Nokia N73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Bizmark
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Jul 2007. 10:08

Post od Bizmark »

Ajd ako moze i meni taj tutorila kako da to haknem,ponovo sam nabavio N73,a imam i N91 i kod Kineza vise nemogu traziti zahtev za potpis sertifikata jer sam do sad za sebe i drustvo predao oko tridesetak zahteva i kada sam pre neki dan hteo da odradim za moja dva telefona ladno nemogu da se ulogujem kod njih,a nemogu ni ponovo da napravim nalog,neznam kineski ali sve mi smrfi da sam malo vise preterao pa su me izgleda kinezi banovali.....
ako moze tutorila na email:
brankov.zlatko@gmail.com
pozdrav i hvala unapred.

Hikola
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 21. Dec 2008. 03:34

Post od Hikola »

pozz!
Upravo sam kupio N72,zanimam me kako da dodjem do navigacije i njene instalacie.

POMOZITE POTREBNA MI JE >>>>PLEASE!!!!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

N72 nema integrisan GPS. Moras da dokupis eksterni bluetooth risiver i tek onda mozes da imas GPS.
Sva pitanja i odgovore mozes da dobijes u podforumu Kafic u lepljivoj temi o GPS-u!

blueangel
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 29. Sep 2008. 00:08

Post od blueangel »

gde naći dobre teme za n73?i,da,kako da rešim 28 nivo kostur na onoj igrici snake,baš me nervira! :blinky:

The_godfather
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 31. Avg 2008. 01:34

Post od The_godfather »

Jel ima neki program da postavim video clip za pozadinu tel ili screen saver?........................

strax
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 16. Nov 2006. 23:06

Post od strax »

Tema je preogromna, pokusao sam search, ali nisam uspeo da se snadjem.
Pre par dana sam nabavio n73, cini mi se da je onaj obican model, a ne ME. Kako to mogu da ustanovim? Zanima me i da li postoji neki nacin da se za ton poruke i alarma postavi sopstveni mp3 ton? Sta tacno znaci hackovanje telefona i sta time dobijam? Kada sam je povezao na kabal i usao u Nokia Software Update rekao mi je da imam najnoviji software. Da li je to pouzdana informacija i ako nije, gde to mogu da proverim?
Koliko prosecno drzi baterija uz intenzivno slusanje muzike? Meni je drzala 2 dana, jel to malo?

Hvala unapred!

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

strax,
1.Najlakse ces ustanoviti da li je music ako ti je na multimedia tasteru namesten music player ili ako ti je pri paljenju tel. aktivan plejer
2.Ton za sms moze da se stavi mp3 bez problema a to namestis u profilima.
3.Hack rusi zabrane pregleda i modifikacije sistemsikh foldera i omogucuje nesmetano instaliranje aplikacija bez opotrebe za sertifikatom
4.Najbolje bi bilo da promenis product code u balkan i onda proveris da li ti je najnoviji sw
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

strax
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od strax »

Sale_M,
1. Na tasteru iznad C mi je podesen music player, a i kad ga upalim, aktivan je muz. centar (sad sam proverio)
2. Ton za sms ne mogu da postavim mp3, probao sam iz profila, ima ponudjeno samo ono njegovo Message 1, 2, 3.acc i jos neki i gore pri vrhu liste ima samo Preuzimanje tonova. Probao sam i iz galerije da postavim, ali ima samo kao ton zvona...
3. Kako to da uradim?
4. Mislim da mi je taj balkans product code posatvljen posto imam srpski... ako to ima nekakve veze?
EDIT:
Product code je 0556804 kojeg nema na Balkans listi u temi `Nokia konacno izbacila...` a i na netu sam trazio, ali nema nigde oznaka koji je, a ja na telu imam srpski meni. Mogu li negde u nekom programu da proverim koji je product code, ustvari, da vidim da li je taj koji pise pozadi na telefonu, a ne neki drugi?

dentomaster
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 26. Jul 2006. 19:18

Post od dentomaster »

LJudi, jel zna neko sto me smart movie zeza,sve je bilo super do juce ,a sada samo stane posle pola minuta i pise program damaged(3309137419) vise puta sam reinstalirao i probao drugu verziju ali isto... mislim, ako je ovaj ostecen kako to da su i drugi koje instaliram damaged..jel ima neko neku ideju

