Nokia N78

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

araphel, mislim da je n78 prosao prilicno nezapazeno u odnosu na n82,a recimo po meni n78 je sasvim solidan telefon,cak sta vise on mi je bio rezervna opcija... :D
D500&E71

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

loki13, meni je telefon apsolutno extra,i uživam da ga koristim,i nimalo mi nije žao nijednog od onih silnih dinara koliko sam ga platio. probao sam da se na dan malo vratim na E61,ali ne vredi,toliko mi je ovaj prirastao za srce :wink:

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

araphel, pazi kada mi nije to uopste cudno...
ba je lep osecaj kada se barem po nekoj sitnici izdvajas iz gomile...tj barem ne nosis n95 ili n95 8gb...mada po meni niko sa ovog foruma i ne pripada toj gomili,jer se ipak telefoni kupuju prema mogucnostima,a ne prema ceni!
D500&E71

neca_zmaj
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 15. Okt 2008. 18:16

Post od neca_zmaj »

cao narode...dosta toga ste pisali o ovom telefonu,ali moram da smaram malo,imam ponudu da ga uzmem uz mts paket za nesto manje od 100 evra...predpostavljam da se to isplati,jer ide i garancija ovlascenog distributera,i original full pakovanje i sve je to ok...ali citam i po casopisima i po netu razne price vezane za tastaturu...dal je ona toliko losa,tj jel imao neko nekih problema sa njom??? i zanima me koliko su kvalitetno uradili ovaj fon,jel ima "krckanja" plastike,jel lepo utegnut i slicno,ko ima iskustva nek mi samo ukratko odgovori,jer sutra planiram da ga uzmem...HVALA unapred...pozz

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

neca_zmaj napisao:imam ponudu da ga uzmem uz mts paket za nesto manje od 100 evra
Na sajtu nema niša o ovoj ponudi, gde ima više informacija?

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

neca_zmaj, prelistaj malo ovu temu, vidjećeš da korisnici kažu da je tastatura dosta ugodna za korišćenje, iako izgleda kao 3 reda žileta. :) Takođe je prilično kvalitetno sastavljen...
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

neca_zmaj
Novajlija
Novajlija

Post od neca_zmaj »

Vincent hvala,citao sam...i verovatno cu ga uzeti sutra...nego ja uzimam telefon i verovatno cu ga koristiti jedno godinu-dve,zato mi je bitno da je "utegnut"...jer ga necu promeniti za mesec dana kad mi dosadi igranje sa njim...zato mi treba misljenje nekoga ko ga vec poseduje neko vreme... :)

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Nekoliko ljudi sa foruma ga ima, javiće ti se do večeras sigurno. U principu, možeš čačkajući telefon da vidiš koliko je kvalitetno izrađen i da znaš hoće li trajati dobro oko godinu, a za N78 mislim da te neće boljeti glava. Nego sačekaj do večeras kolege koji imaju N78, pa će ti oni detaljnije i iz prve ruke o kvalitetu izrad.
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

neca_zmaj, sto se mene tice,kupuj odmah!telefon je sasvim dobro i kvalitetno uradjen,malo se zajebano skida poklopac baterije,ali nista strasno...Tastatura je iznenadjujuce udobna,uopste nije problem kucati sa njom.Eto,proslog vikenda sam bio na sluzbenom putu i iz hotela sam se kacio na wifi i bas dugo visio na MSNu i kuckao pa sigurno sat vremena bez prestanka,i zaista nije frka.Telefon je zaista dobro odradjen,ja nemam zamerki.

neca_zmaj
Novajlija
Novajlija

Post od neca_zmaj »

araphel hvala kralju,citao sam vec tvojih par komentara...hvala,ipak znaci kad ti neko kaze da se nije zajebao kad je uzeo tel...sutra ga uzimam i odmah pisem utiske...poz i hvala jos jednom...

