi?
.

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 27. Mar 2006. 14:04

Post od sssikisss »

Ja nisam imao tih problema na E61, kod mene je sve to sljakalo, doduse ja sam imao poslednju verziju software-a (mislim da je i sada to najnovija), mozda je do njega...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

ZzHn, jesi probao da iskljuchish/ukljuchish fon? Znam da je bezveze, ali ponekad reshi sve. Elem, ako to ne reshi, onda resetuj fon sa 87370#, i mislim da ce to da reshi sve probleme. Pre toga, na kartici pobrishi direktorijume Data, private, resource, system i sys
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

ZzHn
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od ZzHn »

miodrage, Naravno,to sam odma uradio,ali nista nije pomoglo.

Nista,probacu sa resetovanjem pa valjda ce bit ok :wink: tnx
.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Miodrage je u pravu i ogromne su sanse da ce ti reset telefona resiti taj tvoj problem.Posle reseta su male sanse da telefon nastavi tako da "brljavi"
Note IV N9100 dual

ZzHn
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od ZzHn »

miodrage, to je bilo to :wink: thank u.
Za trenutak sam se iscimo da cu morati da mijenjam software...

Imam jos jedno pitanje,jel bi mogao da mi preporucis neki dobar mp3 player ? probao sam jedan (ne mogu da se sjetim kako se zvao) ali krs je... malo sam je nabudzio da bi slusao muziku,a ovaj player mi bas i neodgovara...
.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

ZzHn, po meni je najbolji music player LCG Jukebox i to 2.40,ali ja na zalost nikako ne uspevam da ga ubacim u tel jer mi i posle ubacivanja onog hosta i dalje izbacuje da nije ok online autorizacija.Zato ti ja preporucujem verziju 2.39
Note IV N9100 dual

ZzHn
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od ZzHn »

toda81, naso sam i instaliro verziju 2.15... dobar je :),ali vjerujem da je novija verzija jos bolja,sad nemam bas vrem. da googlam ali prvom prilikom skidam 2.40 verziju...

Svidja mi se sto nemoram da upotrebljavam joystick za svaku stvar... i bas je brz player.
mali off: inace ja sam kupio sluske genius HP-02 (mrzim Genius ali sam se odusevio slusalicama) i prezadovoljan sam,tako da ako je neko u nedoumici koje sluske da uzme nece se prevariti ako uzme ove.
.

Odgovori