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

strax, koji je tvoj p.code mozes saznati kad pogledas koje jezike osim srpskog imas u meniju telefona.Ako imas hrvatski,slovenacki znaci da je Balkan.
dentomaster tu gresku ti javlja verovatno zbog toga sto hvali odredjen kodek.

strax
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od strax »

Sale_M,

Imao sam sa tim product codom i srpski, hrvatski... medjutim, ja sam ga u nss promenio stavivsi ovaj code sa sajta... pisanje koda nije proslo kao sto mi je proslo na staroj 6233 nego je samo pisalo kako ucitava nove parametre i tako je stajalo neko vreme. Kad vise nisam mogao da cekam, samo sam izvukao USB iz telefona i zatvorio NSS. Onda sam ga konektovao opet, otisao u NSU i izadje mi da imam novi update za software sto ja povezujem sa tim da je se product code promenio samo sto mi je NSS zabagovao i nije ispisao da je operacija odradjena. Znanje nemackog mi nije neko, ali sam citajuci jedan forum uspeo da shvatim da je taj code koji je bio kod mene ustvari od nekog od operatera (iako ja nisam imao nikakvu oznaku niti neki folder sa oznakom operatera) i da je zato nemoguce bilo updateovati (sto ni ja nisam mogao da uradim). Sa ovim softwerom mi se cini da je muzicki plejer glasniji (i to dosta) a inace, do sada, nisam primetio nikakvo drugo poboljsanje.
Jedini problem je i dalje ostao sto ne mogu da posavim svoj mp3 fajl za ton poruke.

dentomaster
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od dentomaster »

Sale_M,kako mu do juce nije falio kodec i na kraju zar nisu kodeci vec u samom programu ..te iste avi fajlove mi program DivX player cita samo tako...

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

dentomaster, probaj ako imas instaliran divx codec,codecs pack ili k lite codec pack da nadjes u njihovom folderu u program files fajl koji se zove vsfilter.dll i obrisi ga.Tako sam ja uradio i sad odlicno radi.

dentomaster
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od dentomaster »

Sale_M, i pored najbolje volje stvarno ne kapiram o cemu govoris, pojednostavi malo...u fonu nigde ni u xploreru ni u file mngru nista slicno tome ne postoji,pa ne kapiram kako da obrisem pomenuti fajl.ni na search.....

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Au koji si ti lik,pa ne u telefonu nego u kompjuteru u program files pa u folderu nekog od pomenutih programa,posto si verovatno instalirao neke codece u komp.Nadjes taj fajl i obrises ga i posle toga ne bi trebalo da imas problema.

strax
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od strax »

Desava li se nekome da posle odredjenog broja napravljenih poziva, kad sledeci put probate nekoga da zovete, on ne j** zivu silu i nece da pozove (kad pritisnem zelenu slusalicu ili udjem u dnevnik poziva pa idem `opcije` pa `govorni poziv` on nece da pozove)? I ako se desava, kako to resiti (ako je uopste resivo)?

dentomaster
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od dentomaster »

sta je ovo,skrivena kamera...imam smart movie instaliran u fonu, imam tri dugometrazna filma i ko zna koliko malih klipova u avi formatu (konvertovani smatr movie konverterom) i sve je to besprekorno radilo do pre neki dan (u fonu naravno... mislim gledao sam te filmove na n73) sada izbaca poruku (fon) program damaged...a ti mi govoris da trazim kodece po pc-ju.Iskreno pomislio sam da si greskom napisao program files umesto file manager jer ne vidim rezon da muljam po kompu i trazim i brisem fajlove...kakve to veze ima sa mojim fonom,nece valjda da se obrisu i u fonu kad ih obrisem u kompu...ili mozda hoce nekim cudom :ohmy: :wink:

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Sorry ja sam totalno prevideo tvoje pitanje.I meni se isto jednom desilo to sa smart moviem i nije pomogla ni reinstalacija programa nego jedino soft reset.

dentomaster
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od dentomaster »

ok, najzad smo se razumeli...soft reset je ok, ali me strasno kopka sta mu smeta...pocne da radi,znaci pokrene se program smart movie i onda posle pola minuta..op,vrati na standby i pise program damaged :x ...ako neko zna,ili ima neku ideju dobrodosao :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Isti problem je imao moj drug na n95 8 giga i nist nije pomoglo od onoga sto sam pokusao.Tek kada sam mu odradio softwerski reset tek tada je sve bilo ok
Note IV N9100 dual

Odgovori