Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
vukajla, hehe,sad jos i ne provodim toliko koliko sam nekada
Sto se tvog pitanja tice,ne mogu bas objektivno da odgovorim,ali reci cu ti moj stav.Ja bih N82 menjao,ali ovaj N78 koji imam,njega recimo ne bih....da me pitas zasto,ne znam da ti kazem.Realno,5800 je stvarno fin fon,odlicne funkcije i lep dizajn....sve lepo radi i izgleda,koliko sam uspeo da vidim za ono malo vremena sto ga cackah u radnji.Meni je veliki problem to sto ce ga uskoro svaka treca osoba imati na ulici,a mene to nervira.I N82 je prilicno popularan,tako da to i nije neka razlika,ja bih menjao cisto zbog ugodjaja touchscreena i inovacija,jer sam takav.Vidi sta ti je prioritet.

evo bio sam do grada i nadjem hot-spot... skinuo sam photoflow, pano man, foreca weather, i onu igricu sa klikerom...malo me je razocarao photoflow jer malo slabije reaguje ali valjda kad se malo naviknem na njega bice bolje.. ali zato me je oduvao pano man... aplikacija kojom snimam panoramske slike... nisam mogao da verujem kako dobre panoramske slike pravi ma neverovatno samo steta sto mi traje samo 2 dana...
pozz