Nokia 6220 classic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

IDzO, probao ne radi mi brate sa txt porukom mozda moram zameniti sim prvo???? ?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Moracas proguglati jer stvarno nemam pojma kako program (zastita) funkcionise! :wink:

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

IDzO, ma nije ni vazno ima jedno zilion fja za koje nikada cuo i ne znamimaju me :-) Ps porbao sam ono i sljaka samo moras i velicinu sloa da nisanis kada ubodes fon ti vrate poruku u zazonu sve je zakljucano itd :-) nije losa stvar! !

ivankv
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 19:23

Post od ivankv »

Moj problem. Sa svim verzijama opere dok je aktivna u pozadini (a dugo je tako jer cesto proveravam rezultate) a neko me pozove (ili ja nekog pozovem) po zavrsetku razgovora telefon se restartuje. Probao sam da neke druge java aplikacije ostavim duze vreme da rade u pozadini ali onda nemam problema. I kad izbrisem operu sve je ok. Da li novi simbian pravi problem? Ima li neko slicnih problema i da li bi neko testirao svoj telefon na opisani način? Koju verziju opere koristite? Hvala

scepo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 04. Avg 2008. 19:28

Post od scepo »

Skljocka li i vama malo zadnja maska , tel je super jedino me to nervira sto kad ga zakljucavam ili kuckam poruke zadnja maska pomalo skljocka .

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

scepo, Meni nista ne skljocka mada sam cuo da e njih dosta zale na to! jos jedan razlog zasto ne kupiti fon kod nas! ! Ps probao sa operom mini sljaka sve extra dzabe sam trosio kr :-( ahhaha

shocky
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
:: Samsung A52s

Post od shocky »

Vlada Zem napisao:shocky, verovatno misliš kao na Nokia dumb modelima, "security level - phone" da traži šifru po paljenju/menjanju SIM kartice, to na 6220c fabrički nema, možda neka 3rd app, a to bi ti KULTURNO mogli reći vlasnici istog modela!
Jasno pitanje i jos jasniji odgovor. Hvala na odgovoru.

syncrogti16v
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 17. Nov 2008. 02:18

Post od syncrogti16v »

znate ljudi sta bih vas ja pitao? Imam nokiu 6220 oko 2 meseca i sve sam zivo probao kako bi mi gps proradio ali sve je uzalud. :wacko: Ja sam inace iz Nisa i kada ga pustim da nadje my position on me i nadje ali vidi Nis kao dve crte i toliko. Problem je i kada bih gledao po drugim gradovima Srbije. Samo belina i toliko. Moj drug ima N82 i kako ga je kupio tako mu sve i radi. Tako da ako neko ima resenje za ovaj problem please neka odgovori jer nemam predstavu o cemu se zapravo radi.

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

syncrogti16v koristis nokia maps??? aj sada cu ti date mape na pp ako zelis??? ali ja mislim da je samo bg na mapi!:-) !

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

syncrogti16v, ne znam koji program koristis, ali je za symbian ubedljivo najbolji Garmin. Sto se tice samog Nisa nije lose odradjen, ali velikom broju ulica smerovi nisu dobro uradjeni, ne provaljuje slepe ulice... Kako su mi rekli ljudi iz infoteama na Nis ce dosta vise obratiti paznju sa novom verzijom koja ce biti uskoro.

syncrogti16v
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 17. Nov 2008. 02:18

Post od syncrogti16v »

Ne koristim nikakav program u tome i jeste problem i nista ne uspevam da instaliram. Pustite link ako imate za garmin 4,20,20 posto sam video da ga hvale ali ga ne nalazim bas nesto, pravo da vam kazem lutam. Unapred hvala.

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

syncrogti16v, instaliraj 5.0.10 hahah sta ce ti ta stara verzija sada je mnogo bolja nova PETICA :-)))) !

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 27. Mar 2006. 14:04

Post od sssikisss »

Ozbiljno razmisljam o kupovini ovog telefona pa me zanima sta se sve dobija uz njega, koja je velicina memoriske kartice, kakve su slusalice (da li da kupujem adapter i neke bolje)...

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

sssikisss, Adapter kupi, idee kartica od 1 gb ali planiraj kupovinu bar od 4 gb jer samo navigacija vuce oko 500 mb pa muzika slike video itd programi planiraj slobnodno dakle karticu i adapter :-)

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od sssikisss »

Igor88bg tako sam i ocekivao, zanima me jos samo da li je cvrsr jer sam imao N82 koji je uzasno krckao (a uzeo sam od ovlascenog distributera) i to me je izludjivalo

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

sssikisss, meni licno ne skripi i ja sam imao n82 Black to vec svi znaju :-) skripao je poprilicno taster za dizanje sluske i prekid i ploca kod tastature naravno i meni dugme i prodao ga za male pare tada starog samo 2 nedelje i ovaj 6220 classic imam oko 5 meseci ne skripi nista brate ali iskreno ovaj nije za nase trziste i mnogo je bogatije odradjem i da ovo je iz prve limitirane serije komad pa imam i neke aplikacije koje vidim da u nasim radnjamaa nema npr eierless keyboard,zip itd ali to je najmanji problem potrudi se naci kvalitetan telefon nemoj ga svuda kupovati i naci ces masinu koja je kvalitetna i kod nas 100% samo pazi gde uzimas !:-)

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od sssikisss »

Igor88bg pa ja bih telefon uzeo od ovlascenih distributera sto naravno ne znaci da ne moze nesto da mu fali ali mislim da je sansa za to kod njih najmanja. Kad sam uzimao N82 bio sam bez daha tih desetak minuta kojih sam proveo u radji, N82 je telefoncina ali me je posle izludjivalo sto je cvileo kad god sam ga uzeo u ruke i ne bih da kroz to prolazim ponovo...

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

sssikisss, krvo proveri i kod ovlascenjih pa ga tek onda uzmi sta da ti kazem n96 skripi ubija proveri brate neki su govorili da im i ovaj skripi moj zaista ne skripi ali... obrati paznju!

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od sssikisss »

Igor88bg hvala puno na odgovorima,
naravno da cu ovog puta obratiti paznju na sve ;) 8) .

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

sssikisss, znaci tel je generalno vise nego odlican ali naj iskrnije mislim da generalni uvnoznici mogu imati skart modele znam iz pouzdanih izvora da su cuveni N73 uvaljivali telenor merezi sve skart modele koji je ubrzo izbacen iz telenorove ponude jer je bili suvise reklamacija! Tako da brate licno misljenje je da uzmes preko tel on je legalno napolju 359 tako da bi se ja licno opredelio za takkvu kupovinu razmisli pa..:-)

Odgovori