Nokia 6220 classic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- shocky
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
Igor88bg, probacu...
Jel mogu od ovog nesto da obrsisem sa kompa?

Updatejtovao sam u zadnju ver. Nokia PC Suite-a.
----------------------
Kako da namestim da kada jednom uparim fon i komp preko BT-ta da me vise fon ne zapitkuje i da prestane da non-stop zapitkuje da li hocu da primim sa kompa to i to?
Jel mogu od ovog nesto da obrsisem sa kompa?

Updatejtovao sam u zadnju ver. Nokia PC Suite-a.
----------------------
Kako da namestim da kada jednom uparim fon i komp preko BT-ta da me vise fon ne zapitkuje i da prestane da non-stop zapitkuje da li hocu da primim sa kompa to i to?
- shocky
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
Imam jos pitanja pored onih od gore
.
Ne svidja mi se sto nema log sms tj kolko sam poruka poslao i kolko sam primio, takodje mi se ne svidja sto nema opciju "recently sent" opciju za slanje poruka.
Vidim da ima eng-eng recnik. Da li ima takodje i eng-srp i srp-eng recnik da se nabavi?
Da li mogu da uklonim da mi ne vidi, po meni totalno nesto ne bitno, "show open apps." sto stoji kada udjes na "options".
Na svakom mobu sam praktikovao da mu stavim "phone pass" koji uvek trazi pri paljenju tel-a (ranije nokije su prepoznavali karticu pa su taj pass samo trazili kada se ubaci nova kartica). Nesto mi nije jasan pass kod njega.

Ne svidja mi se sto nema log sms tj kolko sam poruka poslao i kolko sam primio, takodje mi se ne svidja sto nema opciju "recently sent" opciju za slanje poruka.
Vidim da ima eng-eng recnik. Da li ima takodje i eng-srp i srp-eng recnik da se nabavi?
Da li mogu da uklonim da mi ne vidi, po meni totalno nesto ne bitno, "show open apps." sto stoji kada udjes na "options".
Na svakom mobu sam praktikovao da mu stavim "phone pass" koji uvek trazi pri paljenju tel-a (ranije nokije su prepoznavali karticu pa su taj pass samo trazili kada se ubaci nova kartica). Nesto mi nije jasan pass kod njega.
Pazi ovako brate kao prvo decko je NEJASAN kao trece jell treba da nagadjam kao 4 to to je potpuno isto delovalo kao da oce pin kod na startu da ukljuci!Vlada Zem napisao:shocky, verovatno misliš kao na Nokia dumb modelima, "security level - phone" da traži šifru po paljenju/menjanju SIM kartice, to na 6220c fabrički nema, možda neka 3rd app, a to bi ti KULTURNO mogli reći vlasnici istog modela!
Ps sta je to Remote phone lock?
The remote phone lock is a feature that's been on some E series models for a while.
The feature allows you to lock the phone and memory card with a security code by sending a pre-defined text message to the phone.
So if someone steals or you lose your phone you should borrow another phone quickly and text yourself the trigger message.
The feature allows you to lock the phone and memory card with a security code by sending a pre-defined text message to the phone.
So if someone steals or you lose your phone you should borrow another phone quickly and text yourself the trigger message.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●