Nokia 6220 classic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

scepo, nemoj da se brines ne klima mu se nijedna maskica. Lupali su mnogi gluposti da se kamera otvara u dzepu, ali to nije tacno. Uzmi ovaj telefon najbolji je.

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

scepo, ja licno nemam tih problema a imam 2 x 6220c ne znam neki kukaju da im nesto skripi... mada tel je vrhunski!

shocky
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
:: Samsung A52s

Post od shocky »

Uz mob sam dobio Nokijinu karticu od 1gb. Ja imam svoju od 2Gb. Kada sam je ubacio (tu od 2Gb) nigde ne mogu da vidim sadrzaj te kartice na kojoj ima oko 300-400Mb, gledao sam samo u Galeriji. Sta nije u redu? Kartica je ispravna i na drugom mobu 6131 mogu da je ocitam.

scepo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 04. Avg 2008. 19:28

Post od scepo »

Kupih ga, prvi su utisci odlicni , mislim da sam kupio mnogo dobar tel. Igore88bg hvala na savjetima .

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

uradi format,a to ces urediti : File Manager memory card options FORMAT! To je to :-) .

swiss
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 30. Okt 2008. 02:31

Post od swiss »

Igore88bg, da li je potreban neki gps modul uz ovaj tel za navigaciju ili samo treba instalirati gamin ili neki drugi program?

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

Samo instaliras Garmin i nista vise 6220 ima integrisan modul tako da opusteno:-) .

shocky
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od shocky »

Igor88bg, probacu...

Jel mogu od ovog nesto da obrsisem sa kompa?
Slika

Updatejtovao sam u zadnju ver. Nokia PC Suite-a.

----------------------

Kako da namestim da kada jednom uparim fon i komp preko BT-ta da me vise fon ne zapitkuje i da prestane da non-stop zapitkuje da li hocu da primim sa kompa to i to?

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

nikako ps ko covek uzmi USB i kopiraj sta se patis sa Bt-om?????? .

shocky
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od shocky »

Imam jos pitanja pored onih od gore :oops: .

Ne svidja mi se sto nema log sms tj kolko sam poruka poslao i kolko sam primio, takodje mi se ne svidja sto nema opciju "recently sent" opciju za slanje poruka.

Vidim da ima eng-eng recnik. Da li ima takodje i eng-srp i srp-eng recnik da se nabavi?

Da li mogu da uklonim da mi ne vidi, po meni totalno nesto ne bitno, "show open apps." sto stoji kada udjes na "options".

Na svakom mobu sam praktikovao da mu stavim "phone pass" koji uvek trazi pri paljenju tel-a (ranije nokije su prepoznavali karticu pa su taj pass samo trazili kada se ubaci nova kartica). Nesto mi nije jasan pass kod njega.

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

shocky, pa sta ce si symbian onda????? ne vidim svrhu sta ce tebi ovakav telefon u opste ?:-) imas recnika koliko hoves takodje i msg log itd samo se sce nakdnadno ubacuje!

shocky
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od shocky »

aha, pa nisam znao da bas sve to moze naknadno da se ubaci.

jel znas za ovo "show open apps." i za pass sto sam pitao?

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

pa to ti je TASKBAR :-) kao kod windowsa nadam se da znas to?:-) tj sve otvorene aplikacije (Programi) a sta sa passwordom??? PIN KOD???
Settings/general/Phone and Sim/ PIN code request on!

shocky
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od shocky »

ne pin code, rekao sam code za sam fon. Ima samo 'phone autolock period' izgleda da ne poseduje lock za ovo sto sam naveo.

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

Sta pricas ti zivota ti te kazes kada se palo te kada se lockuje ima i to u security PHONE AUTOLOCK PERIOD!!!! mislim stvarno postejs smesan!
Ste ti hoces u stvari??? budi jasan covece ja sam sve sto sam imao na drugima nasao i na ovom al ti si brate totalno neprecizan sa pitanjima!

shocky
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od shocky »

Niko ne trazi od tebe da mi odgovaras tako da nemoj podjebavati u suprotnom tvoja pomoc je bespotrebna. To sto ne mozes da skontas sta kazem to je do tebe...
Postoji pass code koji sluzi kada isk/uklj mob on ti taj pass trazi (to je onaj po defaultu 12345)

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

shocky, ja to u ZIVOTU na nokiji nisam video ja se kladim da te niko ne razume!!!! !

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

shocky, verovatno misliš kao na Nokia dumb modelima, "security level - phone" da traži šifru po paljenju/menjanju SIM kartice, to na 6220c fabrički nema, možda neka 3rd app, a to bi ti KULTURNO mogli reći vlasnici istog modela!

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

Vlada Zem napisao:shocky, verovatno misliš kao na Nokia dumb modelima, "security level - phone" da traži šifru po paljenju/menjanju SIM kartice, to na 6220c fabrički nema, možda neka 3rd app, a to bi ti KULTURNO mogli reći vlasnici istog modela!
Pazi ovako brate kao prvo decko je NEJASAN kao trece jell treba da nagadjam kao 4 to to je potpuno isto delovalo kao da oce pin kod na startu da ukljuci!

Ps sta je to Remote phone lock?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

The remote phone lock is a feature that's been on some E series models for a while.

The feature allows you to lock the phone and memory card with a security code by sending a pre-defined text message to the phone.

So if someone steals or you lose your phone you should borrow another phone quickly and text yourself the trigger message.

Odgovori