Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Mislis preko bluetooth-a da povezes komp i telefon za prenos podataka?
Ako na to mislis odes u prodavnicu kopjutera i kupis BT uredjaj koji je oko 1000 din i ubacis ga u USB na kompu i aktiviras program na kompu i BT na mobu i kada se pronadju mozes prebacivati fajlove.
Mnogo ti je brze da prebacujes fajlove preko USB kabela!
komar, e neka radi i treba!
Pozdrav!
Ako na to mislis odes u prodavnicu kopjutera i kupis BT uredjaj koji je oko 1000 din i ubacis ga u USB na kompu i aktiviras program na kompu i BT na mobu i kada se pronadju mozes prebacivati fajlove.
Mnogo ti je brze da prebacujes fajlove preko USB kabela!
komar, e neka radi i treba!

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 25. Nov 2008. 14:55
Ljudi sta da radim?
Kupio sam tel od MTSa i sve je super radilo 2 dana i instalirao GArmin i pokazivao sve ok. Onda se u jednom momentu zakuco i ja ga iskljucio i ukljucio ponovo. i od tada se usporio uzasno...kad treba da otvori poruke ili bilo sta drugo treba mu po 2-3 min... Ne znam sta mu je, kad ga iskljucim pa ukljucim radi normalno jedno vreme a onda opet krene da koci...cak neke stvari nece ni da otvori.
postoji li neki lek ili da ga nosim nazad u MTSservis?!!?

Kupio sam tel od MTSa i sve je super radilo 2 dana i instalirao GArmin i pokazivao sve ok. Onda se u jednom momentu zakuco i ja ga iskljucio i ukljucio ponovo. i od tada se usporio uzasno...kad treba da otvori poruke ili bilo sta drugo treba mu po 2-3 min... Ne znam sta mu je, kad ga iskljucim pa ukljucim radi normalno jedno vreme a onda opet krene da koci...cak neke stvari nece ni da otvori.
postoji li neki lek ili da ga nosim nazad u MTSservis?!!?

Poslednja izmena od kicadancer u Uto, 25. Nov 2008. 18:13, izmenjeno 1 put ukupno.
kicadancer, formatiraj memoriju telefona sa *#7370# i memorijsku karticu. Ali onda ces izgubiti sve podatke iz imanika, kalendara, programe...
-
- Slučajni prolaznik
Menu>Tools>Utilities>Memory u nju udjes pa onda>Options>Format memory card .
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Mali milion puta sam pisao da mmc nema uopste potrebe da se formatira jer ako je problem do mmc samo je potrebno da se hackuje telefon,da se instalira x-plore na C i da se klikne na ikonicu capsOFF.Zatim treba uci u x-plore pa kliknuti na br nula i stiklirati sve opcije i posle toga kliknuti back.Zatim udji na E i tu pobrisi foldere data,private,resource,sys i system.Posle toga lepo odradis reset tel sa *#7370# i tel ce biti kao nov i sve ce raditi savrseno
Note IV N9100 dual
Pa nije rekao koja mu je verzija sw-a!
Znas i sam da na v30 nije moguce hakovanje, tako da nije ni ovo neki veliki posao .
Znas i sam da na v30 nije moguce hakovanje, tako da nije ni ovo neki veliki posao .
-
- Slučajni prolaznik
Imas temu sa najkorisnijim programima pa tu mozes naci dosta informacija i videti sta drugi koriste.
Tema: viewtopic.php?t=8377
Tema: viewtopic.php?t=8377
http://www.youtube.com/watch?v=LqB4UdpUoGM pogledajte sta nokije prezivljavaju
Zato su i najbolje ovo ja mislim da nijedan proizvodjac ne primenjue!

- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Igor88bg imas vec temu o tome:
viewtopic.php?t=16690
viewtopic.php?t=16690
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Drugari,ima jedna stvar kod moje N82 koja me strasno iritira pa me zanima da li je isto tako i na vasim tf. Kada upalim kameru,namestim da ostrina slike bude visoka,kada je ponovo upalim ona mi vrati da ostrina slike bude normalna. Da li je to normalno?! Kod prethodne N82 to nisam primetio pa rekoh vas da pitam
Inace,Made by Nokia je tf a SW V 30.0.019.