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

neca_zmaj, a sto ne pogledas kod tehnomobila,za 5 hiljada vise imas n82 koji je po kameri bolji...mada kad razmislim i cena je znacajno vec....
D500&E71

neca_zmaj
Novajlija
Novajlija

Post od neca_zmaj »

loki13 hehe,pa imam vec godinu dana n82 u onoj sampanj boji,ovo mi treba za poslovnu karticu...a realno n78 mi se bas svidja kako fizicni izgleda,i jos sad kad sam video da uz ovu tarifu koju koristim mogu da ga uzmem za relativno male pare,onda mi se svideo jos vise,a i na n82 najmanje koristim kameru,koristio sam je jedino letos kad se stvarno pokazala,ovako je maltene i ne palim...cekam da nokia izbaci neki dual-sim telefon i da rasim sve probleme,jer trenutvo kao drugi telefon koristim nokiu 1100,tako da ce ovo verovatno biti raj za oci...inace mrzim sto moram da nosim dva telefona,jer mi je to malo seljacki,ali jbg...

dadinho
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 11:19
Kontakt:

Post od dadinho »

Juce sam isao sa drugarom da pogleda on neki telefon i dok se on raspitivao nesto (Tehnomobil), slucajno sam upitao devojku koja radi, "da li imaju n78" i ona mi odgovara "Nemamo vise taj telefon, on je star, imamo n82 koji je mnogo bolji" doslo mi da joj udarim jedan "tres samar samar tres!!
Ne znam zasto se svi bre loze na taj n82 a jedina stvar u kojoj je "bolji od n78 je kamera i nista vise. :S
@neca_zmaj
Gde si to video da mts ima u ponudi n78.?
i veruj mi.. neces se pokajati ni najmanje ako ga uzmes ;)
pozz

neca_zmaj
Novajlija
Novajlija

Post od neca_zmaj »

ma ta riba lupa gluposti,pa ja kad sam uzimao n82,n78 jos nije ni izasao,kako onda moze da bude star...
e ostavio sam gore link,to je samo za logic shop,a imas i u alpha copy-ju...
ali izgleda da su ga obrisali...ostavi mail,ili udji na sajt od halo oglasa,pa u rubriku "telefoni",i klikni na sliku logic shop-a... i videces ponude...
inace sam veceras bio u delti i u nekoj prodavnici tehnike na prvom spratu zamolio devojku da mi da n 78,i stvarno mi se svidja,tako da ga sutra sigurno uzimam,pa cu odmah baciti neki komentar kad dodjem kuci... :D

dadinho
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 11:19
Kontakt:

Post od dadinho »

pa zato ti i kazem, pocela da mi pametuje nesto a nema veze s vezom.. ;)
ma opusteno, ne pitam zbog toga sto hocu ja da uzmem (ja sam se jos letos "navukao na n78 ali glavni razlog sto ga nisam zadrzao to su otiscni koji ostaju svuda po mobu :((( sto je meni i jedina zamerka) nego nisam nigde do sad video da ima u njihovoj ponudi...
aj sutra kad ga budes pazario i poigrao se malo sa njim, napisi nam svoje utiske : :wink:
pozz

pun1sh3r
Banned
Pridružio se: Pet, 26. Dec 2008. 04:06

Post od pun1sh3r »

neco ajde mi posalji na e mail link za n78 uz taj mts paket... moj e mail > nikola_milojevic@hotmail.com

neca_zmaj
Novajlija
Novajlija

Post od neca_zmaj »

evo narode uzeo sam danas n78 za 8.700 din...u full original pakovanju,sa 12 meseci garancijom nokia ovlascenog servisa...
ako nekoga zanima mogu da vam postavim fotke pakovanja,sta sve ide unutra i slicno...a prvi utisci su i vise nego pozitivni...mislio sam da ce tastatura biti problem medjutim,i vise je nego udobna,a izgleda veoma atraktivno...cak nesto ni mrlje od prstiju ne primecujem...:-))) sve u svemu mislim da sam odlicno prosao... :D :D :D

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Ljudi jel ubacivao neko od vas najnoviji firmware za n78,zanima me da li ima nekih znacajnijih poboljsanja,jel bolji zvuk na slusalicama nego ranije?
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Sale_M, ja sam se maknuo sa 11.nesto na 12.46 cini mi se,i primecuje se i malo poboljsanje jacine na slusalicama,a i na samom telefonu tokom razgovora.nisam isao na ovaj 20.nesto,jer mislim da mi na njemu nece raditi hack.cekam da neko drugi proba pa da javi rezultate.ako hack radi,ja cu rado raditi upgrade :D

neca_zmaj
Novajlija
Novajlija

...

Post od neca_zmaj »

pun1sh3r posalo sam ti reklamu...javi ako pazaris nesto...ili ako imas jos neko pitanje...mislim da se neces pokajati ako uzmes sto i ja jer je sigurno najbolja ponuda... :o

Odgovori