Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
znam da izgleda plastican ali vrh telefona je a i izmedju plastike ima neki metalni dio sta mi ne moze da vidimo pa idi par strane ispred i vidi crash
test pa neces biti toliko razocaran
Izmenila Ninolina:: nemoj da citiraš post iznad... podrazumeva se da odgovaraš na post iznad tvog...
pa ja sam ga citirao jer jr bilo za citat ja sam mu odgovorio
test pa neces biti toliko razocaran
Izmenila Ninolina:: nemoj da citiraš post iznad... podrazumeva se da odgovaraš na post iznad tvog...
pa ja sam ga citirao jer jr bilo za citat ja sam mu odgovorio
Poslednja izmena od dxtrx u Sre, 04. Feb 2009. 21:52, izmenjeno 1 put ukupno.
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
i ja sam danas bio u telenoru. malo sam se poigrao sa telefonom i odusevio se. istina nisam obracao paznju na kvalitet izrade [ali nije nista toliko strasno inace bi moralo da se primeti]
ekran funkcionise odlicno, cak i pored folije koja je bila na njemu. kuckanje poruka je malo otezano, al dosta dobro
sve u svemu i ja se lomim
EDIT:
najvazniju stvar nisam rekao... telefon koji uzmete za 33000 u Telenoru je kodiran
ekran funkcionise odlicno, cak i pored folije koja je bila na njemu. kuckanje poruka je malo otezano, al dosta dobro
sve u svemu i ja se lomim
EDIT:
najvazniju stvar nisam rekao... telefon koji uzmete za 33000 u Telenoru je kodiran

- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
tehno maniac, znam, ali se onda gubi garancija i dobijes telefon kao da si ga kupio na "crno" samo sto te izadje skuplje, jer verujem da dekodiranje za njega nije ispod 50e
stvarno ne razuemm politiku telenora, sasvim mi je ok da kodiraju telefeon koji se uzimaju na ugovor, ali da kodiraju telefon koji se ne uzima na ugovor.... bas cudni potezi

stvarno ne razuemm politiku telenora, sasvim mi je ok da kodiraju telefeon koji se uzimaju na ugovor, ali da kodiraju telefon koji se ne uzima na ugovor.... bas cudni potezi

Ma ni to mi nije cudno, ali mi cudno da su otkupili celu prvu turu, a da niko od ova tri uvoznika nije mogao da uveze jos jednu. Kao da imaju ogranicenje koja zemlja koliko moze da dobije.
Ili su u dogovoru sa Telenorom da sacekaju dok ovi malo rasprodaju ovo sto su kupili.
Ako je stvarno ovo sto sam cuo onda stvarno...
Ili su u dogovoru sa Telenorom da sacekaju dok ovi malo rasprodaju ovo sto su kupili.
Ako je stvarno ovo sto sam cuo onda stvarno...
- tehno maniac
- Mobil manijak
- tehno maniac
- Mobil manijak
loki13, sad može da se nađe po oglasima za 270€, za mesec dva će ih biti za 250 sigurno....
Ali sve u svemu što se tiče cene i tržišta nokija je napravila za nju čudan potez:izbacila svoj iphone killer sa punom kutijom skalamerije za 300€...toliko opreme nema ni artesnob kolekcija....
Danas sam još malo u LO telenoru 5800 i evo nekih utisaka o dizajnu i ekranu
Po meni smiren, nenametljiv običan u odnosu na iPhone...izuzetno je ružna ona crvena ili plava traka na boku koja izgleda izuzetno jeftino...ostalih primedbi na izgled nemam...Posebno mi se sviđa dizajn i materijal od koga je izrađen poklopac baterije kao i metalni okvir kamere koji daje jako lep kontrast i dozu elegancije.Primedbi na konstrukciju nemam, sve je uredno naprevljeno, nema zazora, ne škripi, ne krcka...
Ekran naravno zauzima skoro čitav prednji deo i osetljiv je na dodir (ako niste znali
)!!3,2 inča, TS i odličan kvalitet slike..koliko sam primetio primerak u telenoru ima ogrebotina preko ekrana što znači da ću se baciti u potragu za folijom ako ga uzmem..
Ako ga uzmem očekujte naravno opširan review...
Ali sve u svemu što se tiče cene i tržišta nokija je napravila za nju čudan potez:izbacila svoj iphone killer sa punom kutijom skalamerije za 300€...toliko opreme nema ni artesnob kolekcija....
Danas sam još malo u LO telenoru 5800 i evo nekih utisaka o dizajnu i ekranu
Po meni smiren, nenametljiv običan u odnosu na iPhone...izuzetno je ružna ona crvena ili plava traka na boku koja izgleda izuzetno jeftino...ostalih primedbi na izgled nemam...Posebno mi se sviđa dizajn i materijal od koga je izrađen poklopac baterije kao i metalni okvir kamere koji daje jako lep kontrast i dozu elegancije.Primedbi na konstrukciju nemam, sve je uredno naprevljeno, nema zazora, ne škripi, ne krcka...
Ekran naravno zauzima skoro čitav prednji deo i osetljiv je na dodir (ako niste znali

Ako ga uzmem očekujte naravno opširan review...
Nokia C6
- tehno maniac
- Mobil manijak
Pazi nemam ja neke veze po tim krugovima, ali sam na vise mesta procitao necije komentare da je navodno Telenor otkupio celu prvu narudzbinu koja je trebalo da se prodaje preko ovih zvanicnih distributera.
Mozda i nije tacno, ali je ipak cudno da ga ima u Telenoru, a nema kod ovih zvanicnih koji prvo treba da uvezu neku nokiu pa tek onda da je Telenor od njih kupi.
Deluje kao da nesto mute, ali meni to ni malo ne ide na stetu.
P.S. Sadasnji telefon sam kupio od coveka koji prodaje samo ne skidane sa mreze, ali su mu cene slicne kao u Mobisu, za 5800 mi je rekao da ce biti oko 390, a sada ne znam da li je spustio tako da... A i ne zuri mi se da kupim 5800, samo onako pratim sta se desava
Mozda i nije tacno, ali je ipak cudno da ga ima u Telenoru, a nema kod ovih zvanicnih koji prvo treba da uvezu neku nokiu pa tek onda da je Telenor od njih kupi.
Deluje kao da nesto mute, ali meni to ni malo ne ide na stetu.
P.S. Sadasnji telefon sam kupio od coveka koji prodaje samo ne skidane sa mreze, ali su mu cene slicne kao u Mobisu, za 5800 mi je rekao da ce biti oko 390, a sada ne znam da li je spustio tako da... A i ne zuri mi se da kupim 5800, samo onako pratim sta se desava

Tako se i Iphone prodaje u nekim zemljama, možda i još neki... (tu donekle leži i odgovor zašto se prvo pojavio kod Telenora, naravno da je dil).Mirko BGD napisao:stvarno ne razumem politiku telenora, sasvim mi je ok da kodiraju telefon koji se uzimaju na ugovor, ali da kodiraju telefon koji se ne uzima na ugovor.... bas cudni potezi
Ta plava/crvena traka sa strane meni deluje šugavo i na slikama, mogu misliti uživo

- tehno maniac
- Mobil manijak