Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
reinstalirao sam windows i inastalirao service pack 2.
skinuo sa nokie pc suite 7 i 100 puta ga instalirao i uninstalirao, ali on naprosto ne prepoznaje moj fon. connection wizard mi prijavljuje neku gresku i kao moram da reinstaliram aplikaciju i tako u nedogled!
sta da radim! telefon funkcionise kao mass storage, ali mi to ne vredi kada ne mogu da instaliram meni bitne stvari!!!
e pa i meni se to desavalo i mislim da sam formatirao c particiju i ponovo inst. windows. mozes da prebacis neku inst. na fon preko mass storage mod-a negde na memoriju kartice i posle da je nadjes i intaliras.... ako te mrzi da formatiras hdd!!!
Probaj ponovo da uniinstaliras PC Suite i pogledaj u Add or remove programs da li ti je ostao neki zaseban drajver za povezivanje telefona preko USB kabela pa ga izbrisi!
Ja sam imao slican problem kada sam brisao suite pa ga ponovo stavio i nije hteo da mi prepozna fon, pa sam ga ponovo obrisao i nasao sam u Add or remove programs zaostao drajver za USB konekciju. Kada sam njega obrisao i ponovo nabacio PC Suite sve je radilo kako treba!
Ja sam imao i jos uvek imam problem sa PC Suite,otkako sam kupio N73 ne mogu taj tel da povezem sa kompom nikako,nece pa nece,reinstalirao sam PC Suite 1000 puta i nece,mislio sam da je do kabla,ali nije,na bilo kom drugom kompu radi (probao sam u skoli na krsu od kompa i radi bez problem),napominjem da kod mene nece da radi ni kao USB mass storage, na svakom drugom kompu radi i jedno i drugo.Cudno je da,kada povezem moj stari tel N70 preko tog istog kabla i preko iste verzije PS Suite radi bez problema.Stvarno cudan problem koji nikako da resim.Kada povezujem tel preko USB mass storage izadje mi poruka:
"One of the USB devices attached to this computer has malfunctioned,and Windows does not recognize it.For assistance in solving this problem,click this message"
Koliko sam razume uredjaj je visefunkcionalan i windows nemoze da ga prepozna.Ali zato onda na svakom drukom kompu radi bez problema,a kod mene N70,kao sto sam vec napisao radi OK a N73 nece!?.Napominjem da sam probao i druge USB portove na kompu imam ih 4 i na svako isti problem.
IDzO, danas sam to uradio nekoliko puta i rucno skinuo neke drajvere iz add or remove programs, ali i dalje ne fercera! miodrage, jel ima Cleanera na Nokia sajtu ?
iskoristio sam savet koji mi je dao tuxonko i prebacivao sam app. u mass s. tako da sam ih odatle pokretao. uspeo sam da se malo poigram sa sistemskim fajlovima i da instaliram brdo stvari, ali mi srecu i dalje kvari taj PC Suite!!!
ako neko ima jos neki predlog?
ne reinstalira mi se windows!!! to sam radio pre nedelju dana!!!
Probaj da nadjes program Revo uniinstaler (mislim da se tako zove) on cisti repove zaostalih programa na kompu pa preko njega ocisti to sta mu smeta ili ponovo formatiras C particiju ponovo stavi Win i onda ces videti da li ce raditi!
Jesi li PC Suite instalirao na C ili neku drugu particiju?
Ako ti se ne radi format pa instalacija onda pokusaj sa ovim ili nekim slicnim programom da ocistis repove!
Probaj ponovo instalirati PC Suite pa onda nabaci neki program za ciscenje repova i onda tek preko tog programa brisi Suite pa mozda i uspe!
e da, preko bluetooth-a ce ti sve raditi, mislim da sam ja tako resavao taj problem!!! ali nije to krajnje resenje. npr. probaj na nekom dugom kompu da inst. pc suite i videces da ce raditi... to znaci da je do winows-a, SIGURNO!!!
drugari, nakon nekoliko dana mucenja, konacno sam resio problem sa pc suitom!
verzija koju sam skinuo sa nokia sajta 7.0.82 nije bila ispravna.
pronasao sam 7.1.11 ver. i instalirao i sada radi extra.
krenuo sam u tovarenje fona igricama i programima!
jos jednom hvala svima na savetima, nadam se da ce nekome koristiti!!!!
miodrage, Da,znam da bi reinstalacija windowsa trebalo da resi problem,ali me mrzi da reinstaliram windows,treba ponovo sve ubacivati...ma ima brdo posla oko toga,a izmedju ostalog zanima me zasto nece da radi kada nokia N70,kao sto sam vec i napisao radi,a moja nece!?
Miškoni napisao:Pošto se često dešava problem oko instalacije drajvera za PC Suite ili NSU - evo rešenja koje u većini slučajeva pomaže:
Pronađite fajl wdf01000.sys u C:\Windows\System32\Drivers i prebacite ga na neku drugu lokaciju (sa cut/paste). Pokrenite reinstalaciju drajvera ili kroz "update driver" u Device Manager-u pustite Windows da sam pronađe već instalirane drajvere. Ako sve prođe kako treba - fajl wdf01000.sys će se pojaviti u "Drivers" folderu, ako ga nema - iskopirati sačuvan fajl nazad i to je to.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.