Video sam da se o ovome pricalo u porukama u opisu ovog telefona (na ovom sajtu) i vidim da gotovo svima (osim MRVI) IC ne radi...pa tako i meni...
dakle, pokusao sam da primim slike sa drugog telefona (nokia sa ICom), sa lap topa (takodje sa IC-om)...nista...isto tako, video sam da kod slike ne postoji opcija kojom se ona salje preko IC na drugi telefon...
zna li neko u cemu je problem? kako da ga resim...
6610i i IC
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Nije to slučaj samo sa tom Nokiom... Tako nešto postoji kod dosta telefona... Zašto? Možda zato što su ti telefoni uglavnom "skinuti" sa određenih mreža, a na taj način operateri (koji prodaju takve telefone u paketima) teraju korisnika da preko GPRS-a preuzima takve sadržaje sa njihovih ili drugih sajtova (i naravno, pritom plaća). To mi se čini kao najlogičniji razlog... Verovatno neko ograničenje u softveru. Probaj da pošalješ neku melodiju ili obrnuto. Ako ni to neće, još jedna potvrda mojeg razmišljanja....
ma fora je sto nemas opciju da saljes preko IC-a...dakle, kada izaberem neku sliku, imam samo opciju za slanje sms-om ili mms-om...ali ne i IC-om...a opet, kada neko drugi meni salje, ne moze da mi primi...ma strasno...
oticicu do radnje gde sam ga kupio...zabole me!
koja je to fora, da uvale telefon koji nema opciju a pise da je ima!
oticicu do radnje gde sam ga kupio...zabole me!
koja je to fora, da uvale telefon koji nema opciju a pise da je ima!
...A MMS ili SMS moraš da platiš operateru... Shvataš li štos? Ne možeš da je pošalješ na taj način, a ne može ni taj kome si poslao da je primi (govorimo o najraširenijim telefonima na tržištu kao što je Nokiina serija 40, ne o smartphonima)... Pa moraš da koristiš MMS, SMS, GPRS... Sve skraćenice za otimanje para korisnicima. Ma divota za operatera!
Čisti telefoni (softver) trebalo bi da mogu i slati i primati preko IC-a... Bar bi tako trebalo da bude po nekoj mojoj zdravo-seljačkoj logici. A možda i ne mogu, ako su proizvođači u dilu sa operaterima. Sigurno i jesu, pa oni su im najbolji i pretplaćeni kupci...
A to što piše... Pa i na tarabi piše... Al' ne moš'...
Čisti telefoni (softver) trebalo bi da mogu i slati i primati preko IC-a... Bar bi tako trebalo da bude po nekoj mojoj zdravo-seljačkoj logici. A možda i ne mogu, ako su proizvođači u dilu sa operaterima. Sigurno i jesu, pa oni su im najbolji i pretplaćeni kupci...
A to što piše... Pa i na tarabi piše... Al' ne moš'...