Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Mozes takodje da vidis ceo sms i naravno od koga je ako koristis Best.Full.Screen.Message.v1.0.S60v3,a ako hoces da vidis text poruke u vidu trake onda skini S60Ticker.v1.05,a ako hoces da sacuvas poruke u obliku txt fajla na korenu E onda skini app smsexporter-1.08
Ne znam zbog cega nece da mi otvara sam poruke Best FS Mesagge?inace koristim Handy Shall(pa ne znam da zbog njega nece da radi?) koji je stvarno super,inace svi Handy programi ekstra obavljaju posao
Prevideo sam totalno da 6220 classc ima jos xenon-ski blic. Nije mi jasno sto nisu napravili jos neki model sa xenon-om?! Izgleda da su se zaj... sa n82 jer je totalno kompletan tf kao nekada 5110
toda81, da evo postavljam ga na rapidshare! Kome treba na pp pa da proba na netu tvrde da radi mada neki tvrde da ne radi jer ih izbacuje program probajte! .
Igor88bg, ako mislis na Drakkarious 3.01 hack taj ne radi na N82 na v30 verziji ali navodno radi na novijim verzijama sw-a na N95 i N95 8gb (barem sam ja na takve informacije naleteo).
Ako ne mislis na taj hack prosledi mi rapidshare adresu na PP pa da probamo!
@kljun
Isprobao sam Handy Shell... Programcic je krajnje interesantan i radi svoj posao korektno!
@toda81
Smartphoneware Best Full Screen Message je aplikacija koja mi je nedostajala!!! btw, morao sam da uklonim Handy Shell, kako bi nesmetano radila svoj posao!!!
jel neko ima na n82 sandisk od16gb. jel usporava fon. i da li je neko koristio fon umest dvd na tv tj da li moze da se pusta obican divx film za pc (npr 700mb) sa nekog playera na fonu preko kabla na tv.
i da li postoji konvertor kome posle konvertovanja filma ton nije pomeren kao kod SmartMovie Convertera, e pa hvala
hvala na odgovorima
Poslednja izmena od milkobgd u Ned, 14. Dec 2008. 04:00, izmenjeno 3 puta ukupno.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.