Molim za pomoc Nokia 6233

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
zexi king
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 05. Feb 2009. 07:12

Molim za pomoc Nokia 6233

Post od zexi king »

imam Nokia 6233 poceo sam da palim igricu i odjednom mi se telefon ugasi pokusavao sam da ga upalim i nece izvadio sam memorijsku i nece.Onda odjednom mi se pojavi text ne mogu da se prijavim na pzr podesavanja.moze li neko da mi pomogne toliko sam ocajan

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Odnesi u servis.Mora da mu se odradi flash.
Probaj da izvadis mem.karticu pa onda pokusaj da ukljucis fon.Mozda ce ti pomoci,mada sumljam.
Слобода или смрт

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

Post od kostadin »

pa odradi mu sam flash ! sto bi placo po servisu...pogledaj tu negde malo, naci ces...mada mozda mozes i da ga resetujes, ne znam tacno kad ga palis sta treba da drzis, mozda uspe !

zexi king
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od zexi king »

pre su igrice normalno radile, evo danas ga upalim i odjednom mi se pojavi onaj isti text sa PZR i pobeli slika ja pocnem da stiskam brojeve i odjednom se pojavljuju brojevi pokusavao sam da pozovem druga i pise "samo hitni pozivi"

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

na symbianu je fora da kad je telefon ugasen drzis ISTOVREMENO broj 3, zelenu slusalicu, zvezdicu u dugme za ukljucivanje... probaj tako da ga ukljucis... 8) 8) 8)

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33

Post od markosvaba »

Luca to je hard reset telefona. Mislim da mu to nece pomoci. !

zexi king
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od zexi king »

ovo nije symbian!! pokusao sam to ali ja mislim da je problem baterija ili sim kartica mozda je istekla stara je 3 godine!!!

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

zexi king, kakve veze ima sto je SIM kartica stara tri godine? Moja SIM kartica je iz 2000-te i jos uvek radi.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

zexi king
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od zexi king »

negde sam procitao kad istice,pisalo je 2009 i neki mesec,ali zasto onda mogu da zovem samo hitne pozive?!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Izvadi sim karticu pošto može da radi bez nje ( imao sam sličan problem, sve mi je pobrljavio telefon odjednom i radio je bez sim kartice dok sa sim karticom slika se belila i gasio se )
Nokia Lumia 630

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

zexi king, nema razloga da ti SIM kartica "istekne" tek tako ili da ima ogranicen rok trajanja (nije to prehrambeni proizvod) - ako je prepaid moze da ti istekne samo ako nisi na vreme uplacivao dopune. I naravno moze da bude fizicki ostecena.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

zexi king
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od zexi king »

djolex izvadio sam sim karticu i pokusao sto si mi rekao ali ni je to to.prvo me pita da li da upalim telefon bez sim kartice ja prihvatim onda pojavi se crn ekran prikazuje da je upaljen bluetooth i prima 3G signal,dve tri sekunde je crn ekran onda opet pobeli pa se ugasi,probao sam bez memorijske ali ne pomaze,ako vam nesto pomaze tema mi je sa flash clockom.molim treba mi pomoc!!!! :cry:

zexi king
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od zexi king »

i pre toga sam ubacio 5 igrica na telefon u memorijsku,i odjednom se ugasio aha ha :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

JodzaHrabri
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 03. Dec 2008. 20:43

Post od JodzaHrabri »

ma shto si se stiskao za pare jadan ponesi to u servis nedje i daj tih smrdljivih 10 eura da ti naprave tel.....pih

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Ja sam dao svoj telefon u servis ( to je bilo u sklopu garancije ) i oni su mi sve sredili i ubacili najnoviji softver i od tada radi glatko
Nokia Lumia 630

Odgovori