Bluetooth headset

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Djoxy21
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 02. Feb 2009. 19:18

Bluetooth headset

Post od Djoxy21 »

Kupio sam neke Nokia bluetooth slusalice....pitanje je da li mogu da slusam muziku preko njih ili samo da obavljam pozive??? Telefon mi je Nokia N73!!! Hvla unapred!!!

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Pošto je Nokia, nikakav problem nije za bilo koju BT slušalicu ( čak i mono koja je za razgovore ) reprodukuje muziku glatko. Povežeš, upariš, pustiš pesmu ( nije bitno da li se nalazi u galeriji ili muzičkom playeru )
Nokia Lumia 630

Djoxy21
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Djoxy21 »

Ali ne moze da mi poveze telefon sa slusalicama!!! Ukljucim bluetooth pretrazivanje i opet je ne nadje!!!!

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od djolex »

Ja imam Platronics BT slušalicu i povezujem je tako što držim dugme za prihvatanje poziva dugo da bi mogao da je nađe, unesem pin ( 0000 ) i prikaže da je uparen i to je to. Trebalo bi da si dobio uputstvo za povezivanje, ako nemaš, probaj da je povežeš po mom postupku ( predhodno je isključi ) ili potraži uputstvo na sajtu Nokije
Nokia Lumia 630

Djoxy21
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Djoxy21 »

Konektovao sam slusalice, pustio sam muziku, ali zvuk je losh!!! Kazu da je tozato shto ne podrzava A2DP bluetooth profile, ali sam citao da najnoviji firmware ima A2DP i taj je firmware meni instaliran!!! Kako da ukljucim A2DP??/

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

A2DP ти је за репродукцију стерео звука на бт. слушкама.Нема шта да укључујеш сам ради :wink:
Слобода или смрт

Djoxy21
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Djoxy21 »

Izgleda da mi sluske ne podrzavaju A2DP!!! Jbm im proizvodjaca!!! Da li je moguce da slusalice ne podrzavaju A2DP????

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od djolex »

Moguće je, i ja sam se razočarao, al logično je da u onolicku BT slušku se reprodukuje mono zvuk ( al dobro, smatram da prvenstveno služe za razgovor )
Nokia Lumia 630

Odgovori