Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 23:33
- :: Lumia 1020
-
- Redovni učesnik
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 12:31
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 12:31
Kao i svaki novi symbian ovaj novi 9.4 ima bagove ali ja ih jos uvek nisam nasao. Telefon je jako brz mada sam ja napunio karticu tek nesto vise od 1GB ali mislim da ce i sa punijom karticom da radi brzo. Ni jednom mi se nije resetovao a ceo dan ga nesto cackam. Baterija je po mojoj proceni jako dobra posto kada sam uzeo telefon danas oko 2 baterija je bila oko pola a mozda i manje i ceo dan sam se zezao na telefon(muzika, camera, internet)i sve ostale opcije i evo tek sad mi se ispraznila. Kvalitet izrade je meni super posto nema nigde skripanja kao kod nekih nokia modela. Camera je danju dobrog kvaliteta a uvece nije za preporuku(ko hoce telefon da se slika neka uzme n82). U paketu dolazi sve ali bukvalno sve sa spiska koji je naveden u onom testu na ovom sajtu. Pa sad nemam pojma dali da menjas n958gb. To je tvoj izbor. Ja sam pre ovog telefona imao mnooogo telefona kao npr.n95, n958gb, n82 3 puta cak sam i imao windows mobile telefon i da vam kazem da je za mene symbian ZAKON. Cekao sam touch screen Symbian i docekao i ne nameravam da ga menjam skoro. Pozz za sve
BracaCakic, e hvala ti na odgovorima, samo ni nisi odgovorio na najbitnije pitanje, ajde kad mozes proveri kako radi navigacija, instaliraj garmina i probaj, kolko mu tre da uhvati signal ?! Od ovog odgovora zavisi dal cu menjati, i meni je symbian zakon, tesko bi mogao sebe zamisliti sa nekim prostim telefonom ! reci mi pri koriscenju, el koristis olovcicu, ili prstima uspevas da ga ubadas, mislim kolko je precizan ?
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 03. Dec 2008. 20:43
-
- Redovni učesnik
samo se pitam kako ste mogli da ga kupite/vidite i ostalo, kada i na nokiinom sajtu pise coming soon 
Mislim ne kapiram nista, haha, inace ja bih odma trazio da ga kupim, ako neko zna neka mi kaze gde se moze uzeti sem eBay, niti znam kako tamo da kupim niti su mi sigurni nesto, mom drugu sa neta blokirali racun...
EDIT: Nasao na Amazonu
, samo hoce li cena padati? I recite mi jel bolje ovaj ili iPhone?

Mislim ne kapiram nista, haha, inace ja bih odma trazio da ga kupim, ako neko zna neka mi kaze gde se moze uzeti sem eBay, niti znam kako tamo da kupim niti su mi sigurni nesto, mom drugu sa neta blokirali racun...
EDIT: Nasao na Amazonu

Sk8 OR DiE -- iPhone 3G 8GB
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 03. Dec 2008. 20:43
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Cola15, zavisi po kojim aspektima gledas. Recimo da je ekran i glatkoca interfejsa iPhone-a neprikosnovena, ali ovaj telefon je zato mnogo jeftiniji i samim tim pristupachniji, Symbian je, i time rekao bih vishe power-user friendly nego iPhone. Ako neko ne zeli da se petlja sa jailbreakovanjem iPhone-a onda je to najjednostavniji telefon na svetu, pravljen za idiote, ali sve sto taj telefon onda omogucava je ubacivanje multimedije, legalnih aplikacija i standardan fon. A ako neko voli da se petlja, sto nije ni najmanje jednostavno - e onda ima pristojnu mashinu. Evo juche sam video na netu video snimak, lik je ubacio dual boot u iPhone, i ubacio Linux u njega. Znachi seo sam na dupe!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!