Pozdrav!
Nokia 6220 classic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
napalm death, ako ti nije bitna kamera, onda je N78 dobar izbor. Sve to što si naveo, plus uživo izgleda MNOGO ljepše nego na slikama, prilično je kompaktan i mislim da ima WiFi. I 150€ je prilično jeftino, posebno ako je malo korišten i očuvan. Ja ti jako predlažem da ideš na njega.
Pozdrav!
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- napalm death
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Sinoć sam čačkao telefon u jednoj radnji. Prvo što me oduševilo je cijena: 240€. Telefon je u full pakovanju, zvanično uvezen, vidio sam kutiju sa logoom i svim tim džidža-bidžama sa potvrdom da je od zvaničnog uvoznika. Drugo, telefon izgleda odlično, mnogo bolje nego ostatak s&p ekipe, zaista je dizajniran drugačije, po mom mišljenju ljepše. Plavi umeci sa strana, koji valjda svijetle za određene akcije, se savršeno uklapaju u izgled. Ona priča sa raznih review-a da je telefon lošeg kvaliteta izrade, da mu je tastatura očaj (quote: "dirty cheap") ni najmanje ne stoji. Nema apsolutno nikakvog krckanja, nesavršenosti u izradi, šupljina i sl. Sama tastatura meni djeluje izuetno kvalitetno, na stranu to što je od sjajne plastike i djeluje kao jeftinija, ali joj kvalitet svakako nije lošija strana. Dugmići se pritiskaju lako, srednje su meki, djeluju kompaktno i sigurno. Nažalost, telefon nisam uključivao, jer mi je dat pravo iz kutije, baterija je bila u celofanu, pa mi je nešto bilo crnjak da tražim da mi ga uključe, kad već nisam bio odlučio da ga kupim. Sve u svemu, spoljašnji izgled i fizički kvalitet telefon su mi se jako dopali i sa tog aspekta mogu svakom preporučiti ovaj telefon.
Pozdrav!
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
-
katarina67bg
- Novajlija

- Pridružio se: Ned, 28. Dec 2008. 17:46
- napalm death
- Mobil manijak

Koliko vidim ona nema multimedija dugme. Odnosno treba mi dugme konkretno za brzi meni kod taskManagera... ali jel istina ono My own dugme da se moze nastimati za bilo sta.. jete malo neprakticno giore postavljeno pa nije na ruku ali eto. Inace za taj brzi menij se ne mogu bilo koja dugmad nego mislim da moze kombinacija dugmadi ili multimedija dugme pa kontam mozda onda to My own dugme moze za zamenu (inace nebi mogao bez tog menija pa zato pitam..) I ono pored.. ona plava zvezdica, jel to GPS indikator ili nesto tako ?
- napalm death
- Mobil manijak

- Miodrag N73
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26
- Miodrag N73
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26
-
Sale_M
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Igor88bg, kakav je zvuk plejera na 6220 na sluskama u poredjenju sa n serijom?Jel koristis adapter i neke bolje sluske ili fabricke?
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet