Nokia 6220 classic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Moracas proguglati jer stvarno nemam pojma kako program (zastita) funkcionise! 

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Moj problem. Sa svim verzijama opere dok je aktivna u pozadini (a dugo je tako jer cesto proveravam rezultate) a neko me pozove (ili ja nekog pozovem) po zavrsetku razgovora telefon se restartuje. Probao sam da neke druge java aplikacije ostavim duze vreme da rade u pozadini ali onda nemam problema. I kad izbrisem operu sve je ok. Da li novi simbian pravi problem? Ima li neko slicnih problema i da li bi neko testirao svoj telefon na opisani način? Koju verziju opere koristite? Hvala
- shocky
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
Jasno pitanje i jos jasniji odgovor. Hvala na odgovoru.Vlada Zem napisao:shocky, verovatno misliš kao na Nokia dumb modelima, "security level - phone" da traži šifru po paljenju/menjanju SIM kartice, to na 6220c fabrički nema, možda neka 3rd app, a to bi ti KULTURNO mogli reći vlasnici istog modela!
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 17. Nov 2008. 02:18
znate ljudi sta bih vas ja pitao? Imam nokiu 6220 oko 2 meseca i sve sam zivo probao kako bi mi gps proradio ali sve je uzalud.
Ja sam inace iz Nisa i kada ga pustim da nadje my position on me i nadje ali vidi Nis kao dve crte i toliko. Problem je i kada bih gledao po drugim gradovima Srbije. Samo belina i toliko. Moj drug ima N82 i kako ga je kupio tako mu sve i radi. Tako da ako neko ima resenje za ovaj problem please neka odgovori jer nemam predstavu o cemu se zapravo radi.

- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
syncrogti16v, ne znam koji program koristis, ali je za symbian ubedljivo najbolji Garmin. Sto se tice samog Nisa nije lose odradjen, ali velikom broju ulica smerovi nisu dobro uradjeni, ne provaljuje slepe ulice... Kako su mi rekli ljudi iz infoteama na Nis ce dosta vise obratiti paznju sa novom verzijom koja ce biti uskoro.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 17. Nov 2008. 02:18
sssikisss, meni licno ne skripi i ja sam imao n82 Black to vec svi znaju
skripao je poprilicno taster za dizanje sluske i prekid i ploca kod tastature naravno i meni dugme i prodao ga za male pare tada starog samo 2 nedelje i ovaj 6220 classic imam oko 5 meseci ne skripi nista brate ali iskreno ovaj nije za nase trziste i mnogo je bogatije odradjem i da ovo je iz prve limitirane serije komad pa imam i neke aplikacije koje vidim da u nasim radnjamaa nema npr eierless keyboard,zip itd ali to je najmanji problem potrudi se naci kvalitetan telefon nemoj ga svuda kupovati i naci ces masinu koja je kvalitetna i kod nas 100% samo pazi gde uzimas !:-)

Igor88bg pa ja bih telefon uzeo od ovlascenih distributera sto naravno ne znaci da ne moze nesto da mu fali ali mislim da je sansa za to kod njih najmanja. Kad sam uzimao N82 bio sam bez daha tih desetak minuta kojih sam proveo u radji, N82 je telefoncina ali me je posle izludjivalo sto je cvileo kad god sam ga uzeo u ruke i ne bih da kroz to prolazim ponovo...
sssikisss, znaci tel je generalno vise nego odlican ali naj iskrnije mislim da generalni uvnoznici mogu imati skart modele znam iz pouzdanih izvora da su cuveni N73 uvaljivali telenor merezi sve skart modele koji je ubrzo izbacen iz telenorove ponude jer je bili suvise reklamacija! Tako da brate licno misljenje je da uzmes preko tel on je legalno napolju 359 tako da bi se ja licno opredelio za takkvu kupovinu razmisli pa..