Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
MilanDC
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 19. Dec 2008. 01:18

Post od MilanDC »

Ma nemoj zbog mene. Mene interesuje telefon, ali ne bih ga jos uzimao, do ne vidim kako ce se pokazati, a i dok mu se cena ne stabilizuje. Nego pitam ovako, kada si ga video, kakvi su ti utisci?

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

MilanDC, iskreno nisam ag cackao samo sam ga video ovako na koko sa onolikim ekranom deluje VAU :-) jos je imao neku sivu temu ma full izgleda e sada videcu kada ga ovaj nabavi da ga malo procackam :-)

Kopte3 Again
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 23:33
:: Lumia 1020

Post od Kopte3 Again »

na ebay-u moze da se nadje za 350€ samo su problem carine - ali i ovo moze da se resi ako prodavac naznaci gift i tako ih mimoidje.
I'd explain it to you, but your brain would explode.

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Bilo koji zvanicni prodavac i ozbiljna prodavnica tesko da ce da se mlate i da ti stavljaju da je gift, a sem toga nece bas uvek da upali kod carinika da je telefon gift.

Kopte3 Again
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Kopte3 Again »

nema oni sta da se "mlate", njima je svejedno, sem sto im je valjda u interesu da ti to prodaju pa kako god da ga zamotaju...
ja hocu da zabodem jedan preko ceske.. ali me cima taj vat, ne daje mi se dodatnih 70€ :ohmy:

BracaCakic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 12:31

Post od BracaCakic »

Ja sam kupio danas 5800 i mogu vam reci da je telefon vrh. Skroz sam zadovoljan njime. Ekran je za svaku pohvalu a i sve ostalo je meni super.pozz

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

Post od kostadin »

BracaCakic, ajde ako ti nije tesko da malo podetaljnije opises rad telefona, tipa, brzina rada, stabilnost softvera, kvalitet izrade uzivo, dodatna oprema, trajanje baterije i najbitniji razlog zasto bi ja menjao n95 8gb za ovaj, kako radi navigacija na njemu ?!!!

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

BracaCakic, daj stvarno daj nam malo detaljniji opis ovog telefona.
Najviše me interesuje ovaj novi softver kakav je, pa ako možeš da kažeš nešto više o tome.

BracaCakic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 12:31

Post od BracaCakic »

Kao i svaki novi symbian ovaj novi 9.4 ima bagove ali ja ih jos uvek nisam nasao. Telefon je jako brz mada sam ja napunio karticu tek nesto vise od 1GB ali mislim da ce i sa punijom karticom da radi brzo. Ni jednom mi se nije resetovao a ceo dan ga nesto cackam. Baterija je po mojoj proceni jako dobra posto kada sam uzeo telefon danas oko 2 baterija je bila oko pola a mozda i manje i ceo dan sam se zezao na telefon(muzika, camera, internet)i sve ostale opcije i evo tek sad mi se ispraznila. Kvalitet izrade je meni super posto nema nigde skripanja kao kod nekih nokia modela. Camera je danju dobrog kvaliteta a uvece nije za preporuku(ko hoce telefon da se slika neka uzme n82). U paketu dolazi sve ali bukvalno sve sa spiska koji je naveden u onom testu na ovom sajtu. Pa sad nemam pojma dali da menjas n958gb. To je tvoj izbor. Ja sam pre ovog telefona imao mnooogo telefona kao npr.n95, n958gb, n82 3 puta cak sam i imao windows mobile telefon i da vam kazem da je za mene symbian ZAKON. Cekao sam touch screen Symbian i docekao i ne nameravam da ga menjam skoro. Pozz za sve

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

Post od kostadin »

BracaCakic, e hvala ti na odgovorima, samo ni nisi odgovorio na najbitnije pitanje, ajde kad mozes proveri kako radi navigacija, instaliraj garmina i probaj, kolko mu tre da uhvati signal ?! Od ovog odgovora zavisi dal cu menjati, i meni je symbian zakon, tesko bi mogao sebe zamisliti sa nekim prostim telefonom ! reci mi pri koriscenju, el koristis olovcicu, ili prstima uspevas da ga ubadas, mislim kolko je precizan ?

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Ja mislim da on nema pravi gps, vec samo foru za tagg-ovanje slika... :| ili se mozda varam?
BracaCakic, reci mi samo kakav je oddziv ekrana? jel kasni, jel slican iphone-u, bar malo? ili treba 3 put da pipkas?
Nokia E71... Elegant, but deadly

JodzaHrabri
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 03. Dec 2008. 20:43

Post od JodzaHrabri »

BracaCakic, gdje si ga kupio i koliko je koshtao? mislim,u koji grad i to......jel crnjak shto morash dva puta da tipkash da bi izabrao funkciju?

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

BracaCakic, koja ti je verz softvera i koja cena tacnije koliko si ga platio i gde si ga uzeo ?:-) !

Kopte3 Again
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Kopte3 Again »

to i mene zanima.. recite gde ste ga kupili i za koje pare. ne mogu nikako da odlucim da kupim preko ebay-a jer vidim da je kod nas samo za nijansu skuplji a pare sam skupio samo cekaju da budu potrosene :D

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 26. Apr 2006. 18:37
:: Samsung NOTE 9

Post od Demian »

A mene zanima koliko ovaj tel ima slobodnog RAM memorije.Kada bi instalirao Handy Taskman i to proverio mislim da je izasao za njega :)
>> N7100 <<

Cola15
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 05. Mar 2007. 23:27
Kontakt:

Post od Cola15 »

samo se pitam kako ste mogli da ga kupite/vidite i ostalo, kada i na nokiinom sajtu pise coming soon :angry:
Mislim ne kapiram nista, haha, inace ja bih odma trazio da ga kupim, ako neko zna neka mi kaze gde se moze uzeti sem eBay, niti znam kako tamo da kupim niti su mi sigurni nesto, mom drugu sa neta blokirali racun...

EDIT: Nasao na Amazonu :), samo hoce li cena padati? I recite mi jel bolje ovaj ili iPhone?
Sk8 OR DiE -- iPhone 3G 8GB

JodzaHrabri
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 03. Dec 2008. 20:43

Post od JodzaHrabri »

na nokia sajtu ce pisati coming soon josh dugoooo....i eto jesu li sami rekli da su ga izbachili u rusiju i shpaniju pa i dalje pishe coming soon....i ja kad sam uzimao n95 8gb tada je josh pisalo coming soon...nema ti to veze

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Cola15, zavisi po kojim aspektima gledas. Recimo da je ekran i glatkoca interfejsa iPhone-a neprikosnovena, ali ovaj telefon je zato mnogo jeftiniji i samim tim pristupachniji, Symbian je, i time rekao bih vishe power-user friendly nego iPhone. Ako neko ne zeli da se petlja sa jailbreakovanjem iPhone-a onda je to najjednostavniji telefon na svetu, pravljen za idiote, ali sve sto taj telefon onda omogucava je ubacivanje multimedije, legalnih aplikacija i standardan fon. A ako neko voli da se petlja, sto nije ni najmanje jednostavno - e onda ima pristojnu mashinu. Evo juche sam video na netu video snimak, lik je ubacio dual boot u iPhone, i ubacio Linux u njega. Znachi seo sam na dupe!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

miodrage, dajlink da vidim dual boot to je super ako je moguce? !

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Što mi se obrisa post, nikakav warez nije bio u pitanju u vezi tema i wallpapers za 5800?
5800 crash test LINK

Odgovori