Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Nasledio sam ovaj telefon i on je u uzasnom stanju
da li neko moze da mi preporuci neke dobre i korisne programe? odnosno "obavezne"(npr. antivirus)
ako moze link za download
Linkove neces dobiti jer je na forumu zabranjena piraterija.
Sto se tice opisa programa i sta ostali clanovi koriste pogledaj ovde: viewtopic.php?t=8377
Samo da obavestim korisnike N73 da su u prodaju pustene Mini SD kartice od 4 GB.Kod nas ih ima marki Transcend i Take MS.Vise informacija na itsvet.com
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ma moje misljenje je da je za svakog korisnika koji koristi N73 plafon 2GB. Sve preko toga je preopterecenje za telefon i nerviranje korisnika kad pocne gadno usporavati telefon...
da li ima neki programcic za uvecavanje slova u sms poruci,zumiranje za corave, a po najvise me nervira kad gledam stanje, em sitna brojka, em ne mogu da je markiram i sacuvam,....
napalm death napisao:Kome treba sertifikat kada uz 2 fajla i 5 minuta se moze ubaciti "instaler" s kojim zaobilazis ne potpisane i zasticiene aplikacije.
Severnjaca,upravo sam ti poslao moj tutorijal sa svim potrebnim app kako da hacknes telefon.Samo ispostuj moje uputstvo i za par minuta ces moci da instaliras svaku app i naravno da cackas po systemu
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.