Hoces reci da se jos glasnije cuje,ili?Vincent napisao:Recimo, jednim updateom je kompletno promijenjen muzički plejer, ubačen je nalik onom iz N91 i 5700. Zaista su ga unapređivali dosta, što se očigledno još uvijek isplaćuje, čim izdaju novu verziju.
Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Mislio sam izgledom, nisam siguran za glasnoću... Na zvučnicima je neuporedivo glasniji od N91, ali na slušalicama mislim da nije. Ne vjerujem da su mu pojačavali i glasnoću, mada, ko zna...
Pozdrav!
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
upravo sam instalirao verziju softvera 4.0839.42.0.1 ... jedina je razlika u tome što hack više ne radi
... a evo posle par sati korištenja (slušanja mp3) imam utisak da plejer daje bolji (kvalitetniji) i glasniji zvuk u sluškama sa više basa 

Poslednja izmena od zoreli u Čet, 06. Nov 2008. 04:52, izmenjeno 1 put ukupno.
16 godina na forumu MOBILNISVET
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Pisao sam ja o tome da se ne zezete tim najnovijim verzijama softwera jer cete ostati bez app i uzivanja u symbianu,ali...Logicno je da nista drasticno ne moze da se promeni,tj "od babe je nemoguce stvoriti devojku" jer ce se negde sigurno naci rastegnuta koza.Sada sam 99% siguran da je nokia zastitila i sve ostale tel
Note IV N9100 dual
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 31. Avg 2008. 01:34
Bas glupo sto vise nema hacka na t0j najn0vij0j verziji, dal je makar n0kia stavila foru da m0gu da se brisu teme?! Kako da obrises temu bez hakovanja?! Kako da instaliras neke app bez hacka?! Kako da kupim neki n0viji symb tel kad znam da verovatn0 necu m0ci da hakujem tel?! Po meni... Symb bez hacka... Mnogo, mnogo glupo!
Poz.! Imam Nokiu n73 me i verziju softvera v.4.0812.4.2.1 koji je tako kupljen, znaci nije azuriran softver. Interesuje me da li telefon moze da se hakuje i napominjen da prvi put nisam uspeo da hakujem telefon. Ko ima ovu verziju softvera a pokusao je hack ili mozda hakovao telefona molim neka javi. 

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 29. Okt 2008. 17:45
dakle danas sam postao vlasnik tako ocekivane n 73 me za te pare vredi ... znam lika sto je pre par meseci puko 450e za n95 8gb mada ako cemo realno bez zailazenja oko sitnica ... jedan te isti fon ...
pitanja
1. posto nisam dobio usb jel mogu da radim upgrade preko bluetoota posto imam mogu slike itd da prebacim a da li moze upgrade ? to jes dal vredi prebacivati ovako preko bluetoota slike muziku ili vredi dati pare za usb ? posto ljudi uglavnom rade u obrnutom smeru imaju usb a kupuju bluetoot.
2. dobio sam los dzojstic (ne radi levo desno) uz mob (polovan) pa cu ga menjti za 10-15 u servisu. jel ce se i dalje vadiiti dzojstik ako stavim nov .. dal je on nekako zalepljen ? ili kad se razmrda on ipada kad ga povuces noktima ?
3.hvala unapred na odgovorima
pitanja
1. posto nisam dobio usb jel mogu da radim upgrade preko bluetoota posto imam mogu slike itd da prebacim a da li moze upgrade ? to jes dal vredi prebacivati ovako preko bluetoota slike muziku ili vredi dati pare za usb ? posto ljudi uglavnom rade u obrnutom smeru imaju usb a kupuju bluetoot.

2. dobio sam los dzojstic (ne radi levo desno) uz mob (polovan) pa cu ga menjti za 10-15 u servisu. jel ce se i dalje vadiiti dzojstik ako stavim nov .. dal je on nekako zalepljen ? ili kad se razmrda on ipada kad ga povuces noktima ?
3.hvala unapred na odgovorima

Dobrodašao na forum
1. Za upgrade ti je potreban kabel jer ne može preko bluetooth-a. Po meni vredi dati pare (nije uopšte ni skup) jer je transfer podataka znatno brži nego preko bluetooth-a.
2. Neće se vaditi ni u kom slučaju ako staviš nov. Kod mene se onomad nakon pola godine korišćenja malo razmrdao, ali ni slučajno nije mogao da ispadne šta god da sam mu radio.
3.
Kupio si sjajan fon...

1. Za upgrade ti je potreban kabel jer ne može preko bluetooth-a. Po meni vredi dati pare (nije uopšte ni skup) jer je transfer podataka znatno brži nego preko bluetooth-a.
2. Neće se vaditi ni u kom slučaju ako staviš nov. Kod mene se onomad nakon pola godine korišćenja malo razmrdao, ali ni slučajno nije mogao da ispadne šta god da sam mu radio.
3.