Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
milkobgd mozes preko core player-a da pustas avi clipove, ne garantujem da ce ici glatko.
Neki su stavljali mem. od 16GB, i radi.
Neki su stavljali mem. od 16GB, i radi.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 25. Nov 2008. 14:55
Pozdrav,
nokia sports tracker
danas sam prvi put isprobao ovu aplikaciju na n82, mogu vam reci da radi odlicno.
Potrebno je da skinete dati program sa njihovog sajta, instalirate u telefon, uclanite se na sajtu i pomocu datog user name i password-a odradite upload sa telefona na net.
Sam program se kaci na satelite i belezi predjeni put, prosecnu brzinu...., razni grafikoni istatistike...
https://sportstracker.nokia.com/nts/main/index.do
ps. dobro nam dosao veliki brate
nokia sports tracker
danas sam prvi put isprobao ovu aplikaciju na n82, mogu vam reci da radi odlicno.
Potrebno je da skinete dati program sa njihovog sajta, instalirate u telefon, uclanite se na sajtu i pomocu datog user name i password-a odradite upload sa telefona na net.
Sam program se kaci na satelite i belezi predjeni put, prosecnu brzinu...., razni grafikoni istatistike...
https://sportstracker.nokia.com/nts/main/index.do
ps. dobro nam dosao veliki brate
Podrzava karticu od 8 GB i kako sam zakljucio iz tudjih primera radi sve bez problema .
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Menu -> Tools -> Utilities -> 3-D Tones i tu podesavas sta i kako hoces da ti zvoni.
P.S. Nemoj pisati velikim slovima jer se to smatra VIKANJEM i dobices opomenu od moderatora.
P.S. Nemoj pisati velikim slovima jer se to smatra VIKANJEM i dobices opomenu od moderatora.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Pa i taj v.31 za N95 je ustvari samo mamac za masu, da update-uju svoje telefone pa da onda vise ni oni ne mogu da ih hack-uju. Nisam cuo za bilo kakva znacajna poboljsanja u odnosu na v.30
Za moju N95 8gb i dalje je zadnja verzija v.30, ali pretpostavljam da ce i za nju uskoro izaci v.31(da ni ona ne bi vise mogla da se hack-uje, naravno ne pada mi na pamet da uradim update kad izadje)
Za moju N95 8gb i dalje je zadnja verzija v.30, ali pretpostavljam da ce i za nju uskoro izaci v.31(da ni ona ne bi vise mogla da se hack-uje, naravno ne pada mi na pamet da uradim update kad izadje)
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Pa i ja mislim da nece provaliti zastitu pa bas zato i pitam jer ni ova v 30 nije najsjajnija.bestboy napisao:
Cemu vredi novi sw ako na njemu nece raditi hack

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
janka_88, Neki cene da nista od haka za nove serije nokia aparata jer nokia strucnjaci kazu da su godinu dana radili na zastiti telefona kao sto vidis vec 3 meseca nista od hacka znaci da se poprilicno oduzilo no sve moze da se probije samo treba naci nacin kako! Ja sam nasao par satro hakova za koji lik tvrdi da radi dao sam nekima pa nek probaju!
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Ljudi kakav je kod vas zvuk na slusalicama? Koristim standardne slusalice koje idu uz njega i ekvalajzer je podesen na BAS POJACAN i nista nisam dirao ali je zvuk iako na 100% poprilicno slab i ima veoma slab bass. Verzija softvera je V30.0.019.
Kad sam u sobi i nekako se moze slusati, ali npr. na ulici vise cujem okolinu nego zvuk iz slusalica.
Ocekivao sam puno vise, ne znam da li je to do slusalica ili....? Na mojoj N73 je ubjedjivo jaci zvuk i kvalitetniji bio nego na N82.
Kad sam u sobi i nekako se moze slusati, ali npr. na ulici vise cujem okolinu nego zvuk iz slusalica.