Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

spice1, telefon koji je kodiran na mreyu mora da se flashuje cistim softverom,da se otkljuca.ima ljudi koji ovo znaju da odrade u kucnoj varijanti,a ima onih koji radije daju u servis.U svakom slucaju,hard reset nema veze sa time i to ne pomaze.

dxtrx
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 03. Feb 2009. 07:18

Post od dxtrx »

pa za ovog modela mislim da ne moze da se otkluci jos jer nema moznosti jos a pitao sam i kad ce da se ovozmozi kosta qe oko 50 eura a mislim da moze neka turbo sim da se stavi

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

kefalo, thanks. Slažem se, to nije fw bug pa da ga isprave u nekoj narednoj verziji. Meni to iskreno i ne smeta ako je kao na w950... :)

vukajla
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 04. Nov 2008. 22:49

Post od vukajla »

araphel, e cao druze, vidim ti ovde provodis vremena i vremena, razumes se u telefone i tako to, reci mi jel se isplati menjati n82 za 5800 ?
n82 v30

carov
Banned
Pridružio se: Pon, 12. Jan 2009. 05:21

Post od carov »

Mirko BGD, u onom citatu onaj kaze da moze da se ukljuce neki effekti kao fade in ,fade out...jer mozes nekako da saznas kako jer nisam uspeo da nadjem nigde bilo kakve effekte

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

carov, poslao sam PM liku koji je pisao review... kad mi stigne odgovor postavicu ga ovde :wink:

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Verovatno ovako:kada uđeš u meni gde se bira tema ideš na options pa theme effects pa on :wink:
Nokia C6

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

carov, na 6220c ti efekti su na themes pa options pa imas opciju theme effects tamo imas da biras fade out je kada npr kliknes na options i iskoci ti meni iz nekog coska:-) a out kada stisnes back i on ode u drugi cosak:-) itd:-) imas pun k...:-) tih efekata tako da:-)

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

stigao odgovor:
Odes u Themes -> General -> Options -> Theme Effects
;)

Cola15
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 05. Mar 2007. 23:27
Kontakt:

Post od Cola15 »

hahaha fade in i fade out, ne ide u cosak hehehehe, vec to ti je da se pojavi ili izgubi a slide ti je iz jednog coska u drugi :P
Sk8 OR DiE -- iPhone 3G 8GB

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

vukajla, hehe,sad jos i ne provodim toliko koliko sam nekada :lol: Sto se tvog pitanja tice,ne mogu bas objektivno da odgovorim,ali reci cu ti moj stav.Ja bih N82 menjao,ali ovaj N78 koji imam,njega recimo ne bih....da me pitas zasto,ne znam da ti kazem.Realno,5800 je stvarno fin fon,odlicne funkcije i lep dizajn....sve lepo radi i izgleda,koliko sam uspeo da vidim za ono malo vremena sto ga cackah u radnji.Meni je veliki problem to sto ce ga uskoro svaka treca osoba imati na ulici,a mene to nervira.I N82 je prilicno popularan,tako da to i nije neka razlika,ja bih menjao cisto zbog ugodjaja touchscreena i inovacija,jer sam takav.Vidi sta ti je prioritet.

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

Cola15, kako se zove ono kada ti meni dolazi iz pozadine a kada stisnes back od gore:-) haha aj kada cemo o imenima sve da znam:-)

carov
Banned

Post od carov »

tehno maniac napisao:uđeš u meni gde se bira tema ideš na options pa theme effects pa on
jeste tako fala.. samo sto nema da biram ja sta ocu... ima samo jedan efekat i to je to

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

carov, pa u tom jednom imas sve te efekte znaci udjes u meni on ti dodje iz pozadine:-) itd kliknes na options on dodje iz coska kliknes cancel on nestane negde na sredini itd:-) bar je tako na 6220.

carov
Banned

Post od carov »

ma jok ovde ima samo kad udjem u options , theme effect i ima samo on i off nema nista drugo :shock:

looka17
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 27. Jan 2009. 20:07

Post od looka17 »

postoji li neki antivirus za ovaj fon? zamolio bih nekoga ako ima da mi posalje PP pa da mu dam mail da mi ga posalje, ja nisam uspio naci nista. unaprijed zahvalan! :blinky:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

looka17, koliko ja znam,ne postoje ni virusi za ovu platformu,tako da nema ni potrebe za antivirusima.

carov
Banned

Post od carov »

nasao sam ja f-secure i kaspersky...ali nesto bagiraju kad ih instaliram...na kaspersky pise isteko certifikat a ovaj f secure samo trazi update i kad ocu ga updetam on se zabagira...ako uspem da nadjem neke koje valjaju stavim....p.s ako ima neko onaj foto flow nek mi se javi na p.m da mi posalje

looka17
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 27. Jan 2009. 20:07

Post od looka17 »

araphel, onda jos bolje mada ce tebati svakao u nekom doglednom vremenu...
carov, i ja sam ga trazio ali nisam uspio naci, ako uspijem podijelicu to sa vama.

carov
Banned

Post od carov »

evo bio sam do grada i nadjem hot-spot... skinuo sam photoflow, pano man, foreca weather, i onu igricu sa klikerom...malo me je razocarao photoflow jer malo slabije reaguje ali valjda kad se malo naviknem na njega bice bolje.. ali zato me je oduvao pano man... aplikacija kojom snimam panoramske slike... nisam mogao da verujem kako dobre panoramske slike pravi ma neverovatno samo steta sto mi traje samo 2 dana... 8) pozz

Odgovori