Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Evo tek sad sam instalirao handy taskman i slobodna memorija je 61.8mb a gps nisam probao jos uvek jer nemam vremena da se zezam sad sa garminom. Kad probam javicu vam.pozz za sve i srecna nova godina
Bolji je novi software od starog i to dosta. Ispravljene su dosta greske koje je imao prvi. A produkt kodovi nemam pojma koji su nisam gleado posto sam updatovao preko phoenix
Ne znam dali si imao prilike da vidis 5800, ali ekran mu je poslednja stvar na koju moze da se stavi zamerka. Ovaj put ga je Nokia stvarno opravila, svaka im cast.
miodrage hvala, jedino mi krivo sto je iPhone toliko skup, i nema podrsku za file sharing preko bt-a a malo mi je symbian dosadio, barem 2nd edition, resio sam da uzmem TS, ali vise mi se svidja iPhone od 5800, nznm, mozda marka i sto ja volim apple ali... drzao sam onaj obican iPhone i kako je brz i dobar za internet i te stvari (sto najvise koristim), svidja mi se browser i kako je lako raditi njime, dok citam ovde sa ovim nokiinim skrolerom da imaju problema :@ ...
eto kupio sam i ja 5800..extrta je.... posebno mi se svidja sto se u paketu dobija ona futrolica...nema nikakve zamerke za ekran...cuo sam neko se zali na rezoluciju kao da htc ima vecu i tako to , al ja nisam uspeo da nadjem na ovom sajtu neki htc koji ima 16 mil. boja a da je jeftiniji od 800evra....steta sto jos nisam naso nikakav program za dvix ...al valjda ce i to da izadje.. pozz
carov, ajde proveri kakva je kompatibilnost programa? probaj da instaliras bilo koji program za OS 9.1 pa nam reci kakva je situacija?
ja licno mislim da programi nisu kompatibilni [bas kao ni n-gage koji tek treba da se razvije za ovaj tip telefona]
za mirka...probao sam brdo programa koji su za s6v3 i nista ne radi... steta jer bas sam se napalio da gledam filmove u dvix formatu....al valjda ce da izadje neki program i za ovu verziju sybiana.....
Adobe Reader na 5800
Just update the "Download" in your 5800 and then look in the Applications folder and you will see Adobe pdf Reader, download it and install...
(trial, 15 dana)